Cuminte(l) Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 23 hours ago, Cuminte(l) said: S-a intamplat cel mai bun lucru! Au facut echipe mixte. Meritul dascalilor! Turci si romani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 Eu sunt bine, aștept weekendul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Neața bună Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Salutare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Nu te enerva! Am fost romantic. Mic dejun in benzinarie, plimbare prin oras cu 2km/h, covrigi cu iaurt. M-am pregatit cum am putut. Curios, nu prea merge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 Sunt bine. Deocamdata. Alintata, rasfatata, vorba cantecului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 24, 2022 Report Share Posted March 24, 2022 4 hours ago, Cuminte(l) said: Nu te enerva! Am fost romantic. Mic dejun in benzinarie, plimbare prin oras cu 2km/h, covrigi cu iaurt. Dacă ai reușit să admiri natura în tot acest răstimp, ești romantic 2 hours ago, Narcisa said: Sunt bine. Deocamdata. Alintata, rasfatata, vorba cantecului. Așa, așa, mă bucur să aud asta. Să te odihnești. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Neața bună vouă, e vineriii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Salut! Ma bucur pentru Mama Narcisa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Salutare tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 (edited) Am facut rost de datele financiare ale programului. Nu intrebati cum. Daca exista bunavointa se poate! Si chiar bine. Programul e accesibil tuturor. Exista bine structurata documentatia. Am completat distinct(si ceilalti parinti) formular de fewer oportunities. Adica nu am solicitat sprijin. Sprijin inseamna nu ca mergi sau nu mergi. Inseamna ca poti deconta de exemplu prin program in situatie punctuala echipamentul pentru drum al copiilor, inclusiv comunicatii(roaming), haine pentru drum, troller, drum la aeroport, cam tot. Nimeni nu e exclus! Si examenul medical e decontat. Practic totul. Nu glumesc. Lista scurta de care am scris la inceput pe care era si IC se referea mai mult la logistica: vaccin, istoric tabere, acceptul parintelui, eventual ceva engleza, concursuri. Atat! E important de spus asta! Deja dupa feedback-ul primei "Haite de lupi" exista solicitari din partea colegilor. Multi parinti au avut probleme ca si mine cu actele. Partea buna e ca sunt inca 40 de locuri pentru etapa 1, Nu stiu daca tot in Mersin. Toti din prima haita vor si etapele urmatoare. Nu afecteaza cele 40 de locuri ramase. Cica e next level! Spun ei! Edited March 25, 2022 by Cuminte(l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Financiar in teren! Hotel , transfer Adana-Mersin platit. Transsport excursii platit. Grup. Mod de finantare: Mic dejun all inclusive inclus in pret hotel. Sunt poze. Fiecare pui de lup din haita a avut alocat individual 10 euro(echiv) per masa. Banuti alocati seara pentru a doua zi. Sub semnatura! 2x2 mese! Pranz, cina si mici cheltuieli. Au tocat cam 5 euro per masa. In rest, bani de buzunar Au rezerve fiind zgarciti si schimba lirele turcesti cu urmatorii lupi din haita2. Au avut si cam 80 de euro alocati peste banutii de masa. Pentru mici cheltuieli nelegat de 2x10 euro pe zi mesele 2 si 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 (edited) 42 minutes ago, Cuminte(l) said: Financiar in teren! Fiecare pui de lup din haita a avut alocat individual 10 euro(echiv) per masa. Banuti alocati seara pentru a doua zi. Sub semnatura! 2x2 mese! Decontul e individual.Am scris in graba refer. la decontul per camera. Fiecare junior are alocat 10 euro per masa. Pranz saui cina. Fiecare. 10 euro pranz, 10 euro cina. Edited March 25, 2022 by Cuminte(l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 Neața bună vouă 😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Salut tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Am recuperat-o pe IC! Aseara la 22. Rupti de oboseala toti. Macar sunt setati pe ora noua. Am primit si cadou. Au mai gustat juniorii in avion din cutie. Initial era plina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Sunt nevoit sa plec marti cu slujba. Iarasi o las singura. Prost lucru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Ne auzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 6 hours ago, Cuminte(l) said: Am primit si cadou. Mmm, bun, tare bun cadou . Să ai spor la treaba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 Neața, zi faină să aveți! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 Ceva bun pentru voi, de post, poate dați buluc așa pe forum și vă prind la cotitură să vă pun la curățenia de primăvară... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 29, 2022 Report Share Posted March 29, 2022 Neațaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 30, 2022 Report Share Posted March 30, 2022 Hei, nimeni, nimeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 Nimeni nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts