samsara Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 la un magazin de naturiste .. femei multe Quote
Narcisa Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 au intervenit pb la munca, cu colegele si imi dau seama ca viata e o jungla ... Buna, Sam. In conditiile in care, pe zi ce trece, un loc de munca devine o utopie, un vis prea indepartat, sa te astepti la orice fel de fenta, din partea oricui. Nu prea e loc de-ntors. Rabda si pareaza cum poti, peste tot e cam aceeasi atmosfera, aceleasi framantari, scumpa mea. Ky, du-te si invata, mai lasa calculatorul, revii la el intre pauze. Nu lasa lacunele sa se adune, ti-e mai greu la urma. Quote
samsara Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Tocmai ca imi dau seama Narcisa mi se pare cumplita lumea in care traim Quote
KyKy Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 la un magazin de naturiste .. femei multe wow. Ky, du-te si invata, mai lasa calculatorul, revii la el intre pauze. Nu lasa lacunele sa se adune, ti-e mai greu la urma. am timp Quote
Catalin X Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ? Ne-am intors in iunie ? Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ... Quote
illudere Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 illu saluta cu respect vesperalii si vesperalele ! Tocmai ca imi dau seama Narcisa mi se pare cumplita lumea in care traim Sam, lupta pentru existenta e acerba , factorul important este adaptarea. Quote
KyKy Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ? Ne-am intors in iunie ? Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ... catalin n Citeste aici illu saluta cu respect vesperalii si vesperalele ! illudere Quote
samsara Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Sau compromisul si renuntarea la "cine" esti tu .. illu tare trist Quote
Narcisa Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Bai fratilor , ma scuzati de intrebare , da' ce naiba se intampla p-aici ? Frate, iaca am dat de necaz! Am pierdut ceva zestre si , colac peste pupaza, ne-am si ratacit unii de altii...dar nu ne-am pierdut de tot, asta conteaza. Incet-incet se reconstitue intregul, vom fi iarasi ce-am fost si mai mult/ multi decat atat! illu, ma bucur sa te vad! Quote
illudere Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 He-he! Iata ca si eu am cazut in capcana "timpului pierdut" Narcisa Quote
Narcisa Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 capcana "timpului pierdut" Bine zis Quote
samsara Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 o zi faina va doresc, eu ma retrag Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 ziua bună, dragii mei Ca ma uit pe geam si nu mi se pare c-ar fi vara . Ce s-a intamplat ? Am intrat intr-o gaura de vierme si ne-am intors in timp ? Si daca-i asa , atunci ar trebui sa fiu , inca , la mare ... cataline, te simţi mai tânăr? Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 bună seara Aida, kykyule Quote
vesperala Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 bună seara, danco gabiiiiiiii ce mai faci? nu te-am zărit de mult Quote
KyKy Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 seara buna kyky buna seara tuturor Aida bună seara Aida, kykyule :kiss_the Bună seara la voi danco seara buna sa va fie!! Gabi Quote
Recommended Posts