samsara Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 La multi ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 La multi ani copiilor vostri , ca pe forum n-avem ! De-atatea ori v-am atras atentia ca nu trebuie sa-l lasam pe Barcelona sa creasca asa, de capu' lui... Acum, na, gasiti-l pe Barcuta, daca aveti de unde-l mai lua... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp-Radu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Sanatate RoAp, ai grija de tine! In cazul tau, avantajul va fi exclusiv pentru medici. Fii atent , ca vezi ce nebunie este acum prin spitale. Uita de etajul cu pricina! Ti s-a urat cu viata sau tu nu muncesti pentru banii aia? Oricum, nu este un subiect de forum, RoAp. Tin prea mult la voi doua fiindca altfel va spuneam cateva. Plec la mare in concediu la 2Mai ca de obicei. Cat draq de inalta sa fie pensiunea unde merg incat etajul 2 sa ma doboare? Cu tot raul meu de inaltime. Auzi, ai grija, nebunie in spitale. Cred ca e o confuzie la mijloc. Am trecut prin momente grele insa drept apartinator, nu pacient. Daca asta e confuzia. Of, fetelor! (aici fac pe al draq) Sper sa nu cobiti, simpaticelor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 altfel va spuneam cateva. Tiii, afurisit ghinion , vorba inteleptului nostru presedinte, rataram noi doua , Sami si cu mine, ocazia de-a-ti returna cele cateva "delicateturi" ale tale multiplicate tot de cateva ori ! Ia vezi, sefu' , poate te ragandesti! Si, da, grija mare, e periculos ca orice sport de genul asta! De niscaiva poze din statiunea aia, te-nduri matale ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Apai, cine sa inteleaga ce zici tu acolo?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratusca Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Hielau ! Sa ne pastram puritatea si inocenta ! Asta va urez azi. Cu drag, Ratusca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp-Radu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Ati sters aiurea postul meu. Mie imi plac chestiile serioase in concediu. Imi este suficienta IC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 La multi ani copiilor vostri , ca pe forum n-avem ! De-atatea ori v-am atras atentia ca nu trebuie sa-l lasam pe Barcelona sa creasca asa, de capu' lui... Acum, na, gasiti-l pe Barcuta, daca aveti de unde-l mai lua... *moment de nostalgie * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp-Radu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 *moment de nostalgie * Cam tine la tine Mama Narcisa. Este un om deosebit, nasolule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Stiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp-Radu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Stiu. Baiat de cartier! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Apai, cine sa inteleaga ce zici tu acolo?! :rade: Corect, asta am inteles, atat ne-a dus capu', de unde sa stim noi ca, in realitate , RoAp se referea la pretul barilului de petrol, na! Hielau ! Sa ne pastram puritatea si inocenta ! Asta va urez azi. Cu drag, Ratusca Multumim pentru urare , Ratusca, asa sa fie! Doamne, ajută-mă să vreau să pot ! Asta pentru a se implini cuvantul care spune ca „toate sunt cu putință celui ce crede”. Ati sters aiurea postul meu. Recunosc, am actionat speculativ. Acum, de , macar coltul din ring sa mi-l pot alege. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h007_2005 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 sara buna dragilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Seara buna, vesperali! Sper ca nu v-ati culcat odata cu gainile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Ratusca bine ai venit! Neata buna voua tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Pana la aceasta ora am izbutit sa-mi iau retetele compensate si sa-mi cumpar medicamentele prescrise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Neața bună tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Am fost și eu de câteva ori la 2 Mai. E o stațiune plăcută. Am stat la Hotel Perla - e chiar pe plajă, asta e bine, dar nu-și merită numele de hotel. E un fel de pensiune mai fără pretenții. Nici nu are recepție. Am fost dezamăgit. Dacă în loc de Hotel Perla ar fi scris pe el Pensiunea Perla aș fi fost mulțumit. Am mai stat la Elamy, e o pensiune simpatică, nu chiar pe plajă, dar nici departe. Am fost de două ori acolo. Cică au asfaltat strada care dă de la Elamy pe