pufonel Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Salut, vespe! De exemplu, la mine au aparut de cateva zile niste scaderi de tensiune care ma enerveaza pentru ca imi bulesc modemul (cei care aveti net de la Romtelecom probabil v-ati confruntat cu aceasta problema). Cred ca maine sun la Electrica sa vina sa vada care e problema. Quote
vesperala Posted September 6, 2010 Author Report Posted September 6, 2010 am avut, să ştii, problema asta... Am rezolvat cu un UPS cam improvizat de un electrician priceput... Cele cumpărate nu făceau faţă. Quote
Barcelona Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 (edited) Doamne de cand n'am mai ras asaaaaa Azi a fost cea mai tare zi era unu' beat pe un forum si erau fan cluburi si ala la intrebari raspunea Club de wrestling Ce inseamna manevra DDT?=Dan Diaconescu Traieste! Cu desenele:Cine e spiderwoman?=nevasta lu' spaidermen Cine e suspens(nu mai stiu cum) si zice: Suspensia de la masina A fost mortal le'am salvat in pc cu notepad..pentru zile mai negre si acum cu niste nebuni faze Doamneeeeeeeee,vino Doamneeeee sa bem binedispusi la o inmormantare de cadavre Nu spun mai multe caci sunt si injuraturi Edited September 6, 2010 by Barcelona Quote
Mnemosyne Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 eu trebuiesc sa rasfoiesc un manual de sociologie Quote
Narcisa Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Haideti cu propuneri la muzici, ca sta masa goala! http://www.trilulilu.ro/velu60/fbf50f7c791d6a Buna dimineata, scularea si la munca! Fiti harnicuti si cat se poate de vigilenti, ca mortii n-alearga iute, gargbird va pacaleste! Toti cei monitorizati de mine erau reci si incremeniti in ultimele proiecte . Ca obiective nu pareau sa mai aiba. Feriti-va de omul span si de noptile cu luna plina. Quote
Gabi Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 dimineata buna sa va fie!! am facut :cafea: si :tea: pentru toata lumea Quote
vesperala Posted September 7, 2010 Author Report Posted September 7, 2010 bună dimineaţa, Gabi o zi uşoară Quote
Clarenzio Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Buna dimineata tuturor! Cum va este vremea, in aceasta dimineata? La mine-i splendid de innorata si ploioasa! Quote
Gabi Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 bună dimineaţa, Gabi o zi uşoară buna, vespe la fel si tie Quote
samsara Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ziua buna si de la mine ... gata sunt acasa, acusi cui ii va fi dor de copilarie? Quote
Narcisa Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ziua buna si de la mine ... gata sunt acasa, acusi cui ii va fi dor de copilarie? Sami, ce zici ca-ti mai fac fetele? Cu dieta, cum mai stai? Mai e necesara? Quote
samsara Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 narcisa :flowers Zina e un pic stresata de noi, mai ales de Daci care tot dupa ea e .. cred ca s-a obisnuit singurica. A mai crescut in sensul ca s-a mai maturizat nu se mai joaca atata .. toata noaptea a dormit pe mine si ma impingea cu capul sa o mangai Daci se joaca cu 2 prietene si rascoleste casa .. cat despre dieta .... nu tin ceva anume, dar sunt atenta la ce si cat mananc si as mai vrea cateva kg in minus :P Quote
vesperala Posted September 7, 2010 Author Report Posted September 7, 2010 bună, sam, melc, clarenzio Quote
vesperala Posted September 7, 2010 Author Report Posted September 7, 2010 vrea cineva clătite? cu gem de prune... cam uitai de dietă... Quote
Narcisa Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ziua buna, vesperali! Buna sa-ti fie inima, sefule pufos! vrea cineva clătite? cu gem de prune... cam uitai de dietă... Vezi ca te parasc la lumea asta ca intorsesi clatitele folosind stilul "smuls" si-mi dadusi o groaza de palpitatii! Quote
pufonel Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Yummy, c;atite! Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata. Si pentru ca ne-au dat si biscuiti, am facut un fel de sandwich cu 2 biscuiti si intre ei mere rase cu zahar, si le-am lasat sub o folie de plastic sa se imnoaie. Trebuia sa ma apuc de ele diseara, dar n-am mai rezistat si au inceput sa dispara pe nesimtite Daca mai raman, va dau si voua Quote
Narcisa Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Yummy, c;atite! Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata. Si pentru ca ne-au dat si biscuiti, am facut un fel de sandwich cu 2 biscuiti si intre ei mere rase cu zahar, si le-am lasat sub o folie de plastic sa se imnoaie. Trebuia sa ma apuc de ele diseara, dar n-am mai rezistat si au inceput sa dispara pe nesimtite Daca mai raman, va dau si voua Vespeeeee, uite colea ceva si mai ieftin decat rulourile lui Sami! Ca razatoarea o avem deja. Quote
vesperala Posted September 7, 2010 Author Report Posted September 7, 2010 Vezi ca te parasc la lumea asta ca intorsesi clatitele folosind stilul "smuls" si-mi dadusi o groaza de palpitatii! păi ce haz are să faci clătite dacă nu le arunci pe tavan? Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata. dă UE şi ajutoare? că şuturi în poponeţ am văzut... Quote
samsara Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 mmm clatite, mmm mere cu biscuiti ... suna excelent Quote
Recommended Posts