Narcisa Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Sami, inca facem umbra pamantului . Ar trebui sa ne fie suficient, multi altii nici macar pe-asta n-o mai pot face. Mithras si-a miscat augusta-i persoana vreo 16 zile la Olanesti, eu acasa cu pisicile, ca in grija cui sa le las, de! Si-apoi , mie nici nu-mi place sa plec de acasa, am facut armata la partea sedentara a regimentului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 15 hours ago, Narcisa said: Si-apoi , mie nici nu-mi place sa plec de acasa, am facut armata la partea sedentara a regimentului. Ai fost simpatica. Ma bucur ca sunteti bine. Poate nu ar fi fost rau sa mai schimbi un pic aerul, in curand urmeaza din nou carantina. Noroc, sa zic asa, ca vine iarna, intunericul si oricum tragem in case. Va salut pe toti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 24, 2021 Author Report Share Posted September 24, 2021 Azi fug la Narcisa. Nu am mai fost demult: ba o luna de job imposibil, ba plecari afară, ba carantină, ba conferinte... De-abia aștept! De luni incep predarea, seminariile sunt față în față și Sami prezice carantină. Parcă văd că tot la online ajung curând. pS: am primit un pdf cu 33 de pagini pline de reguli cum sa mergem, predam, respirăm in cladirile facultatii... Pana luni cica sa il citim si aplicam. Am ceva indoieli ca se poate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 Salutare! Sînt curios cât mai durează până intră carantina în București. Nu cred că mai e prea mult. Să vedem cât (și dacă) se respectă... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 Va salut. Bacovian la Brasov. Dar... maine si duminica suntem iarasi pe drumuri, ne plimbarim, hai-hui un pic. Ce o fi de luni, Dumnezeu cu mila. Vespe, spor la scoala! De exemplu, Daciana de azi e pe online. Un caz pozitiv in scoala ei si au bagat toata scoala in online. Mai putin vaccinatii, pe care ii poti numara pe degetele de la ambele maini. Aia merg la scoala. Pe luni cred ca ajunge si Brasovul la peste 3 la mie cazuri, deci oricum incepea on-line-ul. De la 6 la mia de locuitori... cacarantina... :))) Aprig zi faina sa ai si tu. Planuri de weekend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 Neataaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 27, 2021 Report Share Posted September 27, 2021 Neața. În weekend am făcut curat. Eh... La voi cum a fost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 Va salut. La noi a fost frumos, vreme buna, ne-am relaxat. Speram ca si sambata va fi fain, iar vrem sa iesim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 Sa aveti o zi faina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Neata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted October 1, 2021 Author Report Share Posted October 1, 2021 Iar vine onlineul... Noi sa fim sanatosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Și nu e bine online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 On 10/1/2021 at 3:42 PM, Aprig said: Și nu e bine online? Nu e bine, scoala trebuie sa aiba loc fata in fata... Va salut, iarasi luni. Noi am fost la plimbarica prin Buzau si Tara Luanei. Soare, cald, munti, paduri care incep sa rugineasca, mere si pere cu aroma, liniste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 cer astia vaccin acum la interviu angajare m-am saturat de Guvernu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 Narcisa, In primul rand, sunt surprins ca-si mai aminteste cineva de mine. In mod placut, bineinteles. Parasirea corabiei nu are legatura cu corabia, in sine, ci mai mult cu faptul ca au aparut si tot apar corabii. Unele se scufunda, apar altele, se scufunda si acelea si tot asa, la nesfarsit. In ultima vreme, se pare ca mie mi se scufunda corabiile fix inainte de mal. Cel putin, in ultimii 2 ani, totul a fost o furtuna continua, prin care am incercat sa navighez (sau macar sa tin vasul pe linia de plutire), cum probabil a fost pentru multa lume. Nostalgia ma face sa incerc sa regasesc obiceiuri, oameni si locuri pierdute. Ceva care sa ma lege de viata (relativ) normala pe care o duceam cu totii... pana la un moment dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 Asimetriccc, bine ai revenit! Va salut pe toti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 Neata. Merci. Am venit sa mai inseninez locul asta, cu binecunoscutul meu optimism debordant. PS: Am observat ca, daca incerci sa pui emoji-uri, forumul face urat si refuza sa se conformeze. La fel si la link-urile de Youtube. Hmmmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 Neața Bine ai revenit (**zâmbet**) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 Slava tie, Doamne, ca nu ne-ai lasat la greu si ni l-ai redat pe seful Asimetric, maine dau fuga sa aprind o lumanare! Te rog, Doamne, nu inchide telefonul ca mai am de facut oarece strigari, de, asa se-ntampla cand ii dai omului un deget... Deci: isreeee, pufosuleeee , na, ca am uitat si cum ii mai cheama de cand nu i-am mai vazut ! Revin cu lista , Doamne, tinem legatura! Mnemo, seceta mare in politica, n-avem oameni politici inteligenti si patrioti, sunt doar niste surogate, ni se tot impute pestele de la cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 22 hours ago, Asimetric said: PS: Am observat ca, daca incerci sa pui emoji-uri, forumul face urat si refuza sa se conformeze. La fel si la link-urile de Youtube. Hmmmm... Da, din pacate nu merge. Dar o cafea putem da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 Barcelonaaaa, iar ai disparut in nori si in zarea aia albastra, hai acasa , ca avem niste stiri grozave pentru ziarul ala al tau! Ti le dam gratis, daca nu vii , mergem la concurenta , asa sa stii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 On 10/4/2021 at 9:00 PM, Asimetric said: Narcisa, In ultima vreme, se pare ca mie mi se scufunda corabiile fix inainte de mal. Sefule Asimetric, pe toti ne pune viata in genunchi cateodata , important ar fi sa nu ramanem prea mult timp in pozitia asta. Stii cum se spune, cand ajungi la capatul franghiei , fa-i un nod si-agata-te de el. Iata cele trei reguli pentru o viață fericită , dupa Immanuel Kant : ceva de făcut, cineva pe care să-l iubești, ceva la care să speri. Ce viata plina de realizari a avut miliardarul acela care s-a prabusit cu avionul , impreuna cu intreaga lui familie! Si? Gradul de fericire depinde si de unghiul din care il privesti. Tu sa fii sanatos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 2 hours ago, Narcisa said: Sefule Asimetric, pe toti ne pune viata in genunchi cateodata , important ar fi sa nu ramanem prea mult timp in pozitia asta. Stii cum se spune, cand ajungi la capatul franghiei , fa-i un nod si-agata-te de el. Iata cele trei reguli pentru o viață fericită , dupa Immanuel Kant : ceva de făcut, cineva pe care să-l iubești, ceva la care să speri. Ce viata plina de realizari a avut miliardarul acela care s-a prabusit cu avionul , impreuna cu intreaga lui familie! Si? Gradul de fericire depinde si de unghiul din care il privesti. Tu sa fii sanatos! De-asta m-am intors. Multumesc. Daca nu am avea la ce sa speram, viata ar fi chiar inutila. Oricine ar trebui sa aiba un motiv de a se ridica din pat dimineata, altfel... ce rost mai are? Din fericire, cred ca am gasit acel ceva si se imbina si cu "ceva de facut", dar uneori pare ca e imposibil de ajuns acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 Neata buna voua... zambet :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 eu nu stiu filozofia lui kant, eu o stiu doar pe a mea. daca nu ai masina, nevasta , soacra sau covid , esti suficient de realizat. si de fericit . in limite rezonabile, sa mai ramana si pentru altii. ziceti sa nu mai caut palaria aia cu salutul? ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts