Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

• Replies 97.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11006

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 3/11/2022 at 12:18 PM, samsara said:

Ziua bună :steag:.

Mâine iar mergem pe Oituz, luăm o gură de iarnă. Cel puțin la Brașov erau -10 de dimineață :snow-1:

Cum pot sa iti trimit niste iarna si de la mine? Eu nu am nevoie de ea. Mi-au facut astia sperante cu incalzirea globala, dar incep sa cred ca nu exista asa ceva. :( 

20 hours ago, samsara said:

Weekend fain, Cumințel :sleep:

Salut tuturor!

Sunt la munca de joi. S-au precipitat putin lucrurile. Am avut in scurt niste livrari de cereale. Am cobit ca lunea trecuta a fost prima zi de weekend. :lol: 

Nu ca m-as speti! Revin in Bucuresti ca sa o duc pe IC duminica viitoare la aeroport.

E o vreme de doi lei. Macar nu ploua sau ninge. E lata rau cu seceta. E mai rau decat in 2020. Bate doar vantul. Si aici e vant adevarat. Nici de revizii la utilaje nu putem sa ne apucam.

De Mama Narcisa mai stiti ceva? 

Salut Asimetrice!

17 hours ago, Asimetric said:

Cum pot sa iti trimit niste iarna si de la mine? Eu nu am nevoie de ea. Mi-au facut astia sperante cu incalzirea globala, dar incep sa cred ca nu exista asa ceva. :( 

Trimite-o pe toată, eu o primesc bucuroasă :snow-2:

13 hours ago, Cuminte(l) said:

De Mama Narcisa mai stiti ceva? 

Să ai spor în toate! 

Nu știu nimic de Narcisa, i-am scris, dar nu a răspuns. Vesperala nu a intrat nici ea... :sad:

20 minutes ago, samsara said:

Nu știu nimic de Narcisa, i-am scris, dar nu a răspuns. Vesperala nu a intrat nici ea... :sad:

Sami, Asimetric, RoAp, va multumesc pentru ingriorarea voastra, este tonic sa vezi ca mai interesezi pe cineva. Am revenit la spital , internata o saptamana, investigatii la endocrinologie, O.R.L., oftalmologie pentru identificarea cauzei care a declansat vertijul. Ca pot fi mai multe. Nu minimalizati spondiloza cervicala. Atmosfera din spital iti declanseaza o stare anxioasa severa , care se suprapune peste afectiunile existente si le amplifica, varsta nu ajuta nici ea, dimpotriva. Feriti-va de insomniile severe si repetate, nu le subestimati, ca fac ravagii, tratati-le la timp. Sa aveti in casa bitter suedez, ca face minuni. Intern si extern. Cititi despre el.

In primele ore ale diminetii se mentine ameteala, tratament pe terman lung, sase luni deocamdata.

Ai fost, deci, in Bucuresti, Sami, daca vespe mai intra pe aici si afla poate ca va puteati intalni. Ingriorata si ea, plus sarcinile ei de serviciu, care nu-s putine. Vazui acum mesajul tau, iti multumesc si te imbratisez , n-am mai intrat pe internet. Mi-a fost dor de voi, de timpul petrecut pe acest forum. Sa fiti sanatosi, aveti grija de voi. Daca timpul va mai avea rabdare cu mine, voi mai intra pe forum.

Narcisa, nu te gândi la prostii și să te faci bine cât mai repede :flowers:

Cât despre București, am fost oarecum pe fugă, un botez, dormit la hotel și a doua zi fuguta acasă. Dar, mă gândesc, că om mai găsi ocazii de o întâlneala:star:

Buna dimineata si de la mine! Sami, era buna o intalnire. :) Nici pe ceilalti nu i-am vazut de multisor si s-a redeschis zoomserie :P

Multumiri pentru gandul bun. Abia in weekendul acesta mai merg pe acasa, si va spun vesti. Ca asa, doar ce aflu la telefon, nu ma linisteste mult. Imi zice mereu ca e bine, sa nu ma ingrijorez...

Adevarul e ca e mult mai bine decat criza prin care a trecut, si si-a schimbat putin si stilul de viata: mancat mai regulat, dormit mai mult, mai des, iesit mai mult din casa...

Va imbratisez si eu, sa fiti sanatosi! SI n-ar strica sa va urez ceva pace, ca sunt vremuri tot mai grele. Multa ucraineana pe strada si ce vad la stiri e destul de sumbru...

