samsara Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 La ii, de exemplu, si materialul si atele e indicat sa se bage la apa inainte de a fi folosite tocmai pentru a nu se micsora apoi, dupa cum zici, si pentru a verifica daca nu iasa culoarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Aprig, eu stiu ca lana intra la apa, se micsoreaza, poate nu uniform, depinde si de calitatea lanii, nu se mareste. Eu de obicei ocolesc cat pot lana, e pretentioasa la spalat si nici lupta cu moliile nu e usoara. Oricum ar fi, atentie la spalat, ca de-acolo vin problemele, apa trebuie sa fie doar un pic calduta si bine-ar fi ca spalatul sa fie manual, nu la masina de spalat. Atentie si la stors, doar prin presare , iar uscarea sa fie facuta pe o suprafata plana, nu prin atarnare. In caz ca, totusi, apare problema descrisa de tine, se poate remedia si obiectul respectiv, oricare ar fi el, poate fi readus la forma initiala. Iata unul dintre procedee, pe care l-am folosit si eu cateodata : http://www.observatorulph.ro/lifestyle/334...-intrate-la-apa Doamne, ce urgie in Moldova, si-asa saraca! Toata munca oamenilor dusa pe apa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratusca Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Multumim pentru urare , Ratusca, asa sa fie! Doamne, ajută-mă să vreau să pot ! Asta pentru a se implini cuvantul care spune ca „toate sunt cu putință celui ce crede”. Ratusca bine ai venit! Ce primire calduroasa, fetelor ! Va multumesc tare mult ! Sunt ,,batrana" pentru jocul asta... eu am intrat doar pentru RoAp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Mulțumesc. O să încerc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 eu am intrat doar pentru RoAp. Ei, asta-i acum, m-am rezemat putin de zid ca mi-a venit rau si deja s-a format coada in spatele meu ! Draga Ratusca, daca vrei sa-l bati pe RoAp, stai la rand, ca noi asteptam asta de vreo sapte ani, nici macar vreo replica mai acatarii n-a reusit nimeni sa-i dea, ca daca nu stim ce Dumnezeu zice cand zice ...interpretam si noi in fel si chip, in functie de provincia din care vine fiecare, adica olteanul intelege ceva, ardeleanul altceva, mai mult de-atat n-am reusit si ne-am resemnat pe rand, unul cate unul... Nici in instanta n-ai cum s-ajungi cu el, ca doar nu-i trebuie mult sa convinga completul de judecata ca , atunci cand a ajuns la etajul al doilea pentru o afacere avantajoasa , de fapt se-ntorcea de la biserica mergand cu spatele inainte... si ca noi, pacatosi cum suntem, am inteles taman pe dos . Asta daca vrei sa-l bati, dupa cum ziceam. Sau daca speri sa-l aduci pe calea cea dreapta pe nazdravan. Daca vrei sa ni-l furi, nici asta n-o sa reusesti, ca-l pazim cu randu' ca pe butelie, daca dispare noi ajungem direct in strada, si rulota n-avem, nici macar un cort... Glumesc, Ratusca. Nu-i baiat rau, doar ca e mai rasfatat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 narcisa, daca rastorni iar vreo oala cu lapte ridica-te si fuugi, fuugi cat mai e timp, ca eu nu mai adun cioburile in urma ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Adica, ce rasturnai ? Incercai si eu sa-l apar pe RoAp, pai, daca Ratusca nu e femeie , ci e un barbat furios, ce se face RoAp, c-a mai incasat cateva scatoalce anu' trecut... Nu ma duse mintea sa spun ca RoAp al nostru e doar o sosie, nu e cel adevarat, ca poate ma credea Ratusca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Weekend fara ploaie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Va salut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 Mulțumesc. O să încerc. Eu zic sa bagi lana in apa inainte de a "croseta" ceva. Problema cu aceste obiecte nu e ca se micsoreaza, ci ca arata asa de imbacsite, scortoase/rigide pe urma, incat nu mai pot fi folosite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Weekend fara ploaie! Va salut! Mai taceti amandoi din gura, ce va tot lungiti la vorba? Pai, cand vedeti ca nimeni nu scoate capu' din cutie si nici nu zice vreun sunet, nu va e clar ca ne paste un mare pericol si ne pitularam care-ncotro? Nici macar eu nu mai spusei vreo prostie, nici miau nu zisei, vorba lui Mitu...Si-acum, din cauza galagiei voastre o sa ne gaseasca inamicu' ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Azi mergem cu totii la vot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Azi este Duminica Orbului, deschideti bine ochii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Neata buna. Hai ca zic mai mult de 2 vorbe. Eu nu votez nimic, i-as alunga pe toti, na! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Eu nu votez nimic, i-as alunga pe toti, na! Cum adica, cetateanu' cu stampila in mana nu poate schimba clasa politica necinstita cu una suta la suta cinstita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Neața Aoleu, azi e votarea De azi intră Bucureștiul pe mâna țoapei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Searta buna, vesperali! Aprig, din pacate ai avut dreptate. Dar macar daca ar fi toapa cand trebuie sa se certe cu aia care nu-si fac treaba ca lumea. Eu nu sunt bucurestean, si am votat cu primarul care a fost si pana acum, pentru ca a schimbat fata orasului. Daca a facut si ceva mismasuri ca sa faca asta, numai DNA-ul ne va spune. Pana atunci i-am dat cotul meu, desi e de la un partid care nu-mi place defel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Buna dimineata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Neața! Sper ca DNA-ul să-și facă treaba și să scăpăm de ea cât mai repede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Neata. Nu, Narcisa, nu cred in nimeni din cei care incearca sa ia puterea, mai mici sau mai mari, toti vor sa ne dea teapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 mai mici sau mai mari, toti vor sa ne dea teapa. Da, Sami. Vorba saracului : Crucea mamii lor de escroci! Potrivit datelor Eurostat, Romania se situeaza pe locul doi in Uniunea Europeana din punctul de vedere al riscului de saracie sau excluziune sociala, 41,7% din populatie fiind afectata. Motivul pentru care atatia oameni sunt saraci si probabil ca vor ramane asa pana la sfarsitul vietii este ca s-au nascut asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 si la Craiova tot toapa a iesit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Bine v-am regasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Neata buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Neața Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts