Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)


vesperala
 Share

Recommended Posts

Fratilor, voi tot la mititica il tineti pe RoAp :-/ ? Dati-i catusele jos si lasati omu' liber, ca e ziua lui si n-o sa stam pe sec :hb1: ! Afurisita soarta si pe el, cum i se-aliniaza planetele astea ca in ograda lui tot parjol este, ba il cauta fetele pentru niscaiva polite neachitate, ba nu se coace porumbul, ba se strica mijlocul de transport, ba nu e cinstit asociatul, ba il trimiteti voi in exil... :think:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • vesperala

    16619

  • Narcisa

    5024

  • florin7franky

    5591

  • samsara

    10811

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fratilor, voi tot la mititica il tineti pe RoAp :-/ ? Dati-i catusele jos si lasati omu' liber, ca e ziua lui si n-o sa stam pe sec :hb1: ! Afurisita soarta si pe el, cum i se-aliniaza planetele astea ca in ograda lui tot parjol este, ba il cauta fetele pentru niscaiva polite neachitate, ba nu se coace porumbul, ba se strica mijlocul de transport, ba nu e cinstit asociatul, ba il trimiteti voi in exil... :think:

 

:lol: :notworking:

 

Neata. :D:

Link to comment
Share on other sites

Seara buna, vesperali, si multumesc cu (mare) intarziere pentru urari!

 

Narcisa, eu anul asta am cam tras chiulul la conserve, in sensul ca n-am facut niciun fel de gem sau dulceata (decat cateva borcanele de soc, dar asta a fost mai in primavara). Acum vreau sa fac niste sos picant, un fel de ketchup mai putin scazut, pe care il folosim si ca sos la fripturi sau paste, dar punem si pe pizza. E multa migala, ca trebuie sa dau prin separator 5 kg de rosii si prin masina de tocat 3 kile de ardei rosii si 11 kil de ceapa, dar iese ceva nemaipomenit, asa ca merita din plin efortul

 

(Ca sa completez reteta in caz ca e cineva interesat: toate astea se pun la fiert cu 1 cana zahar, 1 cana otet, cateva linguri de sare, piper, mustar si ardei iute dupa gust - il faceti cat vreti de picant, dar e bine sa fie putin mai sarat, sa nu se strice. Apoi puneti in sticle, capaciti si fierbeti in bain Marie. Garantez ca, daca e capacul etans, tine si 2 ani :lol: )

Link to comment
Share on other sites

:bighug:

Seara buna, vesperali, si multumesc cu (mare) intarziere pentru urari!

 

Narcisa, eu anul asta am cam tras chiulul la conserve, in sensul ca n-am facut niciun fel de gem sau dulceata (decat cateva borcanele de soc, dar asta a fost mai in primavara). Acum vreau sa fac niste sos picant, un fel de ketchup mai putin scazut, pe care il folosim si ca sos la fripturi sau paste, dar punem si pe pizza. E multa migala, ca trebuie sa dau prin separator 5 kg de rosii si prin masina de tocat 3 kile de ardei rosii si 11 kil de ceapa, dar iese ceva nemaipomenit, asa ca merita din plin efortul

 

(Ca sa completez reteta in caz ca e cineva interesat: toate astea se pun la fiert cu 1 cana zahar, 1 cana otet, cateva linguri de sare, piper, mustar si ardei iute dupa gust - il faceti cat vreti de picant, dar e bine sa fie putin mai sarat, sa nu se strice. Apoi puneti in sticle, capaciti si fierbeti in bain Marie. Garantez ca, daca e capacul etans, tine si 2 ani :lol: )

 

:bighug: Bine de stiut, toti suntem interesati de-o reteta verificata deja. Stim cu totii ce nenorociri se afla in borcanele din comert. Cu socul ce zici ca e?

 

Link to comment
Share on other sites

Vedeti, dragii mei, cu totii stim ca exista moarte, stim cu certitudine ca mai devreme sau mai tarziu va veni si , cu toate acestea , ne bulverseaza atat de dureros cand ne pomenim cu ea pe strada noastra, in familia noastra...ne doare fiecare frunza care pica... De zis, ce-ar mai fi de zis, in fata mortii e tacere, priveghi. Uitam mereu ca-n viata multe sunt doar lucruri mici, marunte si suferim si cand e cazul, si cand n-ar trebui...

Link to comment
Share on other sites

:( M-a impresionat postarea venita din partea familiei lui Big.

 

El spunea mereu ca familia are toate parolele lui la forumuri si va anunta daca se intampla ceva.

Era dorinta lui sa avem toti acest ultim mesaj, stiu ca din cer e multumit ca urmasii i-o indeplinesc.

Link to comment
Share on other sites

Dragii mei, nu ca ma vait, dar tin mortis sa ma lamentez :lol: ! Mithras e la Olanesti, se rasfata 16 zile pe-acolo , vespe e in Ungaria la o conferinta , iar eu ma ocup cu jobul preferat: duc tava, dau cu mopul, tai unghiile lui Mitu, fac pasta de rosii si zacusca, adica sprijin aragazul sa n-o ia la vale :think: .

Link to comment
Share on other sites

Narcisa suntem solidari cu tine, si noi tot asta facem, hai sa ne plangem impreuna :rolleyes: Fain ar fi de ne-am putea ajuta, azi la tine, maine la mine, poimaine la Aprig si gatam mai repede ca suntem mai multe maini...

 

Sami, dupa cate vad eu, doar noi trei suntem la munca de jos, ceilalti nu se-nghesuie nicicum, sunt mereu cu dor de duca, sa-i vedem pe greierasi ce vor face la iarna, mai ales c-au avut grija sa-si goleasca buzunarele pana la ultimul banut... :think:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...