Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

• Replies 97.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16623

• samsara

10956

• florin7franky

5591

• Narcisa

5068

Top Posters In This Topic

Posted Images

Adică aşa a fost la şcoală, super tare.

Probabil dimineaţă, fiind prima zi de şcoală, a dat un şut în zid să-i testeze consistenţa :lol: A fost un film rusesc cu unii care demolau clădiri, venea unul şi calcula, apoi desena pe zid un cerc cu un punct în mijloc şi venea cu un buldozer care căra o greutate (un soi de pendul greu), şi pocnea zidul în precis punctul ăla şi clădirea cădea. Poate şi-l aminteşte cineva. A doua zi era şcoala plină de cercuri de-alea :rade:

Cred că am mai postat asta.

Adica?

A fost frumos.mi'am reintalnit din nou colegii,am ras,am glumit,am vorbit,ne'a fost dat orarul,cornuri si mere si am plecat acasa.

PS-ca am avut media 10 anul trecut mi'au fost date toate cartile noi :imao:

Adică aşa a fost la şcoală, super tare.

Probabil dimineaţă, fiind prima zi de şcoală, a dat un şut în zid să-i testeze consistenţa :lol: A fost un film rusesc cu unii care demolau clădiri, venea unul şi calcula, apoi desena pe zid un cerc cu un punct în mijloc şi venea cu un buldozer care căra o greutate (un soi de pendul greu), şi pocnea zidul în precis punctul ăla şi clădirea cădea. Poate şi-l aminteşte cineva. A doua zi era şcoala plină de cercuri de-alea :rade:

Cred că am mai postat asta.

:rade:.

=))

:) aglomeraţie mare ( :secret: nu s-au făcut ore, deci ministrul nu prea a avut succes, nu tot ce debitează el e lege)

nici la mine nu s'au facut ore.dar...trebuiau? :imao:

nici la mine nu s'au facut ore.dar...trebuiau? :imao:

Cum adica, Barcuta, mai intrebi, era nevoie ca de aer, pai ce mesaj de responsabilitate si credibilitate transmiserati natiunii daca nu intrarati direct in miezul problemei? :teacher: Fugi repede inapoi si fa-le , tu-ti dai seama ca incepusi cu stangul si inca de pe 13?? :cat0: :crying: