samsara Posted June 22 Report Share Posted June 22 Părerea mea e ca un liceu bun e mai potrivit decât unul de top, unde presiunea renumelui ii poate face sa cedeze pe mulți copii buni. Plus inflamarea mândriei, zău așa, e tare periculoasă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 17 hours ago, Narcisa said: Draga RoAp, mi-ai dat de cap! Desi, dupa atata amar de vreme, ar trebui sa fiu experta in cimiliturile tale. Ce tot zici in postarile astea, ca nu pricep mai nimic! Deci, cine-i hotul si cine-i prostul? In privinta liceului, vezi ca si IC are drept de vot. Nici eu nu pricep! Am prostul obicei sa nu scriu direct. Am incurcat borcanele. Am sa evit asta! Nu are legatura cu forumul de data asta. N-o sa se mai repete! 3 hours ago, samsara said: Părerea mea e ca un liceu bun e mai potrivit decât unul de top, unde presiunea renumelui ii poate face sa cedeze pe mulți copii buni. Plus inflamarea mândriei, zău așa, e tare periculoasă. Sam, gandim la fel! Insa nu e cazul deloc de inflamarea mandriei vreunuia dintre parinti Cunoastem pericolul si e de bun simt ca ai subliniat asta! Mai ales ca nu stim inca notele. Oricum sunteti de treaba tu, V si Narcisa si bag la cap parerile voastre in general. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 18 hours ago, Narcisa said: In privinta liceului, vezi ca si IC are drept de vot. Categoric aveti dreptate! Muma-sa nu e chiar figuranta de Buftea. I-a sustinut opinia copilului(e mama si cedeaza mai usor la ideile copilului) insa a inteles problemele de transport. Nu ii impun lui IC nimic. Nu profilul! Insa trebuie sa fie constienta de program. Oricum unde vrea ea nu cred ca se califica. La Creanga, undevalanga Piata Unirii. 60 de minute sambata, 90 de minute scenariul zilnic. Program primii 2 ani 13:30-19:30. O bucurie iarna! Pot sa incerc sa ne mutam. Insa e si media o problema. Scenariul la rece e 9,70 mate si 9,20 romana. Pesimist este mai jos. Nu se califica! Au fost subiecte accesibile si vor fi note mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 Am sa inchei treaba asta. Sunt 4 licee care se incadreaza in cele 30 de minute. Neculce(sector 6), nu cred ca se califica. Ion Barbu(rezonabil) Ioana Cuza(fost pedagogic), Mi-ar placea aici! (5 minute) Lovinescu(fosta scoala generala 204), acum ceva ani probleme cu fauna! Cunosc asta fiindca jumate de an am fost bodyguard zilnic pentru pustoaica unui coleg! S-au mai schimbat lucrurile! Sa vedem nota intai! Just now, Cuminte(l) said: Am sa inchei treaba asta. Sunt 4 licee care se incadreaza in cele 30 de minute. Neculce(sector 6), nu cred ca se califica. Ion Barbu(rezonabil) Ioana Cuza(fost pedagogic), Mi-ar placea aici! (5 minute) Lovinescu(fosta scoala generala 204), acum ceva ani probleme cu fauna! Cunosc asta fiindca jumate de an am fost bodyguard zilnic pentru pustoaica unui coleg! S-au mai schimbat lucrurile! Sa vedem nota intai! Am gresit Moisil in loc de Neculce! Drumul Taberei! Moisil e liceu de top 10! Nu cred ca merge fara 9,90. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 13 minutes ago, Cuminte(l) said: Am sa inchei treaba asta. Sunt 4 licee care se incadreaza in cele 30 de minute. Neculce(sector 6), nu cred ca se califica. Ion Barbu(rezonabil) Ioana Cuza(fost pedagogic), Mi-ar placea aici! (5 minute) Lovinescu(fosta scoala generala 204), acum ceva ani probleme cu fauna! Cunosc asta fiindca jumate de an am fost bodyguard zilnic pentru pustoaica unui coleg! S-au mai schimbat lucrurile! Sa vedem nota intai! Am gresit Moisil in loc de Neculce! Drumul Taberei! Moisil e liceu de top 10! Nu cred ca merge fara 9,90. Hai ca le-am facut praf! E Maria Cuza! Fost pedagocic. Are sanse mari la biling engleza la Maria Cuza(fost pedagogic) La stiintele naturii. Nu vrea capra filologie, desi ar avea cel mai mult timp pentru viitoare studii. Considera rezerva mate-info! Am trait s-o aud si pe asta! E tare pe info! Casiera la Tarom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 Puteti sa ma considerati un parinte iresponsabil! Insa impreuna cu IC functie de intervalul(9-9,45) vom lua decizia corecta! Si probabil schimbam santierul! Un cosmar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 Ceva imi spune ca maimuta o sa confirme drept casiera la Tarom! Sau nu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 22 Report Share Posted June 22 Mă refeream mai mult la mândria copilului care va avea tendința de a crește într-un liceu de fițe, cu fel și fel de figuranți, copii de bani gata, talente de-ale profilor... Transportul e chiar o problema. Aveți mult de cugetat la acest aspect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 Just now, samsara said: Mă refeream mai mult la mândria copilului care va avea tendința de a crește într-un liceu de fițe, cu fel și fel de figuranți, copii de bani gata, talente de-ale profilor... Transportul e chiar o problema. Aveți mult de cugetat la acest aspect. Exact ca un veritabil ardelean, voi cugeta! Tin la voi , domnita mea draga! Just now, Cuminte(l) said: Exact ca un veritabil ardelean, voi cugeta! Tin la voi , domnita mea draga! La toti trei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 11 minutes ago, samsara said: Mă refeream mai mult la mândria copilului care va avea tendința de a crește într-un liceu de fițe, cu fel și fel de figuranți, copii de bani gata, talente de-ale profilor... Cred ca stie sa guverneze asta! O cam doare fix in talpa de imagine! Si chiar nu are legatura cu mine. Eu mai sar parleazul, insa iC nu! Povestea cu durutul la pedala! Este pliata pe asta! Si nici macar nu stie! Sunt copii buni, Si Daci si IC! Noi ii intelegem greu! O sa ma omoare perioada asta pana la notele finale! Insa sunt un tip pragmatic si mi-am inchis telefonul! Desigur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 13 minutes ago, Cuminte(l) said: Cred ca stie sa guverneze asta! O cam doare fix in talpa de imagine! Si chiar nu are legatura cu mine. Chiar da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 22 Report Share Posted June 22 Am sa astept nota lui IC. Inclin spre 9.70 mate si 9.20 romana. Varianta la rece! Sa vedem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 23 Report Share Posted June 23 Ținem pumnii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 23 Report Share Posted June 23 Salut tuturor! E periculoasa rau maimutica! Dracia draqului e ca 9:20 la romana e varianta cea mai rea. Daca nu i se ia in considerare asocierea cu piesa de teatru Take, Ianke si Cadar. E lata rau! Vad o latura noua la IC! Daca ar puncta-o un examinator profi, ar lua in plus ceva zecimi! Nu sunt eu in masura sa judec asta! E partea subiectiva a examenului! Insa la ce bun teatrul daca e inutil la un examen de k***? On 6/22/2023 at 3:17 PM, Cuminte(l) said: Exact ca un veritabil ardelean, voi cugeta! Tin la voi , domnita mea draga! La toti trei! Mi-ar placea sa lamuresc! Daci, I, Apolo! Trei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 23 Report Share Posted June 23 O perioda am fiu rezervat! Am in familie doua capre! Si amandoua merg la cursuri de dansuri de societate! Tango, bolero, vals! Salsa , nu cica e pentru avansati! Mai conteaza liceul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 23 Report Share Posted June 23 O perioada scurta, desigur! Ma rupe asteptarea notelor! Desi am siguranta ca am evaluat bine! cu IC, desigur! e importanta opinia ei! Cea mai importatnta! Dupa ce obtin rezultatele finale, pe cine as putea sa rog sa ma lase sa dispun de ele? 3 minutes ago, Cuminte(l) said: O perioada scurta, desigur! Ma rupe asteptarea notelor! Desi am siguranta ca am evaluat bine! cu IC, desigur! e importanta opinia ei! Cea mai importatnta! Dupa ce obtin rezultatele finale, pe cine as putea sa rog sa ma lase sa dispun de ele? Intr-un fel personal, desiguir! Nu public1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 24 Report Share Posted June 24 Salut tuturor! Cred ca am scapat iar in bere ieri! Azi nu sunt Sanzienele? Iarasi am ratat! Sigur Sam si Domnitele prietene au avut o zi deosebita! Mi-ar placea sa le vad! Bun lucru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 24 Report Share Posted June 24 Sam, hai sa te rog un lucru! Postezi imagini de la eveniment, iar eu stau cuminte pana la notele lui IC. As face la fel pentru oricine care asteapta un rezultat scolar! Mi-ar placea si partea cu plimbatul prin oras! Deh, obicei vechi! Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 24 Report Share Posted June 24 Si mai am o rugaminte! Nu cumva sa le spui Domnitelor de problema mea de urcat pe cladiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 24 Report Share Posted June 24 On 6/23/2023 at 4:20 PM, Cuminte(l) said: Mi-ar placea sa lamuresc! Daci, I, Apolo! Trei! Ma speriasem pentru o clipa 🤣 4 hours ago, Cuminte(l) said: Azi nu sunt Sanzienele? Iarasi am ratat! Sigur Sam si Domnitele prietene au avut o zi deosebita! Mi-ar placea sa le vad! Bun lucru! Sunt. Uite cine știe, bravo. Eu nu am ajuns anul ăsta, dar, fie, îți las o poză mai veche, de acum 3 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 26 Report Share Posted June 26 On 6/24/2023 at 6:00 PM, Cuminte(l) said: Neața bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted June 26 Report Share Posted June 26 salutari si din partea mea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 26 Report Share Posted June 26 Ziua bună, Barce, ce mai faci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted June 27 Report Share Posted June 27 hello, sami munca si treaba, treaba si munca ma feresc de temperaturile astea ca-s deja intr-o zona cu care nu ma aliniez, vara e o perioada grea pentru mine daca nu-i seara tarziu..si pana si-aici apare conditia sa fie o seara tarzie fara tantari toate aproape bune, incerc sa le duc mai departe de-aici in mod normal as fi zis ca astept o promotie dar am inteles din surse interne ca ea ma asteapta pe mine, asta e o veste buna primita recent. voi ce mai faceti, cum sunteti toti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 28 Report Share Posted June 28 Felicitări, sa fie spre folosul tău! Și la mine toate bune, vara nici eu nu o iubesc, dar dacă-o musai... Vreau la mare totuși... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts