Lucareli 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Buna, romeo Imi spune si mie cineva despre ce hotarari este vorba? Asta ca sa nu mai existe blocaje de comunicare Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 salut, nu credeam sa iti vad partea asta pesimista, priveste semnatura mea, pesimistă? sunt mai optimistă ca oricând.. aduc stelele Quote Link to post Share on other sites
oemor 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 la tine e şi mai simplu ştergerea certurilor implică ştergerea postărilor în ansamblu Nightshift a şters o ceartă de aseară împreună cu tot ce se afla în acele postări, inclusiv saluturi care ţi se adresau am priceput bine? da pentru că eu nu ştiu să fi jignit pe nimeni,niciodată Buna, romeo Imi spune si mie cineva despre ce hotarari este vorba? Asta ca sa nu mai existe blocaje de comunicare Bună,lucareli eu nu am nimic de zis Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 da pentru că eu nu ştiu să fi jignit pe nimeni,niciodată nu s-a şters ceva al tău presupun. şi nu te-a jignit nimeni el a şters replici ale mele şi ale malitziei din păcate postările se contopesc, prin urmare nu se poate şterge "jumătate" iar editarea ar însemna pierderea conţinutui respectiv. nu o să iau capul lui NightShift doar pentru că a făcut ce îl rugasem eu însămi: curăţenie a făcut-o aşa cum a considerat că trebuie făcut Quote Link to post Share on other sites
Lucareli 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Azi este 7 aprilie, nu 6 aprilie, vreti un bis la seara trecuta? Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Imi spune si mie cineva despre ce hotarari este vorba? Asta ca sa nu mai existe blocaje de comunicare conturi închise trece şi asta Potoliti-va cu tampeniile! Fiti altfel decat is eu cateodata. Rugaminte. wrong. tu eşti mereu aşa, dar m-am învăţat oricum nu te-am auzit vreodată zicând că pleci, în afară de momentele când ai zis că pleci tu, numai să se întoarcă el. doar că aici are fiecare locul lui Quote Link to post Share on other sites
RoAp 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 conturi închise trece şi asta wrong. tu eşti mereu aşa, dar m-am învăţat oricum nu te-am auzit vreodată zicând că pleci, în afară de momentele când ai zis că pleci tu, numai să se întoarcă el. doar că aici are fiecare locul lui Cu Orpheus ma iau in bete de cand ne cunoastem. Asa suntem amandoi. Doi useri orgoliosi. Dar de treaba in rest. Atat. Is dezamagit de Malitzia. Is dezamagit rau. Ii ceva de moment sper. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 şi uite aşa, mi-e dor amarnic de serile când pe chat se dădea doar bună seara cică ai grijă ce îţi doreşti, s-ar putea să se întâmple Quote Link to post Share on other sites
Cryss 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 or să vină şi seri mai frumoase îmi pare rău că le prinzi pe acestea la început şi îmi dau seama ce impresie lasă Quote Link to post Share on other sites
Gabi 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 eu mă retrag la nani. noapte bună şi somnic pufos Quote Link to post Share on other sites
Cryss 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 or să vină şi seri mai frumoase îmi pare rău că le prinzi pe acestea la început şi îmi dau seama ce impresie lasă Pai nu sunt chiar la inceput. Deja am ajuns la stadiul de "Shining Star" . Dar nu imi place cand lumea se cearta. Mie imi place forumul asta. Nu cred ca o sa plec de aici prea curand. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 eu mă retrag la nani. noapte bună şi somnic pufos noapte liniştită , gabi Pai nu sunt chiar la inceput. Deja am ajuns la stadiul de "Shining Star" . Dar nu imi place cand lumea se cearta. Mie imi place forumul asta. Nu cred ca o sa plec de aici prea curand. eu aşa sper legat de fiecare din voi Quote Link to post Share on other sites
Cryss 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 eu mă retrag la nani. noapte bună şi somnic pufos Noapte buna si tie Gabi Quote Link to post Share on other sites
NightShift 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Refuz acuzatia ca as fi sters vreun post de-al lui oemor din discutia de aseara. Statistica postarilor mutate la arhiva arata asa: - RoAp ... 6 postari - vesperala ... 13 postari - malitzia ... 6 postari - lucareli ... 7 postari - Nightshift ... 10 postari - Oemor ... nicio postare mutata la arhiva. Nu stiu de ce vad aceste conturi inchise, dar acum ma simt vinovat ca n-am tacut naibii aseara. Eu sunt un tip democratic, asa ca am o propunere: Stiu ca userii care au cerut inchiderea citesc in continuare desfasurarea actiunii, asa ca vom face asa: o rog pe vesperala sa deschida conturile in discutie,, si supuneti la vot in ce ipostaza vreti sa ma vedeti. Chiar eu voi face un poll si revin pe CHAT cu linkul. Si inca ceva; seara buna tuturor. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 @roap regulamentul interzice să transmiteţi mesaje unor useri plecaţi tocmai pentru că ei nu mai pot replica şi nu merită vorbe rele, ci mulţumesc. pentru că dacă vesperala.com arată cum o vezi , e şi prin munca lor de un an de zile. Eu sunt un tip democratic, asa ca am o propunere: Stiu ca userii care au cerut inchiderea citesc in continuare desfasurarea actiunii, asa ca vom face asa: o rog pe vesperala sa deschida conturile in discutie,, si supuneti la vot in ce ipostaza vreti sa ma vedeti. Chiar eu voi face un poll si revin pe CHAT cu linkul. regulamentul interzice topice pro şi contra cuiva oemor a închis contul pentru că s-au şters două răspunsuri care i se adresau: un salut al meu şi pun pupic de la malitzia primit în schimbul trandafirului ţinând cont că au trebuit şterse 3 pagini de chat, cred că era omenesc să nu bagi de seamă tot. ştiu că o postare îţi şi scăpase.. în plus, dacă îşi dorea acele postări, oemor putea cere re-punerea lor, nu închiderea contului. era clar că nu erau şterse cu intenţie, ci datorită faptului că mai era şi altceva scris acolo. Si inca ceva; seara buna tuturor. seara bună să ai şi tu Quote Link to post Share on other sites
RoAp 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 @roap regulamentul interzice să transmiteţi mesaje unor useri plecaţi tocmai pentru că ei nu mai pot replica şi nu merită vorbe rele, ci mulţumesc. pentru că dacă vesperala.com arată cum o vezi , e şi prin munca lor de un an de zile. regulamentul interzice topice pro şi contra cuiva oemor a închis contul pentru că s-au şters două răspunsuri care i se adresau: un salut al meu şi pun pupic de la malitzia primit în schimbul trandafirului ţinând cont că au trebuit şterse 3 pagini de chat, cred că era omenesc să nu bagi de seamă tot. ştiu că o postare îţi şi scăpase.. în plus, dacă îşi dorea acele postări, oemor putea cere re-punerea lor, nu închiderea contului. era clar că nu erau şterse cu intenţie, ci datorită faptului că mai era şi altceva scris acolo. E in regula. Doar ca imi displace sa palpaie numele unui user. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 ps: cei cu conturi închise vor citi poate, dar asta doar dacă ştiu/vor să şteargă cookies... altminteri, la schimbarea windowsului Quote Link to post Share on other sites
RoAp 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) ps: cei cu conturi închise vor citi poate, dar asta doar dacă ştiu/vor să şteargă cookies... altminteri, la schimbarea windowsului Cunoastem Sefa! Edited April 7, 2009 by RoAp Quote Link to post Share on other sites
NightShift 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 regulamentul interzice topice pro şi contra cuiva EU il fac si este vorba despre mine. Nu vreau sa parasesc acest forum, dar nici sa incurc nu vreau. Daca nu poti face abstractie de la regulament.... asta este. Am creat pollul promis. http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=13902 Va rog sa treceti in mod invizibil inainte de aintra acolo. Nu vreau sa existe nici macar suspiciunea ca verific cine intra sau cine voteaza. Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 E in regula. Doar ca imi displace sa palpaie numele unui user. au plecat deodată 3 oameni ceva mă face să cred că nici nu şi-au dorit să îţi placă am rămas fără doi oameni de neînlocuit... dar sfârşitul nu-i aici EU il fac si este vorba despre mine. Nu vreau sa parasesc acest forum, dar nici sa incurc nu vreau. Daca nu poti face abstractie de la regulament.... asta este. Am creat pollul promis. http://www.vesperala.com/index.php?showtopic=13902 Va rog sa treceti in mod invizibil inainte de aintra acolo. Nu vreau sa existe nici macar suspiciunea ca verific cine intra sau cine voteaza. Multumesc. să înţeleg că te gândeşti să pleci şi tu? înţeleg că eşti furios, dar noi trebuie să facem un regulament cât mai bun pentru toţi, nu să îl încălcăm. dacă crezi că e prost, propune modificarea lui. ştii că poţi face asta. şi ai grijă, că vor urma şi alte polluri... "abstracţie" ? Quote Link to post Share on other sites
Anca-Maria 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 nu mai fiti tristi Quote Link to post Share on other sites
NightShift 0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 să înţeleg că te gândeşti să pleci şi tu? Nu. Tocmai ce am spus ca nu vreau sa plec. Dar respect voia majoritatii. Daca in momente critice vor exista si alte polluri, asta este. Suntem liberi. Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Nu. Tocmai ce am spus ca nu vreau sa plec. Dar respect voia majoritatii. Daca in momente critice vor exista si alte polluri, asta este. Suntem liberi. da, aşa de liberi sunt şi pe alte forumuri cu care nu vrei să semănăm şi pe acolo vezi : Aduce stelele - Vesperala - e om/bot/etc... votează şi câştigi un warn... libertatea aia nu o vreau aici Quote Link to post Share on other sites
vesperala 0 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Noapte înstelată şi somnic pufos , dragii mei... NS: aştept pm referitor la regulament Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts