Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 buna seara! Sa fie buna precum zici! buna da e important dar gradul de relaxare difera Explica-mi, sa inteleg! Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 si ce zodie esti? Explica-mi, sa inteleg! e simplu . cu un om de 40 vb intr un fel cu unul de 30 in alt fel si unul de 20 alt fel Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 si ce zodie esti? Vai de mine! Asta pentru ce mai este? Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Sa stiu daca ma inteleg cu tine Si de la ce vine nick ul Clarenzio ? Eu pun multe intrebari Quote
buleala Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 ...eu am zis buna seara n-am zis "hai noroc" ce o fi cu mine?! Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Sa stiu daca ma inteleg cu tine Eu cred ca te vei intelege, indiferent de "identitatea astrologica". Incerc sa percep oamenii printr-un "spectru" mult mai larg; De exemplu, indiferent ce varsta au, evolutia lor spirituala nu e niciodata direct proportionala! SI ce-i mai important decat a-ti cunoaste "Sinele"? Tine mult de aspectele materiale / palpabile de care suntem dependenti pentru a ne justifica existenta; cu cat mai multe, cu atit o perceptie mai "ingusta" asupra celeilalte laturi ale existentei o sa avem. Dar asta e o discutie pentru alte ocazii Considera-ma asa cum crezi tu de cuviinta, nu cum iti spun altii ca "ar trebui" dupa "criteriul ala si celalalt"! Quote
Barcelona Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 buna seara Clarenzio cati ani ai? Buna bună seara, Rhini Buna vespi buna seara! Salve! Salut Clarenzio! Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Si de la ce vine nick ul Clarenzio ? Eu pun multe intrebari imi place ideea de "claritate" Salut salut Barcelona! Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Aha @ Clarenzio esti plin de mistere . deci sa mi pun pofta in cui @buleala tu aduci noroc cu simpla ta prezenta @ Barcelonu buna Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Aha @ Clarenzio esti plin de mistere . deci sa mi pun pofta in cui mister? eu cred ca am fost destul de clar ! dar tu, Rhini? ASL PLS :imao: si zodie, desigur! Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 eu 22 ani :d taur cu ascendent in gemeni tu ai fost clar prin viziunile tale asupra oamenilor . la ce te-am intrebat ai deviat si sunt o fire creativa si optimista cea mai mare fericire e sa fii impacat cu tine ... ca te iubesc restul sau nu e discutabil Quote
vesperala Posted September 3, 2010 Author Report Posted September 3, 2010 of, of; pic de somn în rest, cu chef de muncă începând de mâine Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 eu 22 ani :d taur cu ascendent in gemeni tu ai fost clar prin viziunile tale asupra oamenilor . la ce te-am intrebat ai deviat si sunt o fire creativa si optimista creativitatea! Una din fortele ce "alimenteaza" si mentine existenta noastra , "aici"! Optimism? E bine. Te faci usor inteleasa? Accepti usor situatiile sau, consideri ca ai ceva important "de spus" referitor la tot acest "demers" al vietii? of, of; pic de somn în rest, cu chef de muncă începând de mâine daca n-ai stat linistita sa dormi la amiaza! :P Quote
vesperala Posted September 3, 2010 Author Report Posted September 3, 2010 Buna vespi piko mă mai salută aşa ) bună, bărcuţă daca n-ai stat linistita sa dormi la amiaza! :P Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 (edited) Spun cui aude . Ia zi cu ce iti ocupi tu timpul ma refer la cel liber Edited September 3, 2010 by Rhini Quote
vesperala Posted September 3, 2010 Author Report Posted September 3, 2010 ...eu am zis buna seara n-am zis "hai noroc" ce o fi cu mine?! te-ai săturat să îl tot strigi? Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 (edited) Spun cui aude . Ia zi cu ce iti ocupi tu timpul prin Bucuresti? ma refer la cel liber mi-e adresata? Daca da, e cu "trick" Sa vezi daca-s din provincie sau nu! Cat despre timpul liber, mult sport, socializare/interactiune cu oameni; din cand in cand mai si citesc. AM si eu ceva creativ in "definire": muzica, desen, fotografie...ce-mi vine la indemana Edited September 3, 2010 by Clarenzio Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 am inteles . bine si care e, deznodamantul? Quote
Barcelona Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Vespe,stiu dar a fost pe moment. ..luna asta o sa fiu pe forum dar nu o sa postez ca la inceput.doar luna asta caci luna viitoare bag wireles si revin.nu ma las de forum Quote
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 daca erai din Buc te scoateam la suc in octombrie . asa nu am cum Vespe,stiu dar a fost pe moment. ..luna asta o sa fiu pe forum dar nu o sa postez ca la inceput.doar luna asta caci luna viitoare bag wireles si revin.nu ma las de forum Quote
buleala Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 @buleala tu aduci noroc cu simpla ta prezenta te-ai săturat să îl tot strigi? buna seara! AM GRESIT Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 daca erai din Buc te scoateam la suc in octombrie . asa nu am cum Dragut! Dar stii cum e, never say never! Quote
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 @ buleala: Faina melodie! @ toata lumea: Noapte linistita tuturor!! va las si eu ceva: Leon Bolier - Shimamoto Quote
Recommended Posts