Barcelona Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Salutari Gabi! Cum a fost ziua ta?Zi grea,zi usoara? Pufonel@Nu Franky,celelalt. Edited September 12, 2010 by Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Am plecat la somn. Noapte buna si succes celor care incep maine scoala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Buna dimineata, nimeni pe aici, se pare ca , in sfarsit, Narcisa a preluat puterea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 dimineaţa bună să vă fie!! am făcut :cafea: şi :tea: pentru toată lumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Neaţa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 ziua buna va astept de la scoli sa impartasiti impresii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Super tare ^ Ziua buna si de la mine pentru toti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aida Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 o zi frumoasa tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 ziua bună, dragii mei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Super tare ^ Adica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Adică aşa a fost la şcoală, super tare. Probabil dimineaţă, fiind prima zi de şcoală, a dat un şut în zid să-i testeze consistenţa A fost un film rusesc cu unii care demolau clădiri, venea unul şi calcula, apoi desena pe zid un cerc cu un punct în mijloc şi venea cu un buldozer care căra o greutate (un soi de pendul greu), şi pocnea zidul în precis punctul ăla şi clădirea cădea. Poate şi-l aminteşte cineva. A doua zi era şcoala plină de cercuri de-alea Cred că am mai postat asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 ziua buna va astept de la scoli sa impartasiti impresii aglomeraţie mare ( nu s-au făcut ore, deci ministrul nu prea a avut succes, nu tot ce debitează el e lege) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Cica ziceau că anul ăsta şcolar e cu 4 zile mai lung decît unul normal. Deci e safe să piedeţi una pe motiv că e prima, oricum mai rămîn 3 extra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 mai sunt şi nişte vacanţe; prima zi după ele nu se pune, ultima înainte de ele nici atât.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Adica? A fost frumos.mi'am reintalnit din nou colegii,am ras,am glumit,am vorbit,ne'a fost dat orarul,cornuri si mere si am plecat acasa. PS-ca am avut media 10 anul trecut mi'au fost date toate cartile noi Adică aşa a fost la şcoală, super tare. Probabil dimineaţă, fiind prima zi de şcoală, a dat un şut în zid să-i testeze consistenţa A fost un film rusesc cu unii care demolau clădiri, venea unul şi calcula, apoi desena pe zid un cerc cu un punct în mijloc şi venea cu un buldozer care căra o greutate (un soi de pendul greu), şi pocnea zidul în precis punctul ăla şi clădirea cădea. Poate şi-l aminteşte cineva. A doua zi era şcoala plină de cercuri de-alea Cred că am mai postat asta. . =)) aglomeraţie mare ( nu s-au făcut ore, deci ministrul nu prea a avut succes, nu tot ce debitează el e lege) nici la mine nu s'au facut ore.dar...trebuiau? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 nici la mine nu s'au facut ore.dar...trebuiau? Cum adica, Barcuta, mai intrebi, era nevoie ca de aer, pai ce mesaj de responsabilitate si credibilitate transmiserati natiunii daca nu intrarati direct in miezul problemei? Fugi repede inapoi si fa-le , tu-ti dai seama ca incepusi cu stangul si inca de pe 13?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 VINERI 13.ziua potrivita. IN direct pe realitatea. Am fugit pana la scoala da' era incuiata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Am fugit pana la scoala da' era incuiata. Ei, vezi, ce-ti spusei eu, se-ncuiara acolo sa invete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) Pentru ce invata? sa sar gardu'? Edited September 13, 2010 by Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Pentru ce invata? sa sar gardu'? Pentru ca asa a zis Ilici, in zilele lui bune. Gardu' de ce sa-l sari, mai bine ocoleste-l! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 A,atunci s'o manance cainii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Salutare tuturor am fugit la scoala , sa nu cumva sa o fi papat careva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 ploua ploua am luat si nitica apa scoala nu o papara nimeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 dacă era de zahăr o topea ploaia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 n'ati vazut bine! Au venit deja lupii.decat un scaun a ramas. VACANTAAAAA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts