Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 97.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11178

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Azi am asistat la o activitate dedicata lui Eminescu (si, desigur, am facut pe cameramanul). A iesit excelent :clapping:

în ce a costat? :)

Buna seara ! :)

bună seara, franky :bighug:

Posted (edited)

Vespe: a fost un concurs de recitare si interpretare de cantece pe versuri de Eminescu. Au participat elevi din clasele 1-8 iar primaria a contribuit cu carti pentru cei mai buni. Per ansamblu, a fost o activitate reusita.

LE: acum ma deplasez la muzica sa fac poll-ul la Fight. Daca va grabiti mai puteti face propuneri :run:

Edited by pufonel
Posted

:rolleyes: clar, i-ar fi plăcut să vă audă. :) sunt convinsă că le-a plăcut şi copiilor

Şi pe la Junimea i se cântau poeziile.

El le citea şi pe urmă ceilalţi lălăiau să vadă cum pot fi cântate, unele din ele.

În timpul vieţii se zice că Mihai doar De ce nu-mi vii? şi Pe lângă plopii fără soţ... a apucat să le audă cântate de profesionişti.

Eu aş adăuga şi Mai am un singur dor.

I l-au cântat la moartea lui, aşa că presupun că fusese pus pe note cu ceva timp înainte.

Posted

Vazurati pisoiasul de la semnatura Alexandrei 28? Vaaaai, ce dulceata! Asculta muzica si se leagana in ritmul ei, e grozav, parca as vrea sa-l vad pus langa iepurasul mancacios si pofticios al lui Florin! :D:

I-l furai , sa-l vedeti si voi. Sper sa nu se supere pe mine. Reusii sa-l postez aproape de iepurasul lui Florin, ia priviti-i , care pe care!

post-727-1263584923.gif

Danco, noapte buna! :kiss_the_star:

Posted

:sleep: oare aşa se numea atunci?

da, i-am schimbat numele emoticonului mai târziu, pentru că îl pierdusem la upgradare :)

Posted

:casc: fug la somn.

se pare că până la urmă iese un backup azi...ar fi o veste bună. :star:

Posted

bună dimineaţa :kiss_the_star:

de ce? :(

nu există în grila de programe a firmei de cablu :) doar sport.ro