Gliphy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Buna ziua ! Ziua buna! Ce mai e nou pe la tine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ziua buna! Ce mai e nou pe la tine? Nimic nou , saptamana viitoare incep munca si stiu ce ma asteapta  bună, Florin Buna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliphy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Sa fie usoara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin7franky Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Sper sa fie , si stiu ca nu va fi  am fugit la masa , o zi buna tuturor Samsara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliphy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Fi optimist. Pofta buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aida Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 o zi buna tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliphy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 La fel si tie, Aida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Buna ziua tuturor vesperalilor. Pentru Sami :pusei reteta de cuscus care o fac eu, dar ele sunt multe,numa algerienii au fro 5... Pupici lui Barcuta, ca suntem ca în bancul cu rîmele : doua rîme se uita prin capatul unui tub dar nu se vad;de ce, pai una se uita joi si alta vinerea ( nu e un banc de-ti vine sa rîzi dar nois asa suntem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 rubens, aida  poftă mare, franky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 pupici vesperaluta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 vazui rubens, am citit ... am ametit oleaca ... ce e pana la urma semula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 pai olteanca asa ca mine mai rar, a avut dreptate illu ca ametesc cu vorbareala semula e graunta aia alba de pusasi tu legumele peste ea, în franceza e semoule si cum nu stiui în româneste zîsai si io semula Apropos, vazui farfuriile cu gatelile , zîceai ieri ca n-am io dreptate ca gatesti rar, pai ce ma mintesti acilea, ca ieri doar am vorbit si tu fusasi " zîs si facut' ca sa-mi curga mie balele iar ca tare arata bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 apai zi asa semula asta e cus- cus-ul azi am facut legumele, pasta de naut e mai veche poza :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 noi cuscus numim mîncarea în ansamblu, tu numesti semula pasta de naut ? parca nu mi se pare aceeasi graunta .. e venita din import de la arabi, ca eu de la ei o cumpar pe-acilea ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 la noi la magazin grauntele alea mici mici din grau se numesc simplu cous cous, pot fi si din porumb si din quinoa nautul desigur e altceva e o leguminoasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 a.... nu cunosc nautul, cunosteam cuvîntul dar fara sa am habar ce este .... asta e semula arabilor, grîu uscat si macinat in bobite mici ( pe vremea cînd eram eu acas, nu am vazut niciodata) aici l-am cunoscut . Am sa-l caut în magazine sa le fac la ai mei. ca sa fie reusit trebe frecat cu degetele si îvîrtit între palme ca si cum ai vrea sa îl sfarîmi , ceva de genul asta, nu stiu cum sa spui, eu am vazut la o cunostinta algerianca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Neata! buna tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 i-auzi la el" neata" la prînz Neata mînzule ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 No',da eu asa mi's obisnuit. vezi ca eu o pus link cu poze cu moa si numai cu mine(si personalitatea mea,desigur) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 suna bine rubens are oricum gust fain, mi-ar placea sa mananc o mancarica orginala facuta de cineva strain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 vaz'tam puiule, cum nu, pai m-am chiorît io bine la mutisoara ta de ieri, pai cum alfel, pupiceam io asa orce copil ? Frumos si pe din'afara si pe din'nauntru ? Transmite felicitari din partea mea parintilor, ca buna treaba au facut  suna bine rubens are oricum gust fain, mi-ar placea sa mananc o mancarica orginala facuta de cineva strain Pai fa un drum pi la mine si-ti fac cîte halea, care mai de care mai straine, ce zîci de neste creveti, sau melci sau scoici , gatite sau crude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 stim stim.ne'am intalnit cu niste rude pe care nu le-am vazut de 9 ani(aveam un an si ceva p'atunci) si am venit acasa incarcat cu tot(mere,visine,caise,miere etc). Aaa,ala e Kazi Ploae.un artist nebun.FOARTE .NEBUN(EXTRA). eu cam intru in piele la oricine.is PREA simpatic ma duc sa mananc.(pulpe si dupa poruumb) dar mananc la pc.deci pot sa postez la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubens Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) oaleaaaaaaaaa fratîlor, ma suna omu' acu si-mi spusa ca auzî la radio ca gata, începura astia pe-acilea sa expulzeze romii ... fro 3 sute si ceva, si-i plimba cu avioanele ; ba ca creaca sa vedet' voi ca avionu' meu de vin cu el sa umple cu români, ba da-ma neanu, nu mai mi-e frica ca am cu cine tainui Edited August 19, 2010 by rubens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Sa vina rromii acasa!SA vina rromii acasa! nu e azi cand sosesc pe meleagurile patriei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 oaleaaaaaaaaa fratîlor, ma suna omu' acu si-mi spusa ca auzî la radio ca gata, începura astia pe-acilea sa expulzeze romii ... fro 3 sute si ceva, si-i plimba cu avioanele ; ba ca creaca sa vedet' voi ca avionu' meu de vin cu el sa umple cu români, ba da-ma neanu, nu mai mi-e frica ca am cu cine tainui  rubens, grija mare la bagaje. Vindec ieftin pediculoza si scabia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts