Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

Hristos a înviat!

O zi frumoasă să aveți!

samsara...🌹❤️🤗🍀. Dacă laşi vreo prăji nesupravegheată, sunt 99% şanse să dispară.  Am scris că-i las poŕția mea Dacianei, dar iau din a ta! :P:

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11152

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Adevărat a înviat!

FB_IMG_1714922886400.jpg

On 5/4/2024 at 10:44 AM, oemor said:

Vă salut!

Un Paşte cu lumină şi iubire tuturor creştinilor ortodocşi! 

samsara 🌹...şi pentru familia ta şi toți cei dragi tot ce este mai frumos şi mai bun. Plus "prăji" pe care le încadrăm fireşte, tot la capitolul de mai sus. Cedez porția mea Dacianei, eu mă mulțumesc cu puțin. ❤️

Mulțumesc pentru gândul bun. Asemenea îți dorim!

Cu dragoste, pentru puțin. Deşi eu sunt un rebel şi glumesc deseori iar viața mi-a oferit aproape de toate şi nu doar în sensul bun, întotdeauna am scris cu inima celor pe care îi simt eu speciali. Toți sunt deosebiți, fiecare om fiind unic în felul lui dar fac referire la cei cu care simt că am afinități. 

Pentru absolut toți am urări de bine. Vechiului meu coleg de comunitate (camuflat sub un alt nume prin prisma "cumințeniei" :D:) pe care l-am zărit logat şi pe care îl salut îi urez un Paşte fericit alături de familie şi toți cei dragi.

Să ne regăsim cu bine, seară frumoasă să aveți!

42 minutes ago, oemor said:

Cu dragoste, pentru puțin. Deşi eu sunt un rebel şi glumesc deseori iar viața mi-a oferit aproape de toate şi nu doar în sensul bun, întotdeauna am scris cu inima celor pe care îi simt eu speciali. Toți sunt deosebiți, fiecare om fiind unic în felul lui dar fac referire la cei cu care simt că am afinități. 

Pentru absolut toți am urări de bine. Vechiului meu coleg de comunitate (camuflat sub un alt nume prin prisma "cumințeniei" :D:) pe care l-am zărit logat şi pe care îl salut îi urez un Paşte fericit alături de familie şi toți cei dragi.

Să ne regăsim cu bine, seară frumoasă să aveți!

Sunt aici din politete.

Atat!

Recomand muzica.

E bine pentru toata lumea.

Mi-a intrat acum.

Bună dimineața! 

samsara 🌹❤️

Salut Cuminte(l), Bruce Springsteen...o voce unică şi un om modest cu un caracter deosebit, pe care "averea" nu l-a alterat. Mi-ai dat o idee pentru diseară la nivel de audiție muzicală. Eu am nişte căşti Sony fără fir ( tehnologie bluetooth), special pentru muzică şi pentru că au o autonomie uriaşă sunt zile când nici nu vorbesc. :D: Toate cele bune!

1 hour ago, samsara said:

Băieți :star:. Seară liniștită să aveți!

samsara, mulțumim! 🌹❤️

Ce te face să crezi că noi" băieții" ne dorim neapărat serile liniştite? :P:

Pentru voi!

Edited by oemor

15 hours ago, oemor said:

samsara, mulțumim! 🌹❤️

Ce te face să crezi că noi" băieții" ne dorim neapărat serile liniştite? :P:

Pentru voi!

Da' să nu vă plângeți după aia că nu mai puteți urmări meciul în liniște. Noi nici nu vorbim mult. Și nici nu vrem toată atenția voastră.:spin1:

red că

17 minutes ago, samsara said:

Da' să nu vă plângeți după aia că nu mai puteți urmări meciul în liniște. Noi nici nu vorbim mult. Și nici nu vrem toată atenția voastră.:spin1:

Vă salut!

Nici nu se pune problema de atenție. Sincer mi-e milă că bate vântul pe aici şi nu mai prezintă această comunitate vreun interes. O muncă uriaşă risipită.

O zi frumoasă! 🌹

Aşa este, eu lipsind mult timp nu mai am la zi fluxul evenimentelor. S-a şi scris mult, nu am apucat să citesc tot. Mi-e dor de mulți de pe aici...

Ploaie, frig şi la mine. Plus că s-a defectat şi maşina de spălat.:lol:

Dacă poți, şterge tu la postarea anterioară acolo sus "red că". Cred că am tastat eu aiurea de la altceva. 

Edited by oemor

On 5/8/2024 at 2:07 PM, samsara said:

No, ce sa facem... Câți suntem, atâția defilăm :rainsing:.

La Brașov e ploios. Eu mă delectez cu înghețată.

Vă las o poză din noaptea de înviere.

FB_IMG_1715070532528.jpg

Deosebit!  Bun lucru.

Insa ma intreb aiurea de ce se separa femeile de barbati?

La fel si la musulmani si la evrei(desi nu ar trebui luati in consideratie, sunt putini, irelevanti).

La ortodocsi nu era asa.

Neața bună vouă.

Ba da, și la ortodocși era așa. Are legătură cu energia feminină și cea masculină, să fie concentrate fiecare în parte și apoi împreună, în duh, către Domnul.

In partea stângă a Bisericii femeile, pentru că acolo e și icoana Maicii Domnului, in dreapta e Mântuitorul și, deci, bărbații.

In Biserica Ortodoxă e rânduială, totul are logica și explicație, nu e nimic la voia întâmplării. Simbolistică și frumusețe.

Vă salut.

samsara 🌹❤️, pentru voi. Am şi o mare dilemă existențială astfel încât o să te rog să mă luminezi. Dacă eu vreau musai clătite şi totodată să ajungă pe la mine şi amicul care mi-a promis că vine să vadă ce defecțiune are maşina de spălat rufe, în fața cărei icoane mă rog?  

Să aveți o duminică frumoasă!

On 5/11/2024 at 11:00 AM, samsara said:

Neața bună vouă.

Ba da, și la ortodocși era așa. Are legătură cu energia feminină și cea masculină, să fie concentrate fiecare în parte și apoi împreună, în duh, către Domnul.

In partea stângă a Bisericii femeile, pentru că acolo e și icoana Maicii Domnului, in dreapta e Mântuitorul și, deci, bărbații.

In Biserica Ortodoxă e rânduială, totul are logica și explicație, nu e nimic la voia întâmplării. Simbolistică și frumusețe.

Salut Sam! :mousquetaire:

Inteleg pana la un punct. Si respect asta! 

In rest? Toata lumea OK?

On 5/12/2024 at 11:19 AM, oemor said:

Vă salut.

samsara 🌹❤️, pentru voi. Am şi o mare dilemă existențială astfel încât o să te rog să mă luminezi. Dacă eu vreau musai clătite şi totodată să ajungă pe la mine şi amicul care mi-a promis că vine să vadă ce defecțiune are maşina de spălat rufe, în fața cărei icoane mă rog?  

Să aveți o duminică frumoasă!

Vezi că iei bătăiță :waiting:...

On 5/12/2024 at 4:18 PM, Cuminte(l) said:

Salut Sam! :mousquetaire:

Inteleg pana la un punct. Si respect asta! 

In rest? Toata lumea OK?

Eu sunt bine, slavă Domnului!

Tu cum ești? IC? Cu agricultura cum stați anul ăsta?