LIVIA Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 salutare Am trecut doar sa va salut ia, ia stai asa fato. intai ne spui pe unde umbli toata ziua lelea, ne dai un pupic mare si apoi pleci ia treci aici repejor Quote
KyKy Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Buna ky cred că poate fi o steluţă pupăcioasă... bună 4ky Salutare Buna ziua Salutare Buna ziua. salutare Am trecut doar sa va salut Buna ziua tuturor Quote
Nicky Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Dupa-amiaza frumoasa si senina si pentru ca , nu v-am mai vizitat demult , scuze. Quote
Nicky Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Multumesc bine . Intr-o duminica atat de linistita si placuta , am ales sa va vizitez .Alegere pentru care ma felicit ! Tu ? Voi ? Bine sanatosi ? Quote
mihaela miron Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Buna ziua tuturor! :kiss_the_star: :kiss_the_star: :kiss_the_star: :kiss_the_star: Quote
vesperala Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 Multumesc bine . Intr-o duminica atat de linistita si placuta , am ales sa va vizitez .Alegere pentru care ma felicit ! Tu ? Voi ? Bine sanatosi ? mă bucur să te revăd e vacanţă pe la mine O zi minunata.....in continuare şi ţie, dark eyes Buna ziua tuturor! bună, mihaela Quote
mihaela miron Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 O zi minunata.....in continuare Si tie ! Buna,vespe! :rose: Buna Livia,samsara! :aj: Quote
Recommended Posts