vesperala Posted November 1, 2021 Author Report Share Posted November 1, 2021 Suntem bine, boala a trecut... Acum, doar cu restrictiile mai e de luptat, dar nu am asa multe drumuri de facut, deci sunt chiar ok. La voi, e bine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 On 10/29/2021 at 11:49 AM, samsara said: Acusi vine Mos Craciun. Cu sacul doldora de restrictii si de tot felul de alte necazuri. Nu stiu cum se face , ca nu-mi mai place niciun anotimp, iaca asa. Primavara si toamna e multa munca, vara e groaznic de cald, iarna e taman pe dos, dar tot rau. E cum ziceti voi, de la batranete mi se trage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Ați avut amândoi? Bine că a trecut. Eu până acum am scăpat, dar mă tot duc la dentist, acolo dacă e să ai ghinion o iei, nu ai cum să te ferești. În rest stau în casă, nu ies nicăieri. În jur e nenorocire, mai mulți vecini au făcut corona, unul de alături a horcăit vreo săptămână prin curte, am mai vorbit cu el și era cam speriat, dar i-a mai trecut, e mai ok acum. Pe stradă am văzut două tigănci supărate că tot trebuie să poarte masca deși s-au vaccinat, dar au preferat să o pună, mai bine decât amendă. Dar depinde de fiecare. E o vecină nevaccinată, fumătoare, nu a pățit mai nimic, a tușit câteva zile și gata, acum a ieșit și din izolare, în timp ce bărba-su, nefumător, e încă în spital. Cred că e și chestie de noroc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Depinde si de cantitatea de virus cu care te captusesti. Pe langa imunitatea specifica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Ziua buna voua! Vespe ma bucur ca a trecut repejor. Si la noi toate bune... Ce sa zic, am inceput sa ma uit la filme cu tematica de Craciun :)))) Fiecare cu ce poate sa-si destreseze neuronii care tind sa acumuleze doar informatia negativa. Asteptam sa vedem ce o fi si cu scolile intr-o saptamana... Aprig bine ca esti bine, fii pozitiv, trece si dentistul, si pandemia. Si vin altele :)))) Te-am motivat? Narcisa :flowers : Mithras : hat : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 22 hours ago, Aprig said: E o vecină nevaccinată, fumătoare, nu a pățit mai nimic, a tușit câteva zile și gata, acum a ieșit și din izolare, în timp ce bărba-su, nefumător, e încă în spital. Cred că e și chestie de noroc. Stai ca am cugetat eu la caz si mi-a venit raspunsul. Astia fumatorii sunt mai protejati. Da, da. Ca sa vezi ca macar in acest caz au si ei noroc cu viciul. Pai... intrarile virusului in organism sunt cam infundato-afumate de la tutun :))) Asa ca virusul intra mai greu in cazul lor si, uite asa, a dat norocul peste ei. Mister elucidat :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Bună idee. Ia să mă apuc de fumat : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 2 hours ago, samsara said: intrarile virusului in organism sunt cam infundato-afumate de la tutun :))) Asa ca virusul intra mai greu in cazul lor si, uite asa, a dat norocul peste ei. Mister elucidat :))) sunteti tare! asta trebuie brevetat. prin urmare virusul nu are loc de intrare prin teava infundata. daca se strecoara cate un pic, pic, nici nu se simte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 Stiam eu ca am sa dau lovitura intr-o zi cu o inventie, ceva :))) Ziua buna voua! Soare azi la Brasov. Momentan. Ca si ieri ne-a pacalit, la pranz soare, de la ora 16 o inceput cu ploaie marunta. Azi ceai pentru toata lumea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Neata buna ; ) Tot cu soare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Neata buna, fir-ar sa fie de frig! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Neața Eu m-am trezit cu spatele înțepenit. Au, lumbago =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Aprig stai in repaus cu spatele, cat mai mult timp in pat, macar 2-3 zile, daca vrei sa nu lungesti boala. Antiinflamatoare- ibalgin, ibuprofen- si calmante ale durerii. Fereste-te de aspirina, sa nu dai din lac in put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Mulțumesc. Cu repausul mai greu, poate în weekend : ) Am mai pățit, trece cam în 3 zile. De aspirină mă feresc oricum. Deocamdată nu am luat nimic, nu e așa rău Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Neata buna voua! Recuperare grabnica, Aprige : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Saptamana frumoasa sa aveti! La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 La mulți ani Mihai și Gabi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 O praji, un suc, cevaaaa. Vremmmm si noiiii : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 La muuuulti ani fericiti, Asimetric! Hai repejor incoa cu ce zice Sami mai sus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 On 11/4/2021 at 5:13 PM, Narcisa said: Aprig stai in repaus cu spatele, cat mai mult timp in pat, macar 2-3 zile, daca vrei sa nu lungesti boala. Antiinflamatoare- ibalgin, ibuprofen- si calmante ale durerii. Fereste-te de aspirina, sa nu dai din lac in put. Exact așa am făcut. Vineri seara am luat niște antiinflamator roșu, de Sâmburești, sâmbătă eram deja mai bine, aproape mă lăsase, așa că am ieșit în curte, am dat frunzele, am măturat, am spălat pe jos, toate bune, plănuiam să fac la fel și duminică, că nu terminasem. Duminică nu m-am mai putut ridica din pat. De fapt nici să stau nu prea puteam, nu exista o poziție în care să fie bine. Mi-am dat seama că am înțeles ceva greșit, așa că am trecut la diclofenac gel. Acum sînt ceva mai bine, tot mă mai ține un pic dar nu mai fac nimic până sâmbăta viitoare, de data asta stau cuminte. Curtea - n-are decât s-o spele ploaia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Ma mir ca n-a functionat antiinflamatorul ala de Samburesti, de obicei efectul lui e rapid si de durata, sefule Aprig. De-asta e bine sa ai intotdeauna alternativa, incercai , eventual, cu o horinca de Maramures, un anestezic ceva mai tare, iti ia cu mana aproape toate durerile, stiute si nestiute. Cu exceptia durerii de cap, desigur. Auzi, colo la el! Cica „am ieșit în curte, am dat frunzele, am măturat, am spălat pe jos”! Ce nu face omul cand se simte mai bine, se-apuca sa dea cu sapa, cu grebla, cu matura, sa mute masa si scaunele... Sefule Aprig, nu stiu ce lumbago ai avut sau ai tu, am avut si eu doua astfel de crize, dar durerile erau atat de violente , incat nu suportam sa ma atinga cineva nici macar cu un deget, pentru o eventuala frectie, necum sa pot face cea mai mica miscare din pozitia culcat pe spate. Apropo, atentie la kilogramele in plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Descrierea aia se potrivește foarte bine a doua zi. Nu puteam nici măcar să mă întorc pe burtă să-mi dea Oana cu diclofenac. Kilogramele în plus chiar sînt în plus, ar trebui să slăbesc vreo 30 ca să ajung supraponderal : )))) Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 Va salut. Sanatate, Aprig! Stai cumintel la caldurica si va trece repejor. Deci Asimetric s-a sarbatorit ieri si nu a trecut pe la noi cu o prajiturica????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted November 9, 2021 Report Share Posted November 9, 2021 1 hour ago, samsara said: Va salut. Sanatate, Aprig! Stai cumintel la caldurica si va trece repejor. Deci Asimetric s-a sarbatorit ieri si nu a trecut pe la noi cu o prajiturica????? : )) Nici nu m-am sarbatorit, ca n-am avut timp. : ( 21 hours ago, Narcisa said: La muuuulti ani fericiti, Asimetric! Hai repejor incoa cu ce zice Sami mai sus! Multumesc! Hmmm, da. Dupa ce ne-a obisnuit atatia ani cu prajiturile ei, sa vin eu cu ale mele? Nu se face. :)) Plus ca trebuie sa avem grija de Aprig si kilogramele lui in plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted November 9, 2021 Author Report Share Posted November 9, 2021 On 11/1/2021 at 3:19 PM, Aprig said: Ați avut amândoi? Bine că a trecut. Nu, eu nu am avut. Doar sotul, si a trecut cu bine! Inca nu are gust si miros cum ar trebui, dar a trecut negativ de test cand s-a intors la scoala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts