Narcisa Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Buna dimineata! Buna dimineata ! Narcisa! illu, tu zici ca te simti bine dupa vaccin, dar eu nu te-am mai vazut de multisor, fir-ar el sa fie de interfon! Quote
illudere Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Mi-o facusi Narciso ! Nici acum nu-ti stiu numarul. Quote
vesperala Posted January 16, 2010 Author Report Posted January 16, 2010 bună dimineaţa, kykyule Quote
Narcisa Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Mi-o facusi Narciso ! Nici acum nu-ti stiu numarul. Pai, breeee, un telefon, acolo, in prealabil, la noi se intra mai greu decat la Casa Alba, c-avem valori, pe-aici si nu ne putem expune, suntem un cuib de comunisti cu ceafa groasa , toata scara e plina de ei. Interfonul l-a pus vecinul Pantelica, sa nu-i fure cineva agoniseala, ca s-a cocosat ca secera de la culesul de capsune. Si , cu ce-a castigat pe-acolo , si-a luat un catelus cat palma, de-ala de bagat in buzunarul de la piept, miscator si latrator . Cum vine cineva cu vreo factura sau vreo taxa, il apuca asa, o apoplexie ( pe catel, ca vecinul infrunta resemnat fericirea ) , de zici ca n-a auzit in viata lui de Codul bunelor maniere.Spre deosebire de Mitu, oltean neaos si destept, adaptat perfect economiei de piata, care, cum aude soneria , direct in cel mai indepartat ungher se pitula. Quote
samsara Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ziua buna si de la mine, azi sunt in curatenie generala, casa mea e devastata ca nu maia pucam sa facem nimic Quote
samsara Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Buna si tie Ky, cum mai e cu scoala? Quote
KyKy Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 e bine. era sa ma prinda domn' diriginte cand eram cu baietii la colt Quote
samsara Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 la colt? nu inteleg .. ma doare capul acum, vreau sa dorm .. unde-i toata lumea? Quote
KyKy Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 la colt? nu inteleg .. pai noi coboram ca sa... "afumam porcu" Quote
samsara Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 fumaciosilor Buna vespe e cam liniste azi de aia strigam vesperalii Quote
Gliphy Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Gliphy Ce mai faci? Buna Gliphy samsara Cum iti e ziua? Quote
Recommended Posts