vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Nu deschid nimic nou, voi continua la "povesti si povestiri" deschide la paranormale, ar avea succes garantat... toţi visăm urât uneori Buna seara tuturor! seara bună să fie Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 bună seara, luc mă simt deja mai bine, nici spatele parcă nu mă doare Quote
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 bună seara, luc mă simt deja mai bine, nici spatele parcă nu mă doare asta e bine Stii ca iti zisesem ca mi se incarca forumul greu? Cu versiunea asta merge struna Printre altele, cum a fost azi la tine? La mine nervi, munca si iar nervi. Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 versiunea asta merge mai bine pe unele browsere, ştiu dar şi serverul e altul, ce să zic ziua caldă şi cu o ploaie de note Quote
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Seara buna tuturor ! franky, salut, ce faci? Quote
samsara Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 va salut si va zic noapte buna .. eu am niste zile foarte grele la munca asa ca nu prea pot sta sa vad ce ati mai facut fiecare, sper sa sunteti bine Quote
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 va salut si va zic noapte buna .. eu am niste zile foarte grele la munca asa ca nu prea pot sta sa vad ce ati mai facut fiecare, sper sa sunteti bine samy Quote
danco Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Bună seara tuturor. Am o durere de cap îngozitoare. Vă spun noapte bună,eu am să mă bag în pat. O seară plăcută vă doresc. Aveţi grijă de voi. Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 noapte bună, sam...nici nu prea se vede ce am făcut noi în ultima jumătate de an danco noapte înstelată, dragii mei... dacă aş fi vrăjitor, după cuvintele astea aţi vedea , desigur, o mâţă neagră Quote
Mithras Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 buna seara ! sau am fost prea rea?? din contra, ati fost prea buna si ni s-a aplecat de la prea mult. ee....ne amintim eeeee.....si noi , mai incape vorba? Quote
pufonel Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Seara buna tuturor! Ma bucur sa va regasesc! Quote
KyKy Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) :pufonel: Edited January 13, 2010 by KyKy Quote
pufonel Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 :pufonel: Acum mai trebuie sa am si emoticon, daca tot mi-ai pus nhumele intre "2 puncte" PS Parca imi place mai mult numele KyKy. Sper sa nu-l mai schimbi, parerea mea PS #2: Samy! Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Seara buna tuturor! Ma bucur sa va regasesc! seara bună, pisoi Quote
KyKy Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 pentru toti sam Acum mai trebuie sa am si emoticon, daca tot mi-ai pus nhumele intre "2 puncte" PS Parca imi place mai mult numele KyKy. Sper sa nu-l mai schimbi, parerea mea PS #2: Samy! ooo, ba da dar voi pastra asta Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 ghici cine ar trebui să schimbe şi nici prin gând nu-i trece..) of, nu am emoticonul cu ursuleţ de pluş merg şi eu la somnic să aveţi o zi uşoară mâine Quote
KyKy Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 vesp acum pot folosi IE linistit pt ca vesp.com are 1 MB cache Quote
Recommended Posts