samsara Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 Nu am chef nici azi ... La noi de dimineață fulguia. Quote
Cuminte(l) Posted March 21, 2024 Report Posted March 21, 2024 Salut! Eu am chef azi. Am lasat draq tot, mi-am inchis telefonul(except IC, ea e emergency call pe dispozitiv) si am venit acasa. Ploua si la munca. E bine. Pana luni dimineata nu cunosc pe nimeni. E totusi primavara! Capul sus! Quote
samsara Posted March 22, 2024 Report Posted March 22, 2024 Să ai un sfârșit de săptămână minunat! Quote
Cuminte(l) Posted March 22, 2024 Report Posted March 22, 2024 Asijderea. De unde o fi aparut cuvantul asta? Nu imi place, neam, insa-s curios. Ne auzim Sam! Quote
oemor Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Vă salut! samsara...🌹. Nu ştiu ce planuri de weekend ai, dar eu vreau clătiteeeeeee! Quote
samsara Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Vă salut și eu. Aha, am aflat de ce ieri brusc și deodată mi-a venit pofta sa fac clătite ... Acum se explică. Quote
oemor Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 23 hours ago, samsara said: Vă salut și eu. Aha, am aflat de ce ieri brusc și deodată mi-a venit pofta sa fac clătite ... Acum se explică. Exact! 🌹 La momentul potrivit voi repeta experimentul cu puterea gândului şi pentru tiramisu, cremă de zahăr ars, etc. Dacianaaaa, helppp! Vă salut pe toți şi vă doresc să aveți o zi cât mai frumoasă! Quote
samsara Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 Zi frumoasă și ție! În Daciana vei avea mereu un aliat când vine vorba de dulciuri . Quote
oemor Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 10 hours ago, samsara said: Zi frumoasă și ție! În Daciana vei avea mereu un aliat când vine vorba de dulciuri . samsara, tu eşti un om special şi minunat. Ca tine sunt puțini, îmi doresc din suflet ca fetița ta să moştenească cât mai mult din "cunoaşterea" şi talentul care te definesc, nu doar la nivel culinar. Eu mai glumesc cu voi pentru că vă iubesc sincer. ❤️ Quote
samsara Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 12 hours ago, oemor said: samsara, tu eşti un om special şi minunat. Ca tine sunt puțini, îmi doresc din suflet ca fetița ta să moştenească cât mai mult din "cunoaşterea" şi talentul care te definesc, nu doar la nivel culinar. Eu mai glumesc cu voi pentru că vă iubesc sincer. ❤️ Frumusețea este în ochii privitorului . Iubirea... un sentiment mare, mare e cel care o simte, cu atât mai mult pentru niste cunostinte de pe net. Nu putem decât să fim onorați . Cât despre fiică-mea, se pare că mi-a moștenit doar năravurile, și nu-s puține ... Și nu-s deloc modestă. Până să am duhovnic credeam că sunt bine, că sunt bună, că sunt cea mai duhovnicească ființă. Mda... Slavă Domnului că mi-a deschis ochii! Quote
samsara Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 47 minutes ago, Cuminte(l) said: Salut tuturor! Hei, dar ce mai faci? Quote
oemor Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 1 hour ago, Cuminte(l) said: Salut tuturor! Te salut şi eu! Pentru fetița ta 🌹, să aibă o primăvară frumoasă. Quote
oemor Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 2 hours ago, samsara said: Frumusețea este în ochii privitorului . Iubirea... un sentiment mare, mare e cel care o simte, cu atât mai mult pentru niste cunostinte de pe net. Nu putem decât să fim onorați . Cât despre fiică-mea, se pare că mi-a moștenit doar năravurile, și nu-s puține ... Și nu-s deloc modestă. Până să am duhovnic credeam că sunt bine, că sunt bună, că sunt cea mai duhovnicească ființă. Mda... Slavă Domnului că mi-a deschis ochii! Pentru că sunt născut fix în mijlocul primăverii, într-o zi de Duminică, aş putea teoretic să-ți fiu duhovnic, să nu-l încarci prea mult pe bietul om. Dar evident că practic nu aş reuşi decât să îți suplimentez năravurile...aşa că este ok această postură din online chiar şi după o lipsă de foarte mulți ani. Pentru voi, să aveți o zi minunată! 🌹 Quote
