vesperala Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 am un user spune că numărul său de postri este mai mic decât îl ştia... condiţiile însă spun aşa: - numărul se poate modifica de către un admin, dar ştiu că acest lucru nu s-a petrecut, am verificat logările adminilor. - numărul se poate modifica prin recalculare... care recalculare nu a avut loc. am user banat pentru o postare neregulamentară, postarea i-a fost ştearsă şi forumul indică la numărul său de postări: 1. prin urmare, recontorizări nu au avut loc. putea să se întâmple altceva? vreo idee? Quote
Neo Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 In istoria mesajelor userului, mai apar mesajele? Quote
unu_suparat Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Nu avea ce sa se intample Daca recalculare(recount) nu a avut loc si nici un Admin nu a modificat numarul sau de posturi atunci mai mult ca sigur respectivul user s-a inselat in privinta numarului sau de posturi Quote
vesperala Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 neo: are 599 de postări... forumul indică acum 612. diferenţa chiar e dată de postări duble sau greşite... nu mă miră, din moment ce nu am recalculat. problema e că el îşi aminteşte că forumul indica mai mult. Quote
Neo Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Daca nu s-a facut nici un recount, nu aveam de ce sa ii arate mai putine postari. Spunei sa nu incurce forumul. Poate el is aduce aminte de un nr de pe alt forum. Quote
vesperala Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 Daca nu s-a facut nici un recount, nu aveam de ce sa ii arate mai putine postari. Spunei sa nu incurce forumul. Poate el is aduce aminte de un nr de pe alt forum. la cât ne-am plimbat, nu m-aş mai mira.. Quote
Neo Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Sau...poate el a numarat posturile in minte nestiind ca poate unele Categorii nu se contorizeaza. Si in capul lui: "si acum am postat al 500-lea post" dar defapt era al "300" ca 200 de msg au fost intr-o categorie necontorizata. Quote
vesperala Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 Sau...poate el a numarat posturile in minte nestiind ca poate unele Categorii nu se contorizeaza. Si in capul lui: "si acum am postat al 500-lea post" dar defapt era al "300" ca 200 de msg au fost intr-o categorie necontorizata. nu. la noi se contorizează toate categoriile. Quote
vesperala Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 oricum , am o problemă. nu reuşesc să dau o recontorizare, opţiunea din acp nu funcţionează şi presupun că vom afla numărul real abia când vom updata la o versiune mai nouă de ipb. Quote
unu_suparat Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ai de gand sa cumperi IPB ? (pentru ca asta e ultima ver. FREE :P ) Quote
vesperala Posted January 11, 2008 Author Report Posted January 11, 2008 Ai de gand sa cumperi IPB ? (pentru ca asta e ultima ver. FREE :P ) fireşte că am de gând...de aceea ne-am şi mutat aici ... înainte de asta stăteam pe o versiune tot free, dar care nu permitea updatări... avem şi colegi care s-au oferit să mă sprijine, deci nu cred că va trece mult timp până vom avea boardul înnoit... cu sau fără alt sprijin, voi crea condiţiile care ne sunt necesare pentru a ne simţi bine aici. Quote
vesperala Posted January 19, 2008 Author Report Posted January 19, 2008 Vesti bune :D măcar am făcut ce ne-am propus.. Quote
vesperala Posted January 19, 2008 Author Report Posted January 19, 2008 meriti ce-i mai bun cert e că mă bucur că nu mi-am auzit reproşiri la noua numărătoare.. de meritat, cu siguranţă voi meritaţi... Quote
puiu.t Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 zeii, isi accepta intodeauna recunoasterea valorii modestia fiind doar apanajul ''celor multi'' Quote
Recommended Posts