10 hours ago, vesperala said:

Buna dimineata si de la mine! Sami, era buna o intalnire. :) Nici pe ceilalti nu i-am vazut de multisor si s-a redeschis zoomserie :P

Va imbratisez si eu, sa fiti sanatosi! SI n-ar strica sa v aurez ceva pace, ca sunt vremuri tot mai grele. Multa ucraineana pe strada, si ce vad la stiri e destul de sumbru...

Hello! N-ar strica o prajitura la Victoriei. :lol: :D: Ar mai indulci vremurile astea tulburi.

La inceput am urmarit constant evolutia evenimentelor. Apoi am observat multe informatii contradictorii care vin, vrei, nu vrei, din toate partile. Si m-am deconectat cat am putut. Nu stiu, o iei razna daca urmaresti stirile. Presa va favoriza intotdeauna partile negative ale evenimentelor, pentru ca frica si anxietatea sunt cele care vand cel mai bine. In momentul asta, nu cred ca putem face mai mult decat sa ajutam, pe cat posibil, pe cei care trec direct prin asta. In rest, lucrurile sunt in afara controlului nostru... ca de obicei. Si e o idee extrem de frustranta. Violenta nu ar trebui sa fie raspunsul. Oricare ar fi intrebarea.

Multa sanatate, Narcisa! O schimbare in stilul de viata e oricand binevenita. Conteaza foarte mult starea mentala, atunci cand te lupti cu probleme de orice fel. Ultima postare a parut destul de pesimista, si nu-i ok. O sa fie bine. 

Salut, Roap. Am scanat rapid postarile si am ratat salutul. Sincer, initial am crezut ca incerci sa ma eviti si am zis sa iti respect dorinta. :lol: Dar, pana la urma, n-are sens.  :hatoff:

2 hours ago, Cuminte(l) said:

Nu va jucati cu chestii ezoterice. Rugaciuni, vitamine exotice, gutui descantate si alte bolunzenii.

Urmati regulile medicale stricte!

Cred ca trebuie sa o ascultati pe Corina. In totalitate.

Sunt de acord cu asta, dar nu poti contrazice convingerile oamenilor. Fiecare va face cum stie mai bine si asa cum a facut toata viata. Sunt sigur, totusi, ca Narcisa va urma indicatiile medicilor. :) 

21 hours ago, Asimetric said:

Sunt sigur, totusi, ca Narcisa va urma indicatiile medicilor. :) 

Sefule Asimetric, ce dixit medicul dixit el bine. Dar ce dixit RoAp nu-mi suna a viitor luminos, il suspectez ca vrea sa-mi distruga cariera. Adica, spune si tu, cum sa ma las eu de dat in bobi, de ghicit in cafea si-n podul palmei, de gutuile alea facatoare de minuni, de rugaciunile si vrajile  alea facute la miezul noptii la o balta adanca cu minim trei broaste in ea ? :ang:

On 3/17/2022 at 5:43 PM, Narcisa said:

Sefule Asimetric, ce dixit medicul dixit el bine. Dar ce dixit RoAp nu-mi suna a viitor luminos, il suspectez ca vrea sa-mi distruga cariera. Adica, spune si tu, cum sa ma las eu de dat in bobi, de ghicit in cafea si-n podul palmei, de gutuile alea facatoare de minuni, de rugaciunile si vrajile  alea facute la miezul noptii la o balta adanca cu minim trei broaste in ea ? :ang:

Si-a revenit! :rose-w:

Salut tuturor! Am vacanta o saptamana! Ma fac romantic. :D:

IC e pe drum, urmeaza sa schimbe la Istanbul zborul catre destinatie. Pe la 17 cred ca ajunge la hotel.

E cea in rosu.

IMG-20220320-WA0001.jpg

Edited by Cuminte(l)

On 3/17/2022 at 4:54 AM, samsara said:

Neața bună 😊

Și eu m-am deconectat de toate, nu ma uit la TV, nu citesc mai nimic pe net, deci nu mai știu nimic de război și alte cele. Poate să cadă bomba ca eu îs cu gândul prin alte părți 🤣... 

Se observa! :rose-w: Iarasi ai folosit emo d-alea urate! Dar e bine! :)

Au prins zborul 2! In grafic. O doare la pedala pe maimuta.

Mi-am facut griji legat de legatura catre destinatie. Ieri a fost anulat zborul catre destinatie. alaltaieri au intarziat mult timp.

Acum zboara catre destinatie.

Au oricum back-up in orice situatie. Iran, Bulgaria, Georgia.

Am o poza cu haita!

Edited by Cuminte(l)