RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Buna seara tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 bună seara, RoAp ce mai e nou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Buna seara tuturor! RoAp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anca-Maria Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Hai salut Anca fu' o zi bunuţă ? andreea... si pentru tine, Incercam sa incheiem ziua si in alt mod, decat cel obligativ fu... una destul de obositoare, dar productiva. Buna seara tuturor! salut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Buna seara tuturor! salutare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Anca-Maria, Sam. Orpheus. bună seara, RoAp ce mai e nou? M-am intalnit azi cu un prieten. Se ocupa de tractari auto. I-am modificat noi cateva masini acum ceva vreme. Scartaie si la ei din toate balamalele afacerea. N-au reusit sa se lipeasca de primariile de sector sa lucreze la ridicat masini. Asta e o afacere pe val in oras mai nou. Si tot schimband idei proaste intre noi imi spune ca are un spatiu gard in gard cu un spital. Si culmea, chiar pe laterala unde nu doreste nimeni sa ajunga. Voia sa faca spalatorie auto. Dar il termina investitia. Stiam eu cam unde bate legat de investitie. . I-am sugerat sa faca un serviciu de pompe funebre. Nu are concurenta directa in zona. L-am bagat in priza cu asta. E simplu si obtine lejer avizele de mediu si cele sanitare. A plecat foarte entuziasmat. Ce nu stie el este ca ii trebuie nervi de fier ca sa reziste in asemenea domeniu. Incepand de la client si terminand cu sicanele concurentei. Care chiar daca nu e in zona la vedere, exista. Si is cel putin tipul agresivi cand e vorba de bani. Adevarul e ca mi-a venit ideea intr-o doara. Parca vad ca maine e calare pe mine. In rest nimic nou. Dumneavoastra? :flowers: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anca-Maria Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 RoAp, ca mi'ai amintit. In orasul meu era o capela numita Bobocul Nu stiu daca mai exista acum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 Dumneavoastra? :flowers: matematica mea e ceva mai simplă în afară de generalul Iarnă, nimic nu mă încurcă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 seara bună să vă fie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 matematica mea e ceva mai simplă în afară de generalul Iarnă, nimic nu mă încurcă Ce o fi simplu la matematica nu stiu. Citeam ieri despre siruri si limite. Pe postul dumneavoastra si pe link. Eu am avut o problema grava cu analiza matematica. Is in masura acum sa dau integral vina pe profesorul din liceu. Am varsta cand imi pot permite asemenea parere. Am avut probleme si cu trigonometria. Totusi in 16 luni de armata am reusit sa inteleg cu ce se mananca. Suficient pentru a doua admitere. Mi-a placut abordarea din link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 seara bună să vă fie!! bună seara, Gabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 seara bună să vă fie!! Salut Gabi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 seara bună să vă fie!! Gabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 bună seara, Gabi bună,vespe Salut Gabi! Salut, RoAp Gabi Salut, Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 seara bună să vă fie!! :smiley_handkiss: bine ai revenit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 :smiley_handkiss: bine ai revenit bine v-am regăsit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ce o fi simplu la matematica nu stiu. Citeam ieri despre siruri si limite. Pe postul dumneavoastra si pe link. Eu am avut o problema grava cu analiza matematica. Is in masura acum sa dau integral vina pe profesorul din liceu. DAr asta cum e? "O profesoară de matematică de la Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie, ne spune formula matematică în urma căreia poţi calcula cât de bune sunt clătitele pe care le găteşti. Astfel, complicată şi aparent de neînţeles, formula lui Ruth Fairclough sună cam aşa: 100 - [10L - 7F + C(k - C) + T(m - T)]/(S - E). Cu cât rezultatul e mai apropiat de 100, cu atât clătita respectivă se apropie de perfecţiune, deşi, fie vorba între noi, gusturile nu se discută. Astfel, L reprezintă cocoloaşele apărute în cocă, F cât de bine poate fi rotită clătita în aer, C reprezintă consistenţa aluatului (k fiind consistenţa ideală). T este temperatura tigăii, aceasta fiind una dintre cele mai importante constante, iar m temperatura ideală pe care ar trebui să o aibă tigaia. S este timpul cât stă alutatul înainte de a începe coacerea, iar Ruth recomandă vreo 20 de minute. Ultima constantă, E, reprezintă cât stă clătita din momentul în care o iei din tigaie şi până o mănânci." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 am fugit să mănânc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 am fugit să mănânc sa ai pofta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 am fugit să mănânc poftă bună Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 DAr asta cum e? Am citit mai devreme. Dar mi-am spus in barba... "radule nu scrie nimic de bine sau de rau. afla intai partile implicate" am fugit să mănânc Iarasi? De-aia te ingrasi. Mananci mult si pe cine nu trebuie. Glumesc. Sa ai pofta Gabi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 sa ai pofta merci poftă bună merci Am citit mai devreme. Dar mi-am spus in barba... "radule nu scrie nimic de bine sau de rau. afla intai partile implicate" Iarasi? De-aia te ingrasi. Mananci mult si pe cine nu trebuie. Glumesc. Sa ai pofta Gabi! aş vrea eu să mă îngraş dar nu reuşesc mulţumesc RoAp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 merci merci aş vrea eu să mă îngraş dar nu reuşesc mulţumesc RoAp Vezi ca vii la vorba mea? Ai dieta nepotrivita. Mananci pe cine nu trebuie. Iarasi glumesc. Sa-ti fie de bine Gabi, bunul meu prieten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 DAr asta cum e? "O profesoară de matematică de la Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie, ne spune formula matematică în urma căreia poţi calcula cât de bune sunt clătitele pe care le găteşti. Astfel, complicată şi aparent de neînţeles, formula lui Ruth Fairclough sună cam aşa: 100 - [10L - 7F + C(k - C) + T(m - T)]/(S - E). Cu cât rezultatul e mai apropiat de 100, cu atât clătita respectivă se apropie de perfecţiune, deşi, fie vorba între noi, gusturile nu se discută. Astfel, L reprezintă cocoloaşele apărute în cocă, F cât de bine poate fi rotită clătita în aer, C reprezintă consistenţa aluatului (k fiind consistenţa ideală). T este temperatura tigăii, aceasta fiind una dintre cele mai importante constante, iar m temperatura ideală pe care ar trebui să o aibă tigaia. S este timpul cât stă alutatul înainte de a începe coacerea, iar Ruth recomandă vreo 20 de minute. Ultima constantă, E, reprezintă cât stă clătita din momentul în care o iei din tigaie şi până o mănânci." Giiii....carele va sa zica, eu umblu cu toate L-urile, C-urile, F-urile, T-urile si S-urile alea prin aer, cand fac poznele mele de clatite ?? Observati ca E-ul nu l-am evidentiat, el fiind o valoare ce nu apuca sa fie calculata niciodata Culmea este ca mi-au iesit intotdeauna niste clatite pentru care ai ucide, si asta fara sa stiu vreodata daca F-ul depaseste valoarea maxima permisa, sau daca T-ul este in armonie perfecta cu m-ul...etc...etc. Ma surprinde ca indemanarii bucatarului care manuieste toate literele alea, nu i s-a atribuit nici un loc in suita formulei. Pana la urma, el decide,....nu ?, daca C-ul ajunge pe jos, in timpul executiei F-ului, s-a dus naibii grija pentru celelalte. ....oricum, interesanta socoata doamnei...Ruth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ....oricum, interesanta socoata doamnei...Ruth. asa ziceam si eu dar am zis ca nu are rost sa fac toate calculele astea ca ma apuc aseara pana termin de facut o mana de clatite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.