Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

• Replies 97.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16623

• samsara

10956

• florin7franky

5591

• Narcisa

5068

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce bine ne-ar prinde apa asta mai incolo, pe  arsita din  iulie si august, daca am fi fost in stare s-o strangem si s-o depozitam in vreun fel! Ce-o sa-i mai ducem dorul cand in crapaturile din pamantul insetat   va putea intra cu usurinta piciorul!

Te atentionez, sefule Aprig, ca orice ispita presupune asumarea unui risc . Cafeaua scade calciul din organism si creste tensiunea, sa nu zici ca nu ti-am spus!

Neata buna :)

Io nu am baut deloc cafea pana acum 4 ani, cand m-am prostit la job - aveam acolo un automat de cafea Siemens, care facea tot felul de preparare cu lapte si mi-a atras atentia. Intre timp a inceput sa-mi placa, dar eu beau lapte cu cafea, si dulce pe deasupra😜 Atunci am baut in fiecare zi, dar am renuntat repede, ma agita prea tare. Acum mai beau cateodata, in weekend sau cand am cate o pofta. Am si decofeinizata, mai fac si din aia, cu mult lapte si zahar de stevie.

Darrrr... am simtit dependenta pe care ti-o da cafeina. Cateodata chiar simt acut nevoia de cafea. Ca sa vezi ce face o mica cafea.

Va salut. Cald si la Brasov, ne perpelim prin casa.

Concediu anul asta, noi, nu prea. Sotul si-a schimbat jobul, a revenit acasa, nu mai e navetist saptamana de saptamana si... ciuciu concediu de vara, e cam ciudat sa fii abia angajat si sa zici ca vrei sa pleci la mare:bebe:

Uf... si am dor de duca, de plimbat, de liniste, de vazut locuri noi. Si vechi...