samsara Posted April 13 Report Share Posted April 13 Te salutăm, Cumințel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted April 15 Report Share Posted April 15 (edited) Al dumneavoastra! Edited April 15 by Cuminte(l) Schimbat emo, desigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 15 Report Share Posted April 15 Ziua bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 17 Report Share Posted April 17 Vă salut şi eu! Să nu vă aud cu scuze cum că din cauza vremii nu aveți chef de nimic şi că vă este somn! Hai, la treabă...că sunt multe de făcut! Eu am un principiu de bază, argumentat ştiințific. Cu cât te trezeşti mai devreme, cu atât îți oferă ziua mai mult timp de pierdut! Este o artă. Lăsând gluma deoparte, vă doresc să aveți o zi frumoasă! ❤️ samsara...🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 17 Report Share Posted April 17 Oemor, mulțumesc! O zi frumoasă și ție. Inourat la Brașov, dar e plăcut afară, un pic mai răcoare, numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 17 Report Share Posted April 17 3 hours ago, samsara said: Oemor, mulțumesc! O zi frumoasă și ție. Inourat la Brașov, dar e plăcut afară, un pic mai răcoare, numai bine. A fost cald zilele trecute, este binevenită o doză de aer fresh. Mă gândesc cu groază la ce va fi pe perioada verii...printre betoane este groaznic. Aşa că vorba ta, este numai bine acum chiar dacă au scăzut temperaturile brusc. ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 17 Report Share Posted April 17 A si plouat la mine, e super afară . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 17 Report Share Posted April 17 5 hours ago, samsara said: A si plouat la mine, e super afară . Foarte frumos Braşovul. Oricum ar fi vremea, este superb. ❤️ Aşa că...🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 18 Report Share Posted April 18 Neața bună 😀, tot cu ploaie. S-a răcorit bine, toți ne bucurăm de ploaie. Să aveți o zi cu bucurie și pace! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 18 Report Share Posted April 18 Vă salut şi eu! samsara...🌹, dacă îți vine vreun gând să faci ceva yammy să mă anunți să fiu pe fază! Bine? Să fie flacăra la o intensitate potrivită, să nu se ardă! O zi faină să aveți! ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 18 Report Share Posted April 18 Clătite nu am in plan, doar niște paste . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 19 Report Share Posted April 19 Neațaaaaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 19 Report Share Posted April 19 Neațaaaaa tuturor! samsara, cuprinsă de fiorul hărniciei s-a trezit cu o energie bună! Şansele mele pentru ceva yammy au crescut exponențial, sunt fericit! 🌹❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 20 Report Share Posted April 20 Heiiii,vă salut! samsara,pentru tine! 🌹❤️ Zi frumoasă să aveți! Nu ştiu cum este vremea pe la voi, la mine încă sunt temperaturi scăzute dar mai zâmbeşte din când în când şi soarele printre nori.Cred că abia de miercuri încolo se mai încălzeşte. 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 21 Report Share Posted April 21 Duminică frumoasă să aveți! ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 22 Report Share Posted April 22 Bună dimineața tuturor! Sper că sunteți bine, la mine plouă şi este frig. Dar echilibrăm temperatura cu căldura inimii! ❤️ samsara...🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 23 Report Share Posted April 23 Vă salut! Să aveți o zi frumoasă. ❤️ La mulți ani tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi de Sf.Gheorghe, onomastica! 🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 23 Report Share Posted April 23 Oemor . Eu nu sunt pe acasă, dar ploaie, frig și toamnă târzie și aici Sa ai o zi minunată mâine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted April 24 Report Share Posted April 24 14 hours ago, samsara said: Oemor . Eu nu sunt pe acasă, dar ploaie, frig și toamnă târzie și aici Sa ai o zi minunată mâine! Te îmbrățişez! 🌹 Zi frumoasă şi vouă, important este să fiți bine. Eu am mai intrat pe aici chiar dacă am "vorbit" singur. ❤️ O zi bună tuturor, mai ales celor care tot trag cu ochiul şi citesc dar nu scriu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted May 1 Report Share Posted May 1 Ziua bună vouă! Oemor . Vă pregătiți de Paști? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted May 2 Report Share Posted May 2 Bună dimineața! Heiiii! Uite cine a apărut! 🌹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted May 2 Report Share Posted May 2 Neața . Am revenit pe plaiuri brașovene. Pregătiri pentru Paști. Voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted May 2 Report Share Posted May 2 1 hour ago, samsara said: Neața . Am revenit pe plaiuri brașovene. Pregătiri pentru Paști. Voi? samsara...🌹 Noi? Nu ştiu alții ce planuri au, eu unul te susțin în pregătirile pentru sărbătorile pascale. Creştin ortodox fiind, nu mă agăț de acest aspect. Reperul meu este iubirea şi oamenii sinceri care sunt cinstiți şi corecți deşi nici celelalte categorii nu le încadrez la capitolul "duşmani". Avem un singur cer deasupra noastră, cel mai probabil ADEVĂRUL de acolo vine. ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted May 3 Report Share Posted May 3 Așa, bun, deci nu vrei prăjituri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oemor Posted May 4 Report Share Posted May 4 Vă salut! Un Paşte cu lumină şi iubire tuturor creştinilor ortodocşi! samsara 🌹...şi pentru familia ta şi toți cei dragi tot ce este mai frumos şi mai bun. Plus "prăji" pe care le încadrăm fireşte, tot la capitolul de mai sus. Cedez porția mea Dacianei, eu mă mulțumesc cu puțin. ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts