KyKy Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 eh ... oricum nu e pe forum acea persoana Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 asta deja nu are importanţă Quote
Narcisa Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Buna dimineata , azi sunt de acord cu toti si-n toate! Vedeti ca voi imi umblaserati la iconuri, cum tipai "hotii!" cum le puserati la loc! Quote
gargbird Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Ba sunt pe forum, that is. Am avut emotii azi dimineata, in masina, dar baietii de la Europa FM au anuntat, totusi, ca azi e ziua de nastere a lui Eminescu. Deci, mai sunt sperante si pentru Romania. Buna dimineata. Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Vedeti ca voi imi umblaserati la iconuri, cum tipai "hotii!" cum le puserati la loc! unde ţipaşi? nu văzui dar dădui să postez, le văzui puse prost şi ştiui din ce cauză: erau prea multe şi nu încăpeau toate Ba sunt pe forum, that is. Am avut emotii azi dimineata, in masina, dar baietii de la Europa FM au anuntat, totusi, ca azi e ziua de nastere a lui Eminescu. Deci, mai sunt sperante si pentru Romania. Buna dimineata. bună, gargbird Quote
Lucareli Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Salutare, dragilor, azi m-a cuprins nostalgia, iar la scoala ma pregatesc de o activitate in cinstea marelui poet. Quote
Marius-Doru Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Salutare, dragilor, azi m-a cuprins nostalgia, iar la scoala ma pregatesc de o activitate in cinstea marelui poet. Asteptam sa ne reciti si noua o poezie din opera marelui poet... Quote
BigDefender Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Buna Vespe, Lucarelli, Narcisa si Kyky! Ia te uita pe cine vad aici, vechiul meu prieten Gargbird! Quote
Lucareli Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Asteptam sa ne reciti si noua o poezie din opera marelui poet... Ramane pentru mine asta, nu recit nimanui. Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 Neaţa bună dimineaţa...e weekend şi avem melc Quote
gargbird Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Buna Vespe, Lucarelli, Narcisa si Kyky! Ia te uita pe cine vad aici, vechiul meu prieten Gargbird! Respect. Quote
Aprig Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Nu e chiar weekend, e abia vineri. Mă pregătesc să plec la muncă... Quote
vesperala Posted January 15, 2010 Author Report Posted January 15, 2010 aveam impresia că e weekend, pentru că eu sunt liberă azi să ai o zi uşoară Quote
Recommended Posts