pufonel Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Seara buna, vesperali! Si noapte buna, unde e cazul! Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 bună seara, pisoi şi ţie Quote
danco Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Seara buna, vesperali! Si noapte buna, unde e cazul! Bună seara, Pufonel. Quote
pufonel Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Vespe: Danco: Azi am asistat la o activitate dedicata lui Eminescu (si, desigur, am facut pe cameramanul). A iesit excelent Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Azi am asistat la o activitate dedicata lui Eminescu (si, desigur, am facut pe cameramanul). A iesit excelent în ce a costat? Buna seara ! bună seara, franky Quote
danco Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Buna seara ! Bună seara, Florin Mi-am facut ochelarii ăia speciali, iar acum mă gândesc dacă să fac iar scoala de soferi Quote
florin7franky Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Incerca vezi cum te descurci Quote
pufonel Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 (edited) Vespe: a fost un concurs de recitare si interpretare de cantece pe versuri de Eminescu. Au participat elevi din clasele 1-8 iar primaria a contribuit cu carti pentru cei mai buni. Per ansamblu, a fost o activitate reusita. LE: acum ma deplasez la muzica sa fac poll-ul la Fight. Daca va grabiti mai puteti face propuneri Edited January 15, 2010 by pufonel Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 clar, i-ar fi plăcut să vă audă. sunt convinsă că le-a plăcut şi copiilor Şi pe la Junimea i se cântau poeziile. El le citea şi pe urmă ceilalţi lălăiau să vadă cum pot fi cântate, unele din ele. În timpul vieţii se zice că Mihai doar De ce nu-mi vii? şi Pe lângă plopii fără soţ... a apucat să le audă cântate de profesionişti. Eu aş adăuga şi Mai am un singur dor. I l-au cântat la moartea lui, aşa că presupun că fusese pus pe note cu ceva timp înainte. Quote
danco Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Noapte bună, dragi prieteni. Mă retrag acum. Noapte bună vă doresc şi multă fericire Quote
Narcisa Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Vazurati pisoiasul de la semnatura Alexandrei 28? Vaaaai, ce dulceata! Asculta muzica si se leagana in ritmul ei, e grozav, parca as vrea sa-l vad pus langa iepurasul mancacios si pofticios al lui Florin! I-l furai , sa-l vedeti si voi. Sper sa nu se supere pe mine. Reusii sa-l postez aproape de iepurasul lui Florin, ia priviti-i , care pe care! Danco, noapte buna! Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 noapte înstelată, dragii mei Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 oare aşa se numea atunci? da, i-am schimbat numele emoticonului mai târziu, pentru că îl pierdusem la upgradare Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 fug la somn. se pare că până la urmă iese un backup azi...ar fi o veste bună. Quote
pufonel Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Noapte buna, vespe! Eu mai arunc cate un ochi pe la snooker si unul pe aici Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 te invidiez, eu nu mai prind de ceva vreme eurosportul... Quote
vesperala Posted January 16, 2010 Author Report Posted January 16, 2010 bună dimineaţa de ce? nu există în grila de programe a firmei de cablu doar sport.ro Quote
Recommended Posts