Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11160

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
au intervenit pb la munca, cu colegele si imi dau seama ca viata e o jungla ...

Buna, Sam. In conditiile in care, pe zi ce trece, un loc de munca devine o utopie, un vis prea indepartat, sa te astepti la orice fel de fenta, din partea oricui. Nu prea e loc de-ntors. Rabda si pareaza cum poti, peste tot e cam aceeasi atmosfera, aceleasi framantari, scumpa mea. :airkiss:

Ky, du-te si invata, mai lasa calculatorul, revii la el intre pauze. Nu lasa lacunele sa se adune, ti-e mai greu la urma. :bighug:

Posted
la un magazin de naturiste .. femei multe :D:

wow. :rolleyes:

Ky, du-te si invata, mai lasa calculatorul, revii la el intre pauze. Nu lasa lacunele sa se adune, ti-e mai greu la urma. :bighug:

am timp :)

Posted

Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ? Ne-am intors in iunie ? Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ...

Posted

illu saluta cu respect vesperalii si vesperalele ! :daisy: :hatoff:

Tocmai ca imi dau seama Narcisa mi se pare cumplita lumea in care traim :)

:flowers:

Sam, lupta pentru existenta e acerba , factorul important este adaptarea.

Posted
Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ? Ne-am intors in iunie ? Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ...

:hi: catalin n

Citeste aici :)

illu saluta cu respect vesperalii si vesperalele ! :daisy: :hatoff:

:hi: illudere

Posted
Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ?

Frate, iaca am dat de necaz! Am pierdut ceva zestre si , colac peste pupaza, ne-am si ratacit unii de altii...dar nu ne-am pierdut de tot, asta conteaza. :bighug: Incet-incet se reconstitue intregul, vom fi iarasi ce-am fost si mai mult/ multi decat atat! :drink: :friends:

illu, ma bucur sa te vad! :airkiss:

Posted

ziua bună, dragii mei :bighug:

Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ...

:aiwan: cataline, te simţi mai tânăr? :)