vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Da, s-a pierdut. Dar se putea şi mai rău. Acum parcă sîntem în maşina timpului se putea MULT mai rău. e interesantă senzaţia din maşina timpului? retrăim câte ceva, prezentul parcă nu ne aparţine Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 greu de spus de ce. serverul pe care eram hostaţi s-a oprit. nu a picat doar vesperala.com. greu de presupus şi unde e james, dar eu am mai spus că nu îl văzusem pe messenger de multă vreme. la telefonul scris pe net ca fiind al lui nu răspunde. la email nu răspunde. ce s-a petrecut nu ştiu. Quote
Anca Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 o fi murit fara gluma ... sau am fost prea rea?? Quote
BigDefender Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Lasa ca incet, incet, ne punem noi iar pe picioare! Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 el a cumpărat vesperala.com şi ne-a dat-o. ne-a ţinut mult timp la el, în condiţii decente. chiar dacă putem zice că am pierdut o jumătate de an din cauza lui, nu e chair aşa. era suficient să meargă afurisitul de panou să pot face bakupuri, şi totul era ok. n-a fost să fie. chiar sper că omul ăsta e ok, sunt îngrijorată Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 cu memoria stăm noi bine, e drept încercaţi, rogu-vă pe fiecare arie să avem o postare nouă arată ciudat pentru vizitatori postări vechi de un secol Quote
Narcisa Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Deci, cele doua onomastici sunt reale? Eu crezui c-au ramas incremenite si ele-n timp. Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 sunt reale şi tot ce postăm are data reală Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 bună seara, danco totul bine? a fost ok la examen? Quote
danco Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 bună seara, vesp. da, am luat 8. e ok ţinând cont că nu avea legatură cu istoria BTW, cine mă ajută să pot pune noua mea poză, aia cu soldatul în locul avionului la avatar. Mi-s bătrân şi nu mai ştiu cum să fac Quote
Aprig Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Seara bună Panou control -> Editeaza setarile avatarului. Link direct http://www.vesperala.com/index.php?act=UserCP&CODE=24 Apoi jos e un buton Browse / Răsfoire, cu care alegi poza, apoi Actualizează avatar. Dacă se vede tot cel vechi, eventual deformat, refresh (CTRL-R sau F5). Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 merci, melcule bravo, danco, scăpaşi de grijă Quote
danco Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Merci, Aprig Nu se prinde de mine chestiile astea de calculator. Pentru mine totul se rezumă la :cutia mare- asta în care intră toate firele de curent, netu ... , chestia mică, alias modemul, ecran şi tastatură...si mouse-ul. Bună seara, Aprig, Kyky... Ăăăă...dacă merg la topicul de literatură, să deschid "horror-isme"...dacă dau greş mă ajutaţi voi? Quote
danco Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Nu deschid nimic nou, voi continua la "povesti si povestiri" Quote
Recommended Posts