Aprig Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Florin, ai cel mai simpatic avatar. Fără glumă Quote
florin7franky Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 seara bună, florin Buna ! Florin, ai cel mai simpatic avatar. Fără glumă Multumesc ! il am de ceva timp numai ca nu il aveam aici vesperala stie Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 ba nu ştiu m-am ramolit? eu ştiu cel mult DE CE nu îl aveai aici..) pentru că îmi plăcea celălalt Quote
Aprig Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Mă distrează iepurii ăştia cu urechi lungi şi blege, dar din păcate majoritatea sînt imenşi. N-aş avea unde să ţin ditai animalul, aşa că am preferat unul pitic cu faţă de şobolan. Quote
danco Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Salutare, danco Cum se numeste solistul? Vesp, am o intrebare? Cum de la anumite persoane a revenit numarul vechi de postari? Emilian Onciu se numeşte, Lucareli. Păcat de el. Buna seara ! Bună seara, Florin Quote
florin7franky Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 ba nu ştiu m-am ramolit? eu ştiu cel mult DE CE nu îl aveai aici..) pentru că îmi plăcea celălalt l-am revazut aseara cand ma uitam ce sa urcat pe server Emilian Onciu se numeşte, Lucareli. Păcat de el. Bună seara, Florin Buna Danco ! Mă distrează iepurii ăştia cu urechi lungi şi blege, dar din păcate majoritatea sînt imenşi. N-aş avea unde să ţin ditai animalul, aşa că am preferat unul pitic cu faţă de şobolan. As tine si eu unul , numai ca imi este ca o sa il neglijez Florin Buna Catalin ! Am tulit-o i-am promis unei fetite de 5 anisori ca o sa aibe Shrek in seara asta ... i-am descarcat toata seria O seara buna tuturor ! Quote
pufonel Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Searta buna, vesperali! Cred ca dau in seara asta drumul la concurs, pentru ca am deja destule propuneri. Dar daca va grabiti, mai aveti timp cam 30 min Quote
Lucareli Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Buna seara ! franky, iepurasul de la avatar este absolut superb Quote
danco Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Mă retrag acum. Mâine am un curs, tre' să mă mai uit peste el, plus că trebuie să duc proiectul pentru lucrarea de disertaţie. O seară liniştită vă doresc, şi noapte bună Ciao Ciao Quote
Aprig Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Iar eu mă duc acasă. Noapte bună tuturor Quote
pufonel Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Buna, vespe! Clarificare pentru concursurlle muzicale (o scriu aici, ca se uita mai multa lume) Pentru concursul cu tema (Cuvantul face muzica) tema aleasa de vespe a fost nemurirea. Voi introduce in poll toate melodiile care respecta aceasta tema. Pentru celalalt concurs {Fight Music) voi introduce melodiile pe care le-am primit deja, dar care nu respecta tema de mai sus. Insa la acest concurs mai aveti timp sa trimiteti propuneri pana maine seara. (Cred ca voi schimba zilele de desfasurare a acestui concurs si cand se va ajunge la normal, voi modifica primul post, ca sa fie totul clar). Deci, daca stiti ca ati trimis o melodie si nu se regaseste in Cuvantul face muzica, nu disperati, va fi inclusa in Fight Music LE: pentru cei care au scris intre timp Quote
florin7franky Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 franky, iepurasul de la avatar este absolut superb multumesc Quote
florin7franky Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Pai ti-am spus si pe mess inainte sa ies reinstaleaza Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 a dispărut cupa... nu ştiu cine a câştigat-o, dar eu am înfrânt se pare... Quote
Blue Sun Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 ce frumos ii iepurasul pot sa-i dau Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 doar dacă îi faci topic în viitorul care a tecut Quote
florin7franky Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 ce frumos ii iepurasul pot sa-i dau Iepurasului da doar dacă îi faci topic în viitorul care a tecut A avut altcineva grija Quote
Recommended Posts