samsara Posted March 12, 2022 Report Share Posted March 12, 2022 Neața bună vouă, să fiți cuminți! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted March 12, 2022 Report Share Posted March 12, 2022 On 3/11/2022 at 12:18 PM, samsara said: Ziua bună . Mâine iar mergem pe Oituz, luăm o gură de iarnă. Cel puțin la Brașov erau -10 de dimineață . Cum pot sa iti trimit niste iarna si de la mine? Eu nu am nevoie de ea. Mi-au facut astia sperante cu incalzirea globala, dar incep sa cred ca nu exista asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 12, 2022 Report Share Posted March 12, 2022 20 hours ago, samsara said: Weekend fain, Cumințel Salut tuturor! Sunt la munca de joi. S-au precipitat putin lucrurile. Am avut in scurt niste livrari de cereale. Am cobit ca lunea trecuta a fost prima zi de weekend. Nu ca m-as speti! Revin in Bucuresti ca sa o duc pe IC duminica viitoare la aeroport. E o vreme de doi lei. Macar nu ploua sau ninge. E lata rau cu seceta. E mai rau decat in 2020. Bate doar vantul. Si aici e vant adevarat. Nici de revizii la utilaje nu putem sa ne apucam. De Mama Narcisa mai stiti ceva? Salut Asimetrice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 17 hours ago, Asimetric said: Cum pot sa iti trimit niste iarna si de la mine? Eu nu am nevoie de ea. Mi-au facut astia sperante cu incalzirea globala, dar incep sa cred ca nu exista asa ceva. Trimite-o pe toată, eu o primesc bucuroasă 13 hours ago, Cuminte(l) said: De Mama Narcisa mai stiti ceva? Să ai spor în toate! Nu știu nimic de Narcisa, i-am scris, dar nu a răspuns. Vesperala nu a intrat nici ea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 20 minutes ago, samsara said: Nu știu nimic de Narcisa, i-am scris, dar nu a răspuns. Vesperala nu a intrat nici ea... Sami, Asimetric, RoAp, va multumesc pentru ingriorarea voastra, este tonic sa vezi ca mai interesezi pe cineva. Am revenit la spital , internata o saptamana, investigatii la endocrinologie, O.R.L., oftalmologie pentru identificarea cauzei care a declansat vertijul. Ca pot fi mai multe. Nu minimalizati spondiloza cervicala. Atmosfera din spital iti declanseaza o stare anxioasa severa , care se suprapune peste afectiunile existente si le amplifica, varsta nu ajuta nici ea, dimpotriva. Feriti-va de insomniile severe si repetate, nu le subestimati, ca fac ravagii, tratati-le la timp. Sa aveti in casa bitter suedez, ca face minuni. Intern si extern. Cititi despre el. In primele ore ale diminetii se mentine ameteala, tratament pe terman lung, sase luni deocamdata. Ai fost, deci, in Bucuresti, Sami, daca vespe mai intra pe aici si afla poate ca va puteati intalni. Ingriorata si ea, plus sarcinile ei de serviciu, care nu-s putine. Vazui acum mesajul tau, iti multumesc si te imbratisez , n-am mai intrat pe internet. Mi-a fost dor de voi, de timpul petrecut pe acest forum. Sa fiti sanatosi, aveti grija de voi. Daca timpul va mai avea rabdare cu mine, voi mai intra pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Narcisa, nu te gândi la prostii și să te faci bine cât mai repede . Cât despre București, am fost oarecum pe fugă, un botez, dormit la hotel și a doua zi fuguta acasă. Dar, mă gândesc, că om mai găsi ocazii de o întâlneala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Multă sănătate, Narcisa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 O sa fiti bine! Sanatate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 Neața bună vouă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 Salut! Am revenit si eu in cartier. Toata lumea in regula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 Salutare, salutare. Toate bune la mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Neața bună Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 16, 2022 Author Report Share Posted March 16, 2022 Buna dimineata si de la mine! Sami, era buna o intalnire. Nici pe ceilalti nu i-am vazut de multisor si s-a redeschis zoomserie :P Multumiri pentru gandul bun. Abia in weekendul acesta mai merg pe acasa, si va spun vesti. Ca asa, doar ce aflu la telefon, nu ma linisteste mult. Imi zice mereu ca e bine, sa nu ma ingrijorez... Adevarul e ca e mult mai bine decat criza prin care a trecut, si si-a schimbat putin si stilul de viata: mancat mai regulat, dormit mai mult, mai des, iesit mai mult din casa... Va imbratisez si eu, sa fiti sanatosi! SI n-ar strica sa va urez ceva pace, ca sunt vremuri tot mai grele. Multa ucraineana pe strada si ce vad la stiri e destul de sumbru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Importante sunt rezultatele analizelor. Cel mai important lucru! Ma bucur sa aud ca e bine. Mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Nu va jucati cu chestii ezoterice. Rugaciuni, vitamine exotice, gutui descantate si alte bolunzenii. Urmati