Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala
 Share

Recommended Posts

• Replies 97.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16622

• samsara

10901

• florin7franky

5591

• Narcisa

5056

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sami, sunt topita dupa mieunatoarele astea!

Ce mai faceti, cum va mai merg treburile? Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, asa-i?

Eu bat drumul la dentist de vreo doua saptamani. Si-oi mai bate inca pe-atat, cel putin, dar dupa aceea n-o sa fie alta-n sat mai mandra ca mine :yahoo: . In timpul liber crosetez o fata de perna pentru cuvertura pe care l-ati vazut tolanit pe boier Mitu. Aud? Ma lauda careva? :blush-1:

Sami, sunt topita dupa mieunatoarele astea!

Mitu, pardon. Si eu sunt topita :pink: :cat:

Te laud eu, abia astept sa vad minunatia gata. Si eu m-am apucat de cusut o camasa pentru un nepotel :)

Mmm, dentist, uf, sa treaca repede si perioada asta...

Vezi matale ca Fight Music-ul ala incepe de pe data de 15 august, de Sf.Marie, asa ca pana atunci nu cumva sa te puna pacatul sa-i trimiti vreo depesa sefului Aprig! :allwrong:

parol madam,daca promiti ca ajungi pa locu 1 :hatoff:

sara buna dragilor

Mami, cununa de premianta o ravnesc demult, dar nu ma pricep sa driblez tineretul asta meloman... :resent:

Seara buna , sefu'!

Ce faci vespe la Baia Mare?

Neata buna voua!

La o conferinta de matematica. Vreme buna, companie buna; maine mers la Cluj pentru revenire acasa.

La o conferinta de matematica. Vreme buna, companie buna; maine mers la Cluj pentru revenire acasa.

Suna bine :)

Si pe aici fu vreme buna, a mai plouat, ar a fost bine.

Azi sunt Sfintii Imparati Constantin si Elena!

:hb: La multi ani sarbatoritilor zilei!

O... chestie. Oricum, Narcisa va sparge contul de fb al Vesperalei si o sa vada, deci nu pot ascunde nimic. :lol:

:tea:

O... chestie. Oricum, Narcisa va sparge contul de fb al Vesperalei si o sa vada, deci nu pot ascunde nimic. :lol:

Auzi, sefu', chestia asta e vie? :qmark:

Eu nu sparg nimic, eu nu fur :no: , dar asa e in alegeri, toti ochii sunt atintiti asupra candidatului cu cele mai mari sanse :yahoo: si toti isi doresc sa-l vada pe burta ! Lume rea, domne! Eu sunt exceptionala , dar nu stiu cum se face ca nimeni nu-si da seama de asta. Mereu am ghinion ... :resent:

La multi ani sarbatoritilor si zgarcitilor, am decis sa nu mai cersesc , ca nu mai pot sta cu mana intinsa din cauza artritei! :think: Si-apoi, si de-as mai putea , imi pierd timpul cu voi, m-am convins deja ca pe-aici nici nu curge, nici nu pica. :resent:

Scuze, sefule Asimetric, intrasem pe domeniul matale cu bagaje cu tot :blush-1: .