Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 97.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vesperala

16624

• samsara

11166

• florin7franky

5591

• Narcisa

5082

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Good evening, Dix :hi:

Sunt onorat Orpheus!

Posted

Arunc eu un subiect, daca tot e tacere. Ma tot, gandesc, ce aptitudini politice are Elena Basescu, ca a ajuns europarlamentar, ca la ultimul discurs s-a balbait bine, adica rau :lol:

Posted
Buna Dix! :airkiss: Ce mai faci?

Ma gandeam sa iti scriu pe urma m-am razgandit. vroiam sate intreb ca tipul de la semnatura, e profilul de barbat pe cre il simpatizezi? Intreb doar din simpla curiozitate...

prenumele

Cam asa e. A intat totusi in topul celor ma aratoase europarlamentare. Asa ca tot stie ceva...

Buna Dix! :airkiss: Ce mai faci?

Malitzia, am intrat pe topicul tau, te rog sa-mi spui daca avem voie la interventii, e frumos ce scrii acolo!!!! :mousquetaire:

Posted
Cam asa e. A intat totusi in topul celor ma aratoase europarlamentare. Asa ca tot stie ceva...

:D: ... alea nu-s aptitudini,

Posted

nu poti fi si frumoasa si desteapta...ori una, ori nici una

Posted
Sunt si exceptii...

intotdeauna sunt exceptii, si nu stiu de ce dar presimtam ca voi fi corectat :lol:

Buna seara,tuturor! :wub: :rose: :hugs: :hugs: :hugs: :hugs:

Buna seara, Mihaela...

Sper ca nu plangi dupa MJ, raposatul...

Posted
Noapte frumoasa in continuare....

si tie la fel... :hatoff:

Posted (edited)
Arunc eu un subiect, daca tot e tacere. Ma tot, gandesc, ce aptitudini politice are Elena Basescu, ca a ajuns europarlamentar, ca la ultimul discurs s-a balbait bine, adica rau :lol:

Nu are! Noroc cu numele.

Ma gandeam sa iti scriu pe urma m-am razgandit. vroiam sate intreb ca tipul de la semnatura, e profilul de barbat pe cre il simpatizezi? Intreb doar din simpla curiozitate.

Malitzia, am intrat pe topicul tau, te rog sa-mi spui daca avem voie la interventii, e frumos ce scrii acolo!!!! :mousquetaire:

Nu stiu...sincer. Mie imi place mult personajul pe care il interpreteaza in Twilight. Se potriveste foarte bine cu profilul din carti...de la voce pana la privire, comportament etc. Nu pot sa spun ca este genul de barbat care imi place. Bine, are si Luna in Rac ca mine, ceea ce aduce o sensibilitate extraordinara, ceea ce imi place.

Pai nu puteti comenta pt ca comentariile sunt in terzise prin regulament. Poate sa facem un topic cu comentarii in alta parte. Ma bucur ca-ti place!

Buna seara,tuturor! :wub: :rose: :hugs: :hugs: :hugs: :hugs:

Buna Miha! :airkiss:

Vai ce exprimare am tras...Sper sa fi inteles ceva. :lol:

Edited by malitzia
Posted

Tre' sa vad si eu filmul, Twilight.

mi-ai starnit curiozitatea...

Posted
Tre' sa vad si eu filmul, Twilight.

mi-ai starnit curiozitatea...

Tu imagineaza-ti ca in viata mea nu am facut o pasiune pt un film, o carte. Si m-a lovit la varsta asta. Cunosc cazuri de lovitura fatala (tot Twilight) chiar si la varste mai venerabile. Totul se rezuma la o iubire transcendentala. Scriitoarea nu stiu daca este constienta de ce a scriis...daca este si constienta inseamna ca este geniala.

Buna malitzia! :hugs: :hugs: am vazut Twilight si vreau sa-l mai vad inca o data :rolleyes: este un film care ma impresionat.

Ma bucur ca ti-a placut! :airkiss: Si eu m-am uitat o data. Apoi simteam nevoia sa ma mai uit inca o data. Apoi nu m-am putut abtine si am inceput sa citesc cartile. I-am dat unei prietene filmul. S-a uitat o data. A doua zi ii tot veneau flashuri din film in minte...S-a mai uitat , apoi cartile. :lol:

Astept si partea a doua a filmului. :rolleyes:

Posted
prenumele

are un prenume mai mult decât comun..:))

bună seara celor apăruţi... :pink-star: