Cuminte(l) Posted June 28 Report Share Posted June 28 Salut B! Salut tuturor! Am rezultatele lui IC. Probleme la ambasada. 9,15 general. 9,65 mate, 8,65 romana. Facem contestatie la romana. Nu ma intereseaza nota cat faptul ca e praf IC. Se considera nedreptatita grav. E sigura pe ea. Am reluat baremul si este foarte exact copilul. Sa vedem! Exista varianta sa fie depunctata. Nu o accepta si nici eu nu o contrazic. E un moment bun sa se lamureasca. Doua zecimi nu conteaza mult tehnic, insa trebuie sa muste maimuta! Din marul bun sau din marul rau! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 28 Report Share Posted June 28 A luat note bune, felicitări! Și succes cu contestația! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 29 Report Share Posted June 29 Multumesc! Aici si-a luat-o IC! Deocamdata! Am reluat baremul si l-a reluat si cu Profa de la scoala. A avizat contestatia. Are punctaj zero, cred. Nu a folosit nimic din ceea ce am subliniat cu albastru. Colegii ei cu nota zece(doi) au folosit strict asta. Ea a facut alta asociere. Am scris:Tache, Ianke și Cadâr/ V.I.Popa. Am marcat cu galben. Exista inca cinci sau sase contestatii de la clase paralele cu banuiala asta. Copilul este, repet, foarte sigur pe el. Nici nu a luat in calcul la evaluarea proprie punctaj zero la subiectul asta. Ce a gresit, stie! Nu ma intereseaza neaparat nota, insa am banuiala vaga cum ca si corectorii s-au raportat doar la termenii din paranteza, fara...etc. Sa vedem rezultatul. Oricum asta nu scuza modul in care s-a pregatit. Cu sau fara zecimi dupa contestatie! Si nici pe mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 29 Report Share Posted June 29 (edited) Lasand la o parte amanuntul cu contestatia lui IC, am un alt lucru cu care ma laud. Si chiar ma laud! Narcisa stie in mare despre asta. A luat juniorul meu 7,10. Am scris ca e bun copilul! Mai bun decat mine! Drama e alta! Niciunul dintre colegii lui nu a luat 5. Aproape 30 de elevi. Rau lucru. Edited June 29 by Cuminte(l) a in loc de au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 29 Report Share Posted June 29 Sunt absolut convins ca toata lumea are probleme. Insa merg periodic si incurajari pentru cei mai nefericiti decat unul sau altul. Banuiesc ca asta a fost scopul forumului. In lipsa implicarii, este ulltimul an legat de sustinere. 2024 iunie. Pot sustine, intr-un fel sau altul inca doi ani forumul sau cat e nevoie. Insa in iunie 2024 ma retrag! Cu tot respectul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 29 Report Share Posted June 29 Ups! E prima oara cand am probleme de logare! Coincidenta, desigur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 29 Report Share Posted June 29 Iunie 2024! Asa greu e de inteles? Plec la muzica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 29 Report Share Posted June 29 Ai și un junior? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 30 Report Share Posted June 30 Da! Am cativa. Nu biologic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 30 Report Share Posted June 30 Doamne ajută! Ziua bună de la mine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 30 Report Share Posted June 30 22 hours ago, Cuminte(l) said: Lasand la o parte amanuntul cu contestatia lui IC, am un alt lucru cu care ma laud. Si chiar ma laud! Narcisa stie in mare despre asta. A luat juniorul meu 7,10. Am scris ca e bun copilul! Mai bun decat mine! Drama e alta! Niciunul dintre colegii lui nu a luat 5. Aproape 30 de elevi. Rau lucru. Trebuie sa fac o precizare. 8 elevi nu s-au prezentat. Si in afara de nota de 7,10 nimeni nu a luat 5 la ambele materii. Si majoritatea au luat sub 5 la mate. Grav de tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 30 Report Share Posted June 30 2 hours ago, samsara said: Doamne ajută! Ziua bună de la mine! Sam, esti sigura ca ai inteles? Despre juniori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 30 Report Share Posted June 30 Evident că nu, doar că mi-a fost frică de un alt răspuns ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 30 Report Share Posted June 30 48 minutes ago, samsara said: Evident că nu, doar că mi-a fost frică de un alt răspuns ... Sami, RoAp se ocupa si de niste copii saraci, dar cu potential, ii sustine financiar. Pentru IC, felicitari, s-ajunga cat mai sus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 1 Report Share Posted July 1 16 hours ago, Narcisa said: Sami, RoAp se ocupa si de niste copii saraci, dar cu potential, ii sustine financiar. Acum am înțeles . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 2 Report Share Posted July 2 Salut tuturor! Plec dimineata la slujba! Mi-ar fi placut sa fiu marti cu IC la rezultatele de la contestatii. Insa dupa ploaia binevenita mai si lucram. E important. Voi? Toata lumea OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 2 Report Share Posted July 2 Spor în toate. La mine toate bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 4 Report Share Posted July 4 On 6/29/2023 at 12:31 PM, Cuminte(l) said: Multumesc! Aici si-a luat-o IC! Deocamdata! Am reluat baremul si l-a reluat si cu Profa de la scoala. A avizat contestatia. Are punctaj zero, cred. Nu a folosit nimic din ceea ce am subliniat cu albastru. Colegii ei cu nota zece(doi) au folosit strict asta. Ea a facut alta asociere. Am scris:Tache, Ianke și Cadâr/ V.I.Popa. Am marcat cu galben. Exista inca cinci sau sase contestatii de la clase paralele cu banuiala asta. Copilul este, repet, foarte sigur pe el. Nici nu a luat in calcul la evaluarea proprie punctaj zero la subiectul asta. Ce a gresit, stie! Nu ma intereseaza neaparat nota, insa am banuiala vaga cum ca si corectorii s-au raportat doar la termenii din paranteza, fara...etc. Sa vedem rezultatul. Oricum asta nu scuza modul in care s-a pregatit. Cu sau fara zecimi dupa contestatie! Si nici pe mine. Buna ziua tuturor! Noutati la ambasada. Sunt foarte mandru de maimutica. Si-a sustinut demersul cum eu nu as fi facut-o. Cred ca e o lectie buna. Nici nu mai ma intereseaza daca am intuit partea unde a fost depunctata. E mai sus in quote(mi-a iesit in sfarsit). Totusi m-am uitat pe note pe Bucuresti. Sunt foarte multe cresteri la romana cu exact 0,6. Coincidenta, desigur! Incepe acum razboiul cu transportul in comun. Acu are 9,45, deci are sanse sa se apropie de casa. Sau sa se departeze. Vedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 5 Report Share Posted July 5 Felicitări, IC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted July 5 Report Share Posted July 5 Bravo, s-ajunga cat mai sus, sa te bucuri si in viitor de realizarile fetei tale, RoAP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 7 Report Share Posted July 7 Neața bună! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 8 Report Share Posted July 8 Multumesc tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 8 Report Share Posted July 8 On 7/5/2023 at 2:29 PM, Narcisa said: Bravo, s-ajunga cat mai sus, sa te bucuri si in viitor de realizarile fetei tale, RoAP! E devreme! Ne razboim peste patru ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted July 8 Report Share Posted July 8 (edited) On 7/5/2023 at 2:29 PM, Narcisa said: Bravo, s-ajunga cat mai sus, sa te bucuri si in viitor de realizarile fetei tale, RoAP! Multumesc! Nu e in regula. Trebuia sa munceasca mai mult! Edited July 8 by Cuminte(l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted July 10 Report Share Posted July 10 Ziua bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts