Narcisa Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 Sami, Iar s-au cufundat în stele Şi în nori şi-n ceruri nalte? Cum ii scapam o clipa din ochi, cum o iau toti la sanatoasa! Eu , macar, dispar in mod natural, c-asa scrie la carte, dar ei pe unde-or hoinari, in corpore? Ii batem sau ii lasam nemancati, ce propui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 31, 2022 Author Report Share Posted March 31, 2022 Hei, eu am citit in diagonala. Am citit de Mersin, si mi s-a facut dor de toată Turcia, dar Mersin e un loc grozav! Si au o facultate de matematica excelenta, sunt pasionati. De doua ori am tinut prelegeri la ei, chiar mi-s dragi. Am mai citit ceva si de o prăjitură la Victoriei, Ceea ce ar fi tocmai binevenita. Duminica sunt cam intotdeauna pe acolo, ceva companie ar prinde bine. In rest, cum zicea cineva, nu mi-a băgat Dumnezeu toate caprele în casă dar nici mult nu mai e: am un program mai încărcat decât pe primul semestru din varii motive, nici eu nu mai știu să le enumăr. Dar zici că sunt la maraton. Nu pe zăpadă ca al lui Ușeriu, dar în rest alerg între Moxa și Romană și de două ori pe zi. Și aprilie dublează alergăturile. Sper că la voi e mai bine decât atât. Aștept Paștele să plec la Narcisa, care se laudă că face totul conform prescripțiilor, dar o să verific . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 14 hours ago, Narcisa said: Ii batem sau ii lasam nemancati, ce propui? Ambele 12 hours ago, vesperala said: Aștept Paștele să plec la Narcisa, care se laudă că face totul conform prescripțiilor, dar o să verific . Mai un pic. Spor în toate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 15 hours ago, Narcisa said: ei pe unde-or hoinari, in corpore? Ii batem sau ii lasam nemancati, ce propui? as zice sa ne lasati flamanzi, ca de mancat oricum nu ne puteti manca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 In viziunea lui Mithras asta ar insemna punct ochit, punct lovit. Avem noi luna noua, dar metehnele raman cele vechi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Narcisa Mithras Cum vă simțiți? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Binisor , Sami. Corespunzator varstei, fiecare cu punga lui de medicamente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Vi l-am mai arătat pe Apollo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Fericitul! Chiar intentionam sa te rog sa ne mai dai vesti despre el. Frumooos! Ce rasa este? Primul indiciu este coada stufoasa. Cum ii iei surplusul de par? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Nu e de rasa, un metis ceva. Mama este europeana tigrata cu parul scurt. Genul ala foarte des întâlnit la noi. Tata necunoscut. El a ieșit pufos, cu dungi groase, oarecum spiralate pe laterale. Momentan e în refacere par, i-a căzut cred ca jumatate din el cam la 2 săptămâni dupa ce l-am adus acasă. A avut o râie auriculara ce se pare ca s-a întins un pic și i-a afectat și blanita. O scăpat ușor, cu o pipeta speciala. Așteptăm să se pufoseasca mai tare. Am o perie ramasa de la Zina, cu dinții metalici, micuti, ascutiti. Curata bine. Dar i-am luat și o perie speciala, o găsești sub denumirea de furminator. Încă nu l-am folosit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Ziua bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Tot motanul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Tare-mi place! L-ati castrat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Asimetriiiic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 1 hour ago, Narcisa said: Tare-mi place! L-ati castrat? Încă nu, are 6 luni. As aștepta pana la 1 an, dar asta depinde și de el, cum se activează Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 Neața bună vouă. Să aveți o duminică plăcută! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Hai că dau o prăjitură, tăvălita, de post, poate vă ademenește și scrieți și aici ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Cumintellll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Asimetric, eu te-am facut, eu te dezmostenesc, daca ma mai superi mult si te faci ca nu m-auzi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Asimetric, Aprig... Neața bună! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Neața bună vouă! ☕🌷 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Buna dimineata , Sami! Din cate stiu, draga mamei, nimeni nu este in stare sa faca ceva daca, in forul sau interior, nu-si doreste acest lucru. Este si cazul nostru. Nu se vor intoarce, oricat de mult i-am striga si ruga noi. Amandoua suntem ultimii soldati care n-au aflat ca acest forum a pierdut lupta pentru supravietuire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Narcisa Ma bazez și pe Cumintel, e cu ceva treaba. Sigur revine în curând. Intre timp zic sa lenevim și noi ca Apollo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 On 4/5/2022 at 7:38 PM, Narcisa said: Asimetric, eu te-am facut, eu te dezmostenesc, daca ma mai superi mult si te faci ca nu m-auzi! Da' ce-am facut, sefa? Ziua buna, azi va cinstesc cu Theraflu si spray nazal, ca atat am. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts