Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Tu imagineaza-ti ca in viata mea nu am facut o pasiune pt un film, o carte. Si m-a lovit la varsta asta. Cunosc cazuri de lovitura fatala (tot Twilight) chiar si la varste mai venerabile. Totul se rezuma la o iubire transcendentala. Scriitoarea nu stiu daca este constienta de ce a scriis...daca este si constienta inseamna ca este geniala. Pentru ceea ce este frumos, nu exista limita de varsta... Pe toti ne loveste cate ceva, odata cu varsta... Se pare ca in adolescenta cand credem ca suntem in top, de fapt e doar un inceput. In top ajungi mai tarziu are un prenume mai mult decât comun..) bună seara celor apăruţi... Buna Vespe! Dar se compenseaza cu numele, se pare... Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 bună, 509 legea compensaţiei există încă nu a fost abrogată Quote
malitzia Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Buna Vespe! Pentru ceea ce este frumos, nu exista limita de varsta... Pe toti ne loveste cate ceva, odata cu varsta... Se pare ca in adolescenta cand credem ca suntem in top, de fapt e doar un inceput. In top ajungi mai tarziu Mare dreptate ai! Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 bună, 509 legea compensaţiei există încă nu a fost abrogată Ar putea fi Ileana, si ar fi si mai si... Daca zici Ielena ar fi mai cernomardin. Dar, Lena merge... Numai sa nu vorbeasca Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 bună, malitzia mă faci aşa de curioasă cu filmul ăsta păcat că nu l-am văzut pe la TV... Quote
mihaela miron Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Ma bucur ca ti-a placut! Si eu m-am uitat o data. Apoi simteam nevoia sa ma mai uit inca o data. Apoi nu m-am putut abtine si am inceput sa citesc cartile. I-am dat unei prietene filmul. S-a uitat o data. A doua zi ii tot veneau flashuri din film in minte...S-a mai uitat , apoi cartile. Astept si partea a doua a filmului. Si eu astept partea a doua. :pink-star: De unde ai luat cartile? Buna seara,vesperala! Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Buna Vespe! Mare dreptate ai! am dreptate, si raman cu dreptatea Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Buna seara,vesperala! bună seara, steluţă veselă Quote
Orpheus Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 are un prenume mai mult decât comun..) ... ok, my fault... Numele Quote
malitzia Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 bună, malitzia mă faci aşa de curioasă cu filmul ăsta păcat că nu l-am văzut pe la TV... Pe la TV nu-i. Abia in nov anul trecut a aparut la cinema. Cred ca va mai dura pana sa apara la TV. Poate pe HBO mai curand. Si eu astept partea a doua. :pink-star: De unde ai luat cartile? Buna seara,vesperala! De la librarie. PM pt detalii. Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 ... ok, my fault... Numele It's all right. Ramane cum am stabilit. Calitati da, abilitati in asteptare Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 n-am HBO..n-am cinema... aştept să apară la telecinemateca Calitati da, abilitati in asteptare în formare... Quote
mihaela miron Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 bună seara, steluţă veselă :rose: sper sa "contaminez" cu veselia mea Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 n-am HBO..n-am cinema... aştept să apară la telecinemateca în formare... Vezi ca gasesti in pivnita niste role cu filme...numai cu montatul e problema, si trebuie dat la manivela Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Vezi ca gasesti in pivnita niste role cu filme...numai cu montatul e problema, si trebuie dat la manivela ai dreptate, aşa ar merge Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 hei...azi toata lumea imi da dreptate... doar n-oi fi eu Big Cheaf Quote
Orpheus Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 ... doar n-oi fi eu Big Cheaf Iar ai dreptate Quote
Dix Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 va salut Buna seara! Am vazut putin prezentarea filmului. Tipii cu puterile sunt periculosi nu numai in film. Raman la Maria din varf de munte, cu bujori in obrajori, cu privirea ca soarele pe cer si cu mersul alintat. Matrix Quote
vesperala Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Noapte înstelată şi somnic pufos , dragii mei... Quote
Recommended Posts