pufonel Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 @Clarenzio, in zona mea nu prea am alta posibilitate decat poate net mobil, dar am inteles ca nici ala nu e prea stralucit De RTC sun multumit, dar de la o vreme am inceput sa am scaderi de tensiune. O sa vorbesc saptamana asta cu cei de la Electrica, poate ma rezolva @all: inca avem criza de melodii pentru Fight Music! Nu exista tema impusa, asa ca puteti propune orice melodie va trece prin cap Quote
Clarenzio Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 eu s frumoasa oricum bineinteles Clarenzio,de la cine ai net acum? M'am decis ca luna viitoare sa'mi bag din nou Romtelecom(modem 6 mb..) RDS - fiber - foarte multumit! @Clarenzio, in zona mea nu prea am alta posibilitate decat poate net mobil, dar am inteles ca nici ala nu e prea stralucit De RTC sun multumit, dar de la o vreme am inceput sa am scaderi de tensiune. O sa vorbesc saptamana asta cu cei de la Electrica, poate ma rezolva am inteles. De obicei se grabesc baietii de la tehnic, la solicitari? Quote
Clarenzio Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 de unde stii tu ca sunt? este o sectiune cu poze ale userilor, pe aici...unul din lucrurile care nu-mi place by the way, e faptul ca indiferent daca esti inregistrat sau nu, poti vedea pozele postate de user. pe alte forumri tre' sa fii musai inregistrat, sa poti vedea poze postate de useri. Quote
pufonel Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 am inteles. De obicei se grabesc baietii de la tehnic, la solicitari? Pana acum n-am avut mari probleme, dar au venit cand a fost ceva. Sa vedem Quote
Mnemosyne Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 opa . am devenit faimoasa multumesc de rose ai dreptate macar sa se fi uitat pe topicurile mele de teatru Quote
pufonel Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Eu va las sa conversati si ma duc la somn. Sa fiti cuminti! Quote
Clarenzio Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Eu va las sa conversati si ma duc la somn. Sa fiti cuminti! noapte buna!! Bafta cu "electrica"...sa fie "scorul" favorabil! Quote
vesperala Posted September 8, 2010 Author Report Posted September 8, 2010 bună dimineaţa şi o zi uşoară Quote
Narcisa Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Buna dimineata! Sper c-ati luat nota de ultimele decizii ale Consiliului Superior de Administratie : " Ca urmare a faptului ca, in ultima perioada, membrii forumului nostru au depasit ratia zilnica de postari , devenind brusc vorbareti si galagiosi, se aduc la cunostinta urmatoarele: -fiecare membru are voie la maximum 1 postare /zi. Cu noaptea inclusa; - membrii care doresc depasirea cotei zilnice o pot face numai cu cedarea dreptului de postare de catre ceilalti, de buna voie sau cu japca. Dar fara semne detectabile de IML." Salutare, vesperali! Sper ca n-ati uitat de Fight! Radu: seara buna! @all: inca avem criza de melodii pentru Fight Music! Nu exista tema impusa, asa ca puteti propune orice melodie va trece prin cap La ordin, sefu'! Ne-am mai inmultit intre timp, dar, in privinta onorariului, ramane valabila intelegerea anterioara. http://www.youtube.com/watch?v=UaRAY9dPEws Quote
gargbird Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Buna dimineata! Sper c-ati luat nota de ultimele decizii ale Consiliului Superior de Administratie: " Ca urmare a faptului ca, in ultima perioada, membrii forumului nostru au depasit ratia zilnica de postari , devenind brusc vorbareti si galagiosi, se aduc la cunostinta urmatoarele: -fiecare membru are voie la maximum 1 postare /zi. Cu noaptea inclusa; - membrii care doresc depasirea cotei zilnice o pot face numai cu cedarea dreptului de postare de catre ceilalti, de buna voie sau cu japca. Dar fara semne detectabile de IML." In sfarsit, o sa am parte de putina liniste, ca m-ati capiat! Quote
Narcisa Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 In sfarsit, o sa am parte de putina liniste, ca m-ati capiat! Scot la licitatie una bucata postare. Faci vreo oferta? Quote
gargbird Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Scot la licitatie una bucata postare. Faci vreo oferta? Iti spun maine, ca pe azi mi-am facut norma de postari. Quote
Narcisa Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Iti spun maine, ca pe azi mi-am facut norma de postari. :rade: Punctul 3: -emoticoanele nu se iau in calcul. Sunt bonusuri din partea casei. Quote
Gabi Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 dimineata buna sa va fie!! am facut :cafea: si :tea: pentru toata lumea Quote
Narcisa Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Sami, Daciana merge anul acesta la scoala? Quote
Barcelona Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Narcisaaaaaaa,pai nu se poate asa! AI mai multe posturi Quote
samsara Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Sami, Daciana merge anul acesta la scoala? nuuuu are doar 5 ani, peste 2 ani de abia Quote
vesperala Posted September 8, 2010 Author Report Posted September 8, 2010 ziua bună, dragii mei Quote
Mithras Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Narcisaaaaaaa,pai nu se poate asa! AI mai multe posturi Barcelona, propune ca tot ce trece peste norma stabilita sa fie taxat in beneficiul comun. doar asa o sa mai taca si narcisa, vad ca v-a impuiat capul cu fel de fel , cereti neaparat daune. Quote
Lucareli Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 buna seara salut si pe pufooos Quote
Recommended Posts