puiu.t Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 cine dintre voi a vizionat imagini in acest format?...1080? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 imagine tv(transmisiune tv) la rezolutia asta nu am vazut. doar din sursa media center sau blu ray Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 este incredibil receptionez din satelit(hot bird) transmisii experimentale) de o calitate naucitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradise Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 cred ca le receptionezi de la extraterestrii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 eu chiar vorbesc serios e viitorul in televiziune Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ce scule folosesti? am facut niste lecturi despre acest subiect si sunt curios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 am o antena parabolica din aluminiu de 3 mm cu diametrul de 2,2 m, si trei receptoare de satelit digitale: aston simba; illusion sat; dream-box. ultimul are iesire specializata HDTV si un cablu specializat, cu care il cuplez la un TV -lcd- de 32 inci Sony rezultatul e surprinzator Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulvanorton Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 antena mea parabolica e parcata in balcon.nu am pozitie pentru ea. si nu e cine stie ce scula.e de la digtv. probabil ca un receptor dream-box poate face din ea(cred ca si lnb-ul trebuie schimbat)o scula performanta merge pe sistemul PPV?daca da;de la cine? l-ai cumparat din rom?(receptorul) ce iesiri video are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiu.t Posted February 9, 2008 Author Report Share Posted February 9, 2008 cauta la:www.rdi-sat.com vei gasi acolo tot de vrei ca informatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts