Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Salut, vespe! :kiss_the_star:

De exemplu, la mine au aparut de cateva zile niste scaderi de tensiune care ma enerveaza pentru ca imi bulesc modemul (cei care aveti net de la Romtelecom probabil v-ati confruntat cu aceasta problema). Cred ca maine sun la Electrica sa vina sa vada care e problema.

• Replies 97.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11174

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:huh: am avut, să ştii, problema asta...

Am rezolvat cu un UPS cam improvizat de un electrician priceput... Cele cumpărate nu făceau faţă.

Posted (edited)

Doamne de cand n'am mai ras asaaaaa

Azi a fost cea mai tare zi :lol:

era unu' beat pe un forum si erau fan cluburi si ala la intrebari raspunea

Club de wrestling

Ce inseamna manevra DDT?=Dan Diaconescu Traieste! :lol:

Cu desenele:Cine e spiderwoman?=nevasta lu' spaidermen

Cine e suspens(nu mai stiu cum) si zice: Suspensia de la masina :rade:

A fost mortal

le'am salvat in pc cu notepad..pentru zile mai negre

si acum cu niste nebuni faze

:lol:

Doamneeeeeeeee,vino Doamneeeee sa bem binedispusi la o inmormantare de cadavre :lol:

Nu spun mai multe caci sunt si injuraturi :allwrong:

Edited by Barcelona
Posted
Haideti cu propuneri la muzici, ca sta masa goala! :whistle:

:tongue:

http://www.trilulilu.ro/velu60/fbf50f7c791d6a

:blush-1:

Buna dimineata, scularea si la munca! :yeap:

Fiti harnicuti si cat se poate de vigilenti, ca mortii n-alearga iute, gargbird va pacaleste! Toti cei monitorizati de mine erau reci si incremeniti in ultimele proiecte . Ca obiective nu pareau sa mai aiba. :sherlock: Feriti-va de omul span si de noptile cu luna plina. :bighug:

Posted

narcisa :flowers

Zina e un pic stresata de noi, mai ales de Daci care tot dupa ea e .. cred ca s-a obisnuit singurica. A mai crescut in sensul ca s-a mai maturizat nu se mai joaca atata .. toata noaptea a dormit pe mine si ma impingea cu capul sa o mangai :lol:

Daci se joaca cu 2 prietene si rascoleste casa ..

cat despre dieta .... nu tin ceva anume, dar sunt atenta la ce si cat mananc si as mai vrea cateva kg in minus :P

Posted
Ziua buna, vesperali! :hi:

Buna sa-ti fie inima, sefule pufos! :bighug:

:rolleyes: vrea cineva clătite? :drool: cu gem de prune...

:blush: cam uitai de dietă...

Vezi ca te parasc la lumea asta ca intorsesi clatitele folosind stilul "smuls" si-mi dadusi o groaza de palpitatii! :tongue:

Posted

Yummy, c;atite! :drool:

Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata. Si pentru ca ne-au dat si biscuiti, am facut un fel de sandwich cu 2 biscuiti si intre ei mere rase cu zahar, si le-am lasat sub o folie de plastic sa se imnoaie. Trebuia sa ma apuc de ele diseara, dar n-am mai rezistat si au inceput sa dispara pe nesimtite :cat4: Daca mai raman, va dau si voua :spiteful:

Posted
Yummy, c;atite! :drool:

Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata. Si pentru ca ne-au dat si biscuiti, am facut un fel de sandwich cu 2 biscuiti si intre ei mere rase cu zahar, si le-am lasat sub o folie de plastic sa se imnoaie. Trebuia sa ma apuc de ele diseara, dar n-am mai rezistat si au inceput sa dispara pe nesimtite :cat4: Daca mai raman, va dau si voua :spiteful:

Vespeeeee, uite colea ceva si mai ieftin decat rulourile lui Sami! :rade: Ca razatoarea o avem deja. :yahoo:

Posted
Vezi ca te parasc la lumea asta ca intorsesi clatitele folosind stilul "smuls" si-mi dadusi o groaza de palpitatii! :tongue:

:ping:

păi ce haz are să faci clătite dacă nu le arunci pe tavan? :P:

:clatite:

Eu azi am fost pomanagiu si am luat ajutoarele de la UE pentru tata.

dă UE şi ajutoare? că şuturi în poponeţ am văzut...