samsara Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 11 minutes ago, oemor said: Pentru că sunt născut fix în mijlocul primăverii, într-o zi de Duminică, aş putea teoretic să-ți fiu duhovnic, să nu-l încarci prea mult pe bietul om. Dar evident că practic nu aş reuşi decât să îți suplimentez năravurile...aşa că este ok această postură din online chiar şi după o lipsă de foarte mulți ani. Pentru voi, să aveți o zi minunată! 🌹 Îmi pare rău, tu ai putea asculta, dar nu poți să-mi dai și dezlegarea de păcate. Vrei să rămân o păcătoasă? Săptămână în pace și ție! Quote
oemor Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 3 hours ago, samsara said: Îmi pare rău, tu ai putea asculta, dar nu poți să-mi dai și dezlegarea de păcate. Vrei să rămân o păcătoasă? Săptămână în pace și ție! Absolut corect. Să ascult doar, pentru că este important să ştii să asculți cu adevărat un om. Puțini au răbdarea necesară. Pe de altă parte(apropos de păcate) una de-a voastră a avut mâncărimi neinspirate să muşte din măr de ne-a alungat Dumnezeu din Rai la pachet. Unul de-al meu stătea liniştit pe iarbă şi admira natura...iar acu suportă consecințele ofertei de mai sus...aşa că voi aveți prioritate la dezlegări. Uite Cuminte(l), de aia are acest nickname, pentru că bărbații sunt cuminți. Aşa că, cu sau fără duhovnic voi sunteți "beleaua", frumoaselor! Quote
samsara Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Știi cum faci tu acum? Ca o rudă de-a noastră ... "Nu eu, Doamne, Eva, femeia pe care TU mi-ai dat-o!". Apropo de asta, știai că, dacă strămoșii noștri și-ar fi asumat greșeala și nu ar fi dat vina unul pe altul sau pe șarpe, nu ar fi căzut din Rai? Așa că, vrei nu vrei, nu scapi așa ușor de mine. Am un talent înnăscut de a toca omul... mărunt mărunțel... Quote
oemor Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 (edited) Vă salut! samsara,🌹...Vezi cum fac femeile? Le spui clar cum stau lucrurile cu originea păcatului şi nu le convine. În loc să recunoască sincer, te iau prin învăluire cu rudele, cu strămoşii, cu şarpele, cu tocatul... Nici nu trebuie să le înțelegi, trebuie doar iubite. Albert Einstein spunea: "Unii bărbaţi se străduiesc o viaţă întreagă să înţeleagă o femeie. Alţii se ocupă de lucruri mai uşoare, cum ar fi teoria relativităţii." Să aveți o zi frumoasă! Edited April 11, 2024 by oemor Quote
samsara Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 Zi frumoasă și ție. Sau relativ frumoasă?! Bine, zi în pace! Quote
oemor Posted April 12, 2024 Report Posted April 12, 2024 (edited) Weekend frumos să aveți! samsara 🌹, legea supremă a Universului este iubirea. Doar ea dă sens vieții, altfel rătăcim inutil pe tot felul de drumuri mai mult sau mai puțin cunoscute. Însă oameni fiind, cu bune şi cu rele avem fiecare propriul nostru univers, cele mai mari lupte acolo se duc. Oricât de greu ne-ar fi, niciodată nu suntem singuri în frământările noastre de zi cu zi. Pe fondul tensiunilor la nivel global vom regăsi adevăratele valori, chiar dacă toți aleargă după putere şi după bani. Da, este greu pentru majoritatea pentru că aşa sunt vremurile. Dar va fi bine chiar dacă din ce în ce mai mulți,unul câte unul îşi pierde orice speranță iar repere corecte de cinste şi moralitate nu prea mai există. Nu sunt deloc potrivit pentru a da sfaturi şi nici nu pretind că aş fi un om bun prin prisma tutror greşelilor din viața mea. Sunt exact ca mine. Dar am o inimioară care încă mai bate şi în care este multă, multă iubire. Nu pentru că aş fi vreun iubăreț ci pentru că dincolo de toate defectele mele, asta mă defineşte. Pentru voi! ❤️ Edited April 12, 2024 by oemor Quote
Recommended Posts