Gabi Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Iar eu in cazul asta raman manager! Buna dimineata, un ceai verde si-o felie maaaare de cozonac, la masa Narcisei! Si, in surdina, muzica mea preferata! Viiiiiiiine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clarenzio Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Buna dimineata, un ceai verde si-o felie maaaare de cozonac, la masa Narcisei! Si, in surdina, muzica mea preferata! Buna dimineata , Narcisa! Serveste te rog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Buna dimineata, un ceai verde si-o felie maaaare de cozonac, la masa Narcisei! Si, in surdina, muzica mea preferata! La mine la fel, în afară de cozonac. Şi n-am surdină, am căşti. Dar ceaiul verde taman ce l-am terminat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Buna dimineata , Narcisa! Serveste te rog! Ei, hai , ca mi-o facui singura! Ptiu, ce pofta imi facusi, fratioare, mai ca-mi vine sa m-apuc de framantat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clarenzio Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ei, hai , ca mi-o facui singura! Ptiu, ce pofta imi facusi, fratioare, mai ca-mi vine sa m-apuc de framantat ! Nu ezita! Da curs impulsurilor de moment! Apropo, ce parere ai despre cozonacii pe care-i gasesti in comert? Poate fi comparat un cozonac de casa cu unul cumparat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Apropo, ce parere ai despre cozonacii pe care-i gasesti in comert? Poate fi comparat un cozonac de casa cu unul cumparat? Nu incape comparatie , Clarenzio, chiar nu. Nici la gust, nici la aroma, nici la aspect, nemaivorbind de E-urii si de chimicalele de tot felul ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Neata,buna,Salut,Salve! Windoooows enervant hmm...s'ar putea sa bag primu' meu windows pe pc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Windoooows enervant De ce nu încerci Linux? Să se mai schimbe refrenul. Să auzim şi Liiiiiiiiinux enervant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EM!L Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Salutare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 De ce nu încerci Linux? Să se mai schimbe refrenul. Să auzim şi Liiiiiiiiinux enervant O sa'l am pe viitoru' laptop.o sa astept tips'uri de la tine daca nu bag 7'le. Salutare! Salut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 seara bună, dragii mei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Hellooo, nimeni pe-aici?! Ok, asa ma simt si eu in largul meu, pot emite idei geniale, pot da sfaturi care mai de care mai competente si pertinente, fara sa ma taxati voi la fiecare vorbulita, pot pune etichete si da verdicte , pot face si eu tot ce-mi trazneste prin cap, fara vreo interdictie! Parca vad ca primul despre care zic eu ceva de rau apare imediat, ca sunat cu goarna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Seara buna tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aida Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Seara buna Florin, seara buna tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Seara buna tuturor Ei, poftim, ce repede mi se implini prezicerea, si doar zisei in soapta... Buna seara, sefu', fusesi cumintel astazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Buna Narci!..no',no fu.No' vrut Domnu' Buna seara tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Buna Narci!..no',no fu.No' vrut Domnu' Pai , ce, Barcuta, ce amestec are Domnu' in cararile si preumblarile noastre, ca doar nu ni le-ntortocheaza el?!? Sau o face si nu stiu eu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Seara buna Florin, seara buna tuturor Buna Aida ! Ei, poftim, ce repede mi se implini prezicerea, si doar zisei in soapta... Buna seara, sefu', fusesi cumintel astazi? Sunt sigur de asta Buna Narci!..no',no fu.No' vrut Domnu' Buna seara tuturor! Buna Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Barcutaaaa, gata, se-ncheie meciul, 23- 10 pentru mine, orice postare ulterioara este nula de drept, de jure si de facto, asa ca sa nu indraznesti sa mai scrii vreun cuvintel dupa ce adoarme adversarul , ca nu se mai pune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 bună seara franky, nu e ziua terminată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 buna seara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Seara buna, vesperali! Haideti cu propuneri la muzici, ca sta masa goala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 bună, pufosule ce mai e nou? ia luaţi şi chatuiţi să scăpăm de pagina asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 ce sa chatuim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 ce făcurăţi azi? eu trecui prin agenţiile de voiaj să aflu cu ce plec în Ungaria peste 2 săptămâni, pe urmă fusei spectator la o şedinţă ... pe urmă matematică voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts