Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala
 Share

Recommended Posts

• Replies 97.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16622

• samsara

10901

• florin7franky

5591

• Narcisa

5056

Top Posters In This Topic

Posted Images

Seara buna, vesperali! :bighug:

Vespe, am aflat azi ca Dragos Patraru va pleca din TVR si probabil va ajunge la Digi24. Nu sunt mare fan al lui (desi e compatriot de-al meu :D ) dar nu pot sa nu observ cum televiziunea publica isi da inca o data cu stangu-n dreptu', omorand emisiunea care facea cae mai mare audienta. Incep sa ma intreb din ce in ce mai serios daca nu cumva TVR trebuie sa intre in faliment si sa se infiinteze o noua televiziune publica de la zero, dupa o alta lege si cu alti angajati.

Seara buna, vesperali! :bighug:

Vespe, am aflat azi ca Dragos Patraru va pleca din TVR si probabil va ajunge la Digi24. Nu sunt mare fan al lui (desi e compatriot de-al meu :D ) dar nu pot sa nu observ cum televiziunea publica isi da inca o data cu stangu-n dreptu', omorand emisiunea care facea cae mai mare audienta. Incep sa ma intreb din ce in ce mai serios daca nu cumva TVR trebuie sa intre in faliment si sa se infiinteze o noua televiziune publica de la zero, dupa o alta lege si cu alti angajati.

Seara bună şi de la mine.

:) Pătraru va avea audienţă oriunde pleacă, e clar. Cei care pierd sunt de fapt românii din localităţi izolate, unde nu există decât tvr. Cui îi pasă de ei?

Actuala TVR e doar o vaca de muls, asta se vede de ceva timp. Daca moare vaca, angajatii respectivi cauta alta.

Legi proaste, sistem prost.

Seara bună şi de la mine.

:) Pătraru va avea audienţă oriunde pleacă, e clar. Cei care pierd sunt de fapt românii din localităţi izolate, unde nu există decât tvr. Cui îi pasă de ei?

Actuala TVR e doar o vaca de muls, asta se vede de ceva timp. Daca moare vaca, angajatii respectivi cauta alta.

Legi proaste, sistem prost.

Si cam ce pierd romanii din localitatile izolate?

Manipulare tintita?

Ai uitat anul 2012?

Poti jeli alt domeniu. Cultivarea gutuilor de example.

Macar am un avantaj.

In cazul tau, avantajul va fi exclusiv pentru medici. Fii atent , ca vezi ce nebunie este acum prin spitale. Uita de etajul cu pricina! Ti s-a urat cu viata sau tu nu muncesti pentru banii aia? :uf:

Oricum, nu este un subiect de forum, RoAp.