samsara Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Neața bună vouă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Salut tuturor! Si la mine e jale mare cu apa! Poate avem noroc la iarna! Desi e nevoie de o iarna blanda la nivel de tara. Traim si vedem. Si dupa ce "vedem" putem sa ne hotaram cand murim! Glumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Salutare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Salut tuturor! Ati pus varza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Inca nu, RoAp, e cam cald , eu mai astept o saptamana. Asta este, lipsa beci, de! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 Neața bună 😇. Eu nu pun varza din cauza de bloc si ultimul etaj... Și, de drept, nici nu prea folosim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 Salut tuturor! Am intrebat de varza fiindca ies campion! Cred ca ma pricopsesc cu o suta de verze! O frumusete de recolta! Cred ca mananc doua verze pe an. Salata sau sarmale de Craciun. Macar atat! Caci in rest praf! Voi? Toate bune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 In alta ordine! M-am luat in gura cu o domnita inspector de la apele Romane! Cica nu am voie sa folosesc apa dni raul Buzau! Sunt mai rau decat moartea legat de detalii. Nu exista(preferam sa existe) nicio amenajare hidro in aval de locul de unde vreau sa alimentez. Matematic legat de debit e ca o picatura de apa intr-o piscina. I-am sugerat sa se puna la punct cu legislatia(forta majora). Eu nu vorbesc despre un parau pe care il blochez! Vorbesc despre apa multa care curege. Si care trebuie folosita! in fine, iarasi va plictisesc cu ale mele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 1, 2022 Report Share Posted November 1, 2022 17 hours ago, Cuminte(l) said: Am intrebat de varza fiindca ies campion! No, e bine de știut, venim la tine după varză. 17 hours ago, Cuminte(l) said: In alta ordine! M-am luat in gura cu o domnita inspector de la apele Romane! Cica nu am voie sa folosesc apa dni raul Buzau! Și ai rezolvat, ai voie? Ia să vă pun niște poze cu toamna pe dealurile de pe lângă Onești. Ultima poză, cu găina, e de la bojdeuca unei moldovence care locuiește singură cuc în pădure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Neataaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Salut tuturor! Sam! Bineinteles ca am voie! Stiu detaliile. M-am enervat fiindca mi-a aruncat-o din prima ca nu se poate. E aceeasi domnita care nici macar nu a intrebat asta vara de conductele trase de noi. Ea venise in control si a intors capul, ca sa nu spun altfel, la faptul ca se deverseaza direct in raul Buzau toata canalizarea a doua sate inclusiv dejectiile, direct in apa fara sa fie functionala statia de ape reziduale. Ca pe vremuri in Mamaia la mare. Conducta de rahat se varsa in mare la 100 de metri in larg. Pai? Exista documentatie, exista tarife(foarte mici), nimic ilegal. Exact ca la foraje peste o anumita adancime. Dar nu se poate! A decretat dumneaei. Cred ca a realizat ca a exagerat. Nu mai sunt dispus sa-mi pierd timpul cu asa ceva. Am vazut asta vara razboi civil la propriu legat de apa. Si era apa pompata pe canale, cu pret enorm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 On 11/1/2022 at 1:10 PM, samsara said: No, e bine de știut, venim la tine după varză. Ultima poză, cu găina, e de la bojdeuca unei moldovence care locuiește singură cuc în pădure. Sunteti binevenite! Scap eu de curatat cotoare! Frumoase poze, insa asta e tare! Devine curand istorie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Să sperăm că nu, că ar fi mare păcat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Neața bună . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 Salut cumintel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 Salut, Cumintel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Salut Sam! Nu pot sa ma abtin! Tu esti profi! "La piftia de greiere se pun si urechile?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 Periodic mai facem tampenii! Eu sigur! M-qm dat cu RS-ul azi la 210 km/h. Drum CFR inchis circulatiei publice. Undeva laga Faurei. Mai urcam insa s-a terminat drumul! Media mea anuala e de 57 km/h. Apoi m-am dat cu alta bestie! Am urcat in 250 si gata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 E in regula aventura asta! Strict soferi, fara passageri! Drum inchis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 20 hours ago, Cuminte(l) said: "La piftia de greiere se pun si urechile?" Mi se pare de la sine înțeles . 18 hours ago, Cuminte(l) said: E in regula aventura asta! Strict soferi, fara passageri! Drum inchis! Aha, verificai dacă mai ești încă viu. Interesant. Ziua bună vouă . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Neața bună vouă . La mulți ani binecuvântați celor care poartă numele Sfinților Arhangheli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 La multi ani fericiti, multe realizari, sa fii sanatos, Marius Gabriel ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Neața bună. Cum ești, Narcisa? ❤️💛💙 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts