Jump to content
Vesperala Forum

(-`- CHAT -'-)

vesperala

Recommended Posts

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11142

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna dimineata! :flowers:

Dar pana la urma , Narcisa, nu ai nimic cu preferintele mele in materie de filme, nu? :grin:

Frate, nici vorba nu poate fi! :rade:

Si daca ar fi, de unde atata curaj pe mine sa ma mai pun de/ a curmezisul? De cate ori am facut/o tot de atatea ori am ajuns la podea :tomato: :cry: si acolo am ramas pana a terminat arbitrul de numarat. Nu mi/a mers nici cu comunismul, nici cu asistenta, nici cu premierul, nici cu solistul si televiziunea preferata, asta ar mai trebui sa ma iau in bete si cu tine! Nuuuu, cum zici asa ramane si unde pui , acolo gasesti. :bighug:

Buna dimineata! :flowers:

Frate, nici vorba nu poate fi! :rade:

Si daca ar fi, de unde atata curaj pe mine sa ma mai pun de/ a curmezisul? De cate ori am facut/o tot de atatea ori am ajuns la podea :tomato: :cry: si acolo am ramas pana a terminat arbitrul de numarat. Nu mi/a mers nici cu comunismul, nici cu asistenta, nici cu premierul, nici cu solistul si televiziunea preferata, asta ar mai trebui sa ma iau in bete si cu tine! Nuuuu, cum zici asa ramane si unde pui , acolo gasesti. :bighug:

:bighug: :bighug: Stai linistita, ca-n "ring" cu mine n-o sa fii niciodata! Nici nu cred ca as fi pe masura ta! In timp ce in mine ar vorbi ego-ul probabil (EU sunt, EU fac, EU dreg) in tine ar vorbi sufletul si... in mod clar n-am nicio sansa!

:aiwan: Si, cum ti-e ziua, Narcisa?

@Aprig: Please don't say anymore the "C" word :grin: Incerc sa-mi dau seama ce-a fost in mintea acelor oameni...de-a lungul timpului s-au intamplat lucruri ingrozitoare omenirii (voit, nu intamplator) ce au avut si au un "ecou" negativ pana "departe" in Univers...atragand dupa sine o serie de intamplari menite sa readuca echilibrul, caci cred eu, toti si toate coexista intr-un echilibru perfect.

Upsy...prea multa "filosofie" pentru o dimineata minunata! :imao:

[quote name='Clarenzio' date='Sep 3 2010, 10:43 AM' post='296159'

In timp ce in mine ar vorbi ego-ul probabil (EU sunt, EU fac, EU dreg) in tine ar vorbi sufletul

Da de unde, si eu tot spre centrul Universului trag, acolo am jinduit mereu sa/mi fac coliba, convinsa fiind ca/s cea mai frumoasa si cea mai desteapta, dar ceilalti nu sunt de acord si ma tot trag inapoi de cum pun piciorul pe vreo treapta. Am mai imprastiat eu dintre ei, dar vin inapoi si iar dau navala, se refac precum pirul! :ang:

:thanks: Amestecata , Clarenzio, amestecata de asa maniera incat nu reusesc sa aleg si eu bruma de Bine din noianul de Rau. Zahar si piper , cu bataie pe dreapta.

Da de unde, si eu tot spre centrul Universului trag, acolo am jinduit mereu sa/mi fac coliba, convinsa fiind ca/s cea mai frumoasa si cea mai desteapta, dar ceilalti nu sunt de acord si ma tot trag inapoi de cum pun piciorul pe vreo treapta. Am mai imprastiat eu dintre ei, dar vin inapoi si iar dau navala, se refac precum pirul! :ang:

Numa' poezie stii sa "fauresti" :grin:

Nu-ti fa griji, centrul "Universului Tau" fara indoiala esti! Desi poate suna pueril, nu-i un motiv destul de serios din cauza caruia sa eziti sa-ti faci o "lume" frumoasa! Si cand zic "lumea" ma refer la ceea ce te inconjoara, dar in special la oameni. Un lucru sa nu uiti: e usor sa ajungi in "centru" (chiar si-n cel al atentiei), mai greu insa e sa meriti! Asa ca pentru a face atit tie cat si celorlalti din jurul tau o "lume mai buna" , revarsa peste ei "raze de lumina", vesnic si neconditionat, asemeni Soarelui! Of, de-am lua mai mult exemplul sau :aiwan:

Nu-ti fa griji, centrul "Universului Tau" fara indoiala esti! Desi poate suna pueril, nu-i un motiv destul de serios din cauza caruia sa eziti sa-ti faci o "lume" frumoasa! Si cand zic "lumea" ma refer la ceea ce te inconjoara, dar in special la oameni. Un lucru sa nu uiti: e usor sa ajungi in "centru" (chiar si-n cel al atentiei), mai greu insa e sa meriti! Asa ca pentru a face atit tie cat si celorlalti din jurul tau o "lume mai buna" , revarsa peste ei "raze de lumina", vesnic si neconditionat, asemeni Soarelui! Of, de-am lua mai mult exemplul sau :aiwan:

Tu existi de-adevaratelea?!

:) încercai să dorm puţin, dar nu prea apucai

în rest fac bine

voi?

Ai un program prea incarcat sau multa energie? :cafea:

Eu nu prea m-am acomodat cu racirea asta brusca.

Tu existi de-adevaratelea?!

:hatoff: Prezent "la datorie"! Sau poate a angajat Vespe' vreun robot inteligent care sa va trimita constant mesaje subliminale pozitive! :lol:

Ai un program prea incarcat sau multa energie? :cafea:

:ping: m-am obişnuit să adorm târziu şi nu-s obişnuită cu trezirea devreme, iar de câteva zile am început serviciul

Sau poate a angajat Vespe' vreun robot inteligent care sa va trimita constant mesaje subliminale pozitive! :lol:

:-/ cum de nu mi-a trecut prin neuron să fac angajări :qmark:

:ping: m-am obişnuit să adorm târziu şi nu-s obişnuită cu trezirea devreme, iar de câteva zile am început serviciul

:-/ cum de nu mi-a trecut prin neuron să fac angajări :qmark:

Era sa ma "manance limba" si sa spun ce bine-i sa fii liber profesionist! Da', de cand cu Legile din Boc IV si Boc V...nu mai e... :unsure:

Cat despre angajari...asa ca o idee, la ce profit as putea ajunge lunar? FUll sau part time? :imao: :rolleyes:

Edited by Clarenzio

:D: poţi avea profit doar dacă demonstrezi că mesajele subliminale transmise au efectul dorit

negociabil :secret:

La cate taxe ar trebui sa platesc pe munca pe care cinstit si devotat as face-o...raman cu "te miri ce". Prefer in acest caz "voluntariatul". Zambetele si bucuria celorlalti imi vor fi cea mai buna rasplata! :grin: