Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

@Clarenzio, in zona mea nu prea am alta posibilitate decat poate net mobil, dar am inteles ca nici ala nu e prea stralucit :D: De RTC sun multumit, dar de la o vreme am inceput sa am scaderi de tensiune. O sa vorbesc saptamana asta cu cei de la Electrica, poate ma rezolva :electric:

@all: inca avem criza de melodii pentru Fight Music! Nu exista tema impusa, asa ca puteti propune orice melodie va trece prin cap :whistle:

• Replies 97.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11183

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
eu s frumoasa oricum

bineinteles :flowers:

Clarenzio,de la cine ai net acum?

M'am decis ca luna viitoare sa'mi bag din nou Romtelecom(modem 6 mb..)

RDS - fiber - foarte multumit!

@Clarenzio, in zona mea nu prea am alta posibilitate decat poate net mobil, dar am inteles ca nici ala nu e prea stralucit :D: De RTC sun multumit, dar de la o vreme am inceput sa am scaderi de tensiune. O sa vorbesc saptamana asta cu cei de la Electrica, poate ma rezolva :electric:

am inteles. De obicei se grabesc baietii de la tehnic, la solicitari?

Posted
de unde stii tu ca sunt? :o:

este o sectiune cu poze ale userilor, pe aici...unul din lucrurile care nu-mi place by the way, e faptul ca indiferent daca esti inregistrat sau nu, poti vedea pozele postate de user.

pe alte forumri tre' sa fii musai inregistrat, sa poti vedea poze postate de useri.

:rose:

Posted

Buna dimineata! :flowers:

Sper c-ati luat nota de ultimele decizii ale Consiliului Superior de Administratie :

" Ca urmare a faptului ca, in ultima perioada, membrii forumului nostru au depasit ratia zilnica de postari , devenind brusc vorbareti si galagiosi, se aduc la cunostinta urmatoarele:

-fiecare membru are voie la maximum 1 postare /zi. Cu noaptea inclusa; :blush-1:

- membrii care doresc depasirea cotei zilnice o pot face numai cu cedarea dreptului de postare de catre ceilalti, de buna voie sau cu japca. :caveman: :fight: Dar fara semne detectabile de IML."

Salutare, vesperali! :hi: Sper ca n-ati uitat de :music: Fight!

Radu: :hatoff: seara buna!

@all: inca avem criza de melodii pentru Fight Music! Nu exista tema impusa, asa ca puteti propune orice melodie va trece prin cap :whistle:

La ordin, sefu'! :run: Ne-am mai inmultit intre timp, dar, in privinta onorariului, ramane valabila intelegerea anterioara. :blush-1:

http://www.youtube.com/watch?v=UaRAY9dPEws

Posted
Buna dimineata! :flowers:

Sper c-ati luat nota de ultimele decizii ale Consiliului Superior de Administratie:

" Ca urmare a faptului ca, in ultima perioada, membrii forumului nostru au depasit ratia zilnica de postari , devenind brusc vorbareti si galagiosi, se aduc la cunostinta urmatoarele:

-fiecare membru are voie la maximum 1 postare /zi. Cu noaptea inclusa; :blush-1:

- membrii care doresc depasirea cotei zilnice o pot face numai cu cedarea dreptului de postare de catre ceilalti, de buna voie sau cu japca. :caveman: :fight: Dar fara semne detectabile de IML."

In sfarsit, o sa am parte de putina liniste, ca m-ati capiat! :stars:

Posted

:hatoff:

Narcisaaaaaaa,pai nu se poate asa! :allwrong:

AI mai multe posturi

Barcelona, propune ca tot ce trece peste norma stabilita sa fie taxat :cent: in beneficiul comun. doar asa o sa mai taca si narcisa, vad ca v-a impuiat capul cu fel de fel , cereti neaparat daune.