plajă, înainte era o uliță plina de bălegar. Pe plajă e și un camping, vin mulți și stau cu rulotele sau la cort. Cei care nu mai găsesc loc se duc la Hacienda. Bine, există și clienți fideli, care se duc tot timpul la Hacienda. Am înțeles că anul trecut patronul de la Hacienda a mai deschis un camping un pic mai aproape de plajă, dar nu l-am văzut încă. Mai sînt câteva pensiuni, nu le-am încercat, cum ar fi Bianca. Dar prefer partea de nord a stațiunii (în partea de sud stau nudiștii). Restaurantele sînt ok. Cel mai bun era Black Sea (sau cum îi zicea? La Petya). S-a cam stricat acum vreo 3-4 ani. Am înțeles că au înlocuit bucătarul cu nevasta patronului, mâncarea este din ce în ce mai nașpa (bine, încă este full restaurantul ăla, dar nu mai e ce era). Ar mai fi Fără un sfert, sau cam așa ceva, destul de ok, mai e Turistul ăla galben, am uitat cum îi zice, am mâncat rar acolo, dar mâncarea era bună, mai e Dinamo, ok și ăla, dar cam departe, la terasa 2 Mai nu am găsit niciodată locuri, iar când am găsit o masa într-o seară am așteptat vreo 10 minute să apară cineva să-mi ia comanda și am plecat, am zis că nu mai intru acolo. Mai e o pizzerie cu o patroană scârboasă, dar pizza nu e chiar rea (nici senzațională). E și un fel de șaormărie pe straduța cu vânzători, nu prezintă încredere. La Nudy Bar nu am fost, dar l-am văzut mai mereu plin, s-ar putea să fie ok. Și mai e rusul, dar ăsta are doar 2 mese, după ce se ocupă închide poarta. Nu am reușit să mănânc la el, dar cică e senzațional. Și mai e expresul de la Perla, la parter, nu recomand. Cam asta e părerea mea despre 2 Mai. Una peste alta, merită. Nu mă duc în fiecare an, ca să nu mă plictisesc, dar la 2-3 ani odată tot ajung. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Sanatate, BIg! Apriggg, ce faciiiii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Mi-am programat concediul. Mijloc de august, plec la mare. Nu mă duc la 2 Mai nici anul ăsta. A fost o alegere grea, până la urmă am ales Neptun. Cred că anul viitor mă duc la bulgari. Mai vedem. Voi ce mai faceți? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Eu nu fac nimic, ca ,cica, nici nu trebuie. Statul roman are grija de mine, zi si noapte ma pazeste si de rele ma fereste, in schimb ma someaza sa stau odata locului, c-am facut destule rele si stricaciuni cu vorba si cu fapta cat timp am fost apta de munca . Asa ca toata ziulica sunt in slujba motanului: il perii, ca naparleste, ii tai unghiile, ii pregatesc mancarea preferata, ii schimb apa din castronel, ma joc cu el ca trebuie sa faca miscare... Am luat pauza si de la crosetat, musai sa fac rost de culoarea verde, fara de care nu pot inainta. Cand ajung la targul de vechituri , o sa caut vreun flanel verde care se poate desface, ca pe-aici nici un ghem de ata nu stii de pe unde sa mai cumperi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 În București încă mai sînt mercerii. Cele mai cunoscute sînt la Bucur Obor, dar mai apar și prin alte locuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Buna dimineata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Voi ce mai faceți? Uite, traim, supravietuim MAi da si tu mai des pe la noi sa-ti auzim glasciorul... Cand ajung la targul de vechituri , o sa caut vreun flanel verde care se poate desface, ca pe-aici nici un ghem de ata nu stii de pe unde sa mai cumperi... La targ nu gasesti ii? Este la Bv un targ din asta, is ieftine si faine, doar ca daca nu ai bani tot degeaba. Nu am mai fost ca morrrr.. Buna dimineata! Neata buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Neața. Am și eu niște întrebări pentru cei mai avansați. Deci dacă croșetezi un ceva, un obiect croșetat, nu știu cum îi zice, să zicem un pătrățel. Un pătrățel croșetat. Dacă îl speli după aia și e de bumbăcel (da, cică așa se numește, bumbăcel) intră la apă, se face mai mic. Dar își păstrează forma, calitățile, se micșorează uniform. Deci tot ce trebuie să faci e să-l faci din start mai mare, probabil cu practica afli și cât. Problema e la lână (sau lânică, cică așa îi zice). Aia în loc să se micșoreze se mărește, devine ceva lălâi, se lasă ochiurile, și nu uniform, pătrățelul devine dreptunghi, iar dacă ai 3 pătrățele nu se lasă toate 3 la fel, fiecare cum îi place. Ce se poate face? Poți să bagi ghemul în apă de la început și să croșetezi cu el după ce s-a uscat? Sau pur și simplu lâna se ferește de apă și gata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts