Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala
 Share

Recommended Posts

• Replies 97.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16622

• samsara

10901

• florin7franky

5591

• Narcisa

5056

Top Posters In This Topic

Posted Images

La multi ani sarbatoritilor si zgarcitilor, am decis sa nu mai cersesc , ca nu mai pot sta cu mana intinsa din cauza artritei! :think: Si-apoi, si de-as mai putea , imi pierd timpul cu voi, m-am convins deja ca pe-aici nici nu curge, nici nu pica. :resent:

Doar pentru Narcisa, luati mana!

post-282-1463851981_thumb.jpg

Doar pentru Narcisa, luati mana!

Slava Domnului ca-i cu dedicatie capodopera asta :yahoo: ! Ca de certuri m-am saturat si la imbranceli nu mai fac fata :caveman: . Nu dau nimanui nici macar o feliuta, nici macar din buchetul de lamaita nu dau vreo frunzulita, ca-mi trebuie la salata :ang: !

salut,saluut :handup:

:liverpool: acum vad ca e si-asta pe-aici, bun buun :blush-1:

:( Dupa parcursul de anul asta, am fost dezamagit ca nu au luat cupa, but... that's life. Aproape ca ma asteptam sa intoarca scorul in finala, ca au experienta bogata in astfel de meciuri de infarct, dar n-a fost, de data asta.

toata lumea e ok

Pai, cum altfel? Din moment ce de certat nu mai avem nici pe ce, nici cu cine, din moment ce competitia a disparut si ea odata cu concursul de muzica, suntem condamnati la vesnica armonie, o sa dispara mai mult ca sigur orice intristare si suspin, cainele va trai in buna pace cu pisica, capra cu varza, lupul cu oaia, vecinul cu vecina...Nu, vecinul cu vecina , nu! :think:

:( Dupa parcursul de anul asta, am fost dezamagit ca nu au luat cupa, but... that's life. Aproape ca ma asteptam sa intoarca scorul in finala, ca au experienta bogata in astfel de meciuri de infarct, dar n-a fost, de data asta.

ahm,da. :)) dar am sperante la un top 4 in urmatorul sezon,odata cu transferurile +pre season-ul. ramane de vazut, sper si-o cupa, e realizabil, mai laes ca-s meciuri mai putine de jucat si timp mai mult de pregatiri