regulile medicale stricte! Cred ca trebuie sa o ascultati pe Corina. In totalitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 10 hours ago, vesperala said: Buna dimineata si de la mine! Sami, era buna o intalnire. Nici pe ceilalti nu i-am vazut de multisor si s-a redeschis zoomserie :P Va imbratisez si eu, sa fiti sanatosi! SI n-ar strica sa v aurez ceva pace, ca sunt vremuri tot mai grele. Multa ucraineana pe strada, si ce vad la stiri e destul de sumbru... Hello! N-ar strica o prajitura la Victoriei. Ar mai indulci vremurile astea tulburi. La inceput am urmarit constant evolutia evenimentelor. Apoi am observat multe informatii contradictorii care vin, vrei, nu vrei, din toate partile. Si m-am deconectat cat am putut. Nu stiu, o iei razna daca urmaresti stirile. Presa va favoriza intotdeauna partile negative ale evenimentelor, pentru ca frica si anxietatea sunt cele care vand cel mai bine. In momentul asta, nu cred ca putem face mai mult decat sa ajutam, pe cat posibil, pe cei care trec direct prin asta. In rest, lucrurile sunt in afara controlului nostru... ca de obicei. Si e o idee extrem de frustranta. Violenta nu ar trebui sa fie raspunsul. Oricare ar fi intrebarea. Multa sanatate, Narcisa! O schimbare in stilul de viata e oricand binevenita. Conteaza foarte mult starea mentala, atunci cand te lupti cu probleme de orice fel. Ultima postare a parut destul de pesimista, si nu-i ok. O sa fie bine. Salut, Roap. Am scanat rapid postarile si am ratat salutul. Sincer, initial am crezut ca incerci sa ma eviti si am zis sa iti respect dorinta. Dar, pana la urma, n-are sens. 2 hours ago, Cuminte(l) said: Nu va jucati cu chestii ezoterice. Rugaciuni, vitamine exotice, gutui descantate si alte bolunzenii. Urmati regulile medicale stricte! Cred ca trebuie sa o ascultati pe Corina. In totalitate. Sunt de acord cu asta, dar nu poti contrazice convingerile oamenilor. Fiecare va face cum stie mai bine si asa cum a facut toata viata. Sunt sigur, totusi, ca Narcisa va urma indicatiile medicilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Neața bună 😊 Și eu m-am deconectat de toate, nu ma uit la TV, nu citesc mai nimic pe net, deci nu mai știu nimic de război și alte cele. Poate să cadă bomba ca eu îs cu gândul prin alte părți 🤣... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 21 hours ago, Asimetric said: Sunt sigur, totusi, ca Narcisa va urma indicatiile medicilor. Sefule Asimetric, ce dixit medicul dixit el bine. Dar ce dixit RoAp nu-mi suna a viitor luminos, il suspectez ca vrea sa-mi distruga cariera. Adica, spune si tu, cum sa ma las eu de dat in bobi, de ghicit in cafea si-n podul palmei, de gutuile alea facatoare de minuni, de rugaciunile si vrajile alea facute la miezul noptii la o balta adanca cu minim trei broaste in ea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Seara bună vouă. Cum vă fu ziua? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 18, 2022 Report Share Posted March 18, 2022 Neața bună. Weekenddddd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted March 19, 2022 Report Share Posted March 19, 2022 Să aveți o zi frumoasă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 (edited) On 3/17/2022 at 5:43 PM, Narcisa said: Sefule Asimetric, ce dixit medicul dixit el bine. Dar ce dixit RoAp nu-mi suna a viitor luminos, il suspectez ca vrea sa-mi distruga cariera. Adica, spune si tu, cum sa ma las eu de dat in bobi, de ghicit in cafea si-n podul palmei, de gutuile alea facatoare de minuni, de rugaciunile si vrajile alea facute la miezul noptii la o balta adanca cu minim trei broaste in ea ? Si-a revenit! Salut tuturor! Am vacanta o saptamana! Ma fac romantic. IC e pe drum, urmeaza sa schimbe la Istanbul zborul catre destinatie. Pe la 17 cred ca ajunge la hotel. E cea in rosu. Edited March 20, 2022 by Cuminte(l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 On 3/17/2022 at 4:54 AM, samsara said: Neața bună 😊 Și eu m-am deconectat de toate, nu ma uit la TV, nu citesc mai nimic pe net, deci nu mai știu nimic de război și alte cele. Poate să cadă bomba ca eu îs cu gândul prin alte părți 🤣... Se observa! Iarasi ai folosit emo d-alea urate! Dar e bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 (edited) Au prins zborul 2! In grafic. O doare la pedala pe maimuta. Mi-am facut griji legat de legatura catre destinatie. Ieri a fost anulat zborul catre destinatie. alaltaieri au intarziat mult timp. Acum zboara catre destinatie. Au oricum back-up in orice situatie. Iran, Bulgaria, Georgia. Am o poza cu haita! Edited March 20, 2022 by Cuminte(l) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted March 20, 2022 Report Share Posted March 20, 2022 Imi pare rau ca va supar cu ale mele! Ma enerveaza lipsa de info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts