oemor Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Bună dimineaţa! să aveţi o săptămână uşoară mali... bună dimineaţa Quote
vesperala Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 bună dimineaţa, şi o săptămână uşoară Quote
vesperala Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 bună dimineaţa, danco merci oemor mă apuc curând de învăţat, aştept un email să pot să descarc un backup al forumului. curând upgradăm la versiunea 3.0 sper să nu vă speriaţi prea tare de ea Quote
malitzia Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Buna Vespe, Romeo, Danco! Sa aveti o zi frumoasa! Quote
Narcisa Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Buna, danco, asta e! Buna ziua tuturor! Intineriram c-o jumatate de an! Problema ar fi ca dadui iar de Nicky si nu stiu ce fac eu acum, continui cearta cu ea sau imi vad de drum, ca ce rost are sa vorbesc de una singura?! Sau sa castig prin neprezentare, cu 3-o? Era cat pe-aci sa dau cu agheasma peste Mos_Ilie si Ryddick, ii vazui jos la celebrari onomastica si era sa le mai dau cate-un tort, taman pe criza asta! Ia uiteeeee, mi se lua si dreptul de-a edita pe furis de voi! Edited January 13, 2010 by Narcisa Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 o jumătate de an ... vreo 250 de membri dispăruţi... vorba melcului, la 29 iunie ni s-or fi aliniat stelele Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 bună , emil trăim o tinereţe fără bătrâneţe Quote
Narcisa Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Cel mai rau imi pare de topicele pe care-au postat membrii de onoare ai forumului, s-au pierdut postari pretioase acolo...apoi munca lui Big, in fine, n-are rost sa ne jeluim, Pasarea Phoenix scrie mereu pe vesperali... Quote
NightShift Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Buna ziua tuturor. nostalgie curata cu varianta asta de invision. As putea spune ca imi place mai mult decat invision 3 Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 chiar că nostalgie.... mă gândesc că nu mai upgradez prea curând..:h.: îmi place dar de pierdut s-a pierdut enorm. Quote
BigDefender Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Bine ca ne-am regasit spiritula si sufleteste! Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 sper să fie un ceas mai bun Quote
Lucareli Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Salutare. Parca mai mult imi place aceasta veche versiune. Fiecare cu cel il doare, mi-a disparut warn-ul Quote
vesperala Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 că îmi amintişi, probabil că unele banuri trebuie să le ridic iar. We rolling againg. Bravo Vesp thank you my friend... is an old version, half year lost. but we are up again, this is the most important part Quote
Aprig Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 chiar că nostalgie.... mă gândesc că nu mai upgradez prea curând..:h.: îmi place dar de pierdut s-a pierdut enorm. Da, s-a pierdut. Dar se putea şi mai rău. Acum parcă sîntem în maşina timpului Salutare. Parca mai mult imi place aceasta veche versiune. Fiecare cu cel il doare, mi-a disparut warn-ul Păi cred că asta se poate rezolva uşor Quote
Recommended Posts