nynna Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 transparenta gemene imbratisare imbratisarea marii invitatie la mare marea(refacuta) simfonia fluturilor magia artelor Quote
vesperala Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 poate vei încerca şi ceva cu desenele legate de Eminescu. Quote
nynna Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 poate.....cand mai am timp de "joaca "cu progamelul" simfonia trupului refacuta masti refacut Quote
nynna Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 ghiocei ghioceii(refacut) refacut) colorata digital! Primavara sa-ti aduca un martisor de sanatate,o adiere calda de fericire,un nor de iubire,un soare stralucitor,un ghiocel plin de noroc,o raza de speranta,deschide-ti inima...fa loc clipelor frumoase!bucura-te de viata Quote
nynna Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 magia artei miraj Mama si pruncul mama si pruncul refacut digital Quote
Narcisa Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 (edited) "Modestele mele desene"- modesta esti tu, nynna. In realitate esti o splendoare de OM, asa cum splendide sunt si desenele tale . Cu stima. Edited March 19, 2008 by Narcisa Quote
nynna Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Multumesc pentru vizita! Ma simt onorata de fiecare data cand cineva poposeste aici!Imi da mai multa incredere n mine si putere de creatie! Cu drag! Pasii tai Similitudini Quote
vesperala Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Mirajul noptii în seara asta te iubesc... dar ştii deja Quote
nynna Posted April 19, 2008 Author Report Posted April 19, 2008 stiam ca iti plac stelutele! Croaziera Quote
NightShift Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 In unele locuri as avea cateva comentarii de ordin tehnic, dar mai bine trec peste pentru ca privite in ansamblu, majoritatea lucrarilor sunt absolut superbe. Quote
nynna Posted April 20, 2008 Author Report Posted April 20, 2008 Buna!Chiar mi-as dori sa va cunosc opinia din punct de vedere tehnic!Orice sugestie ,comentariu,sfat imi sunt utile si sunt deschisa la discutii deoarece vreau sa invat ,sa imi completez lacunele in ale desenului deoarece sunt o simpla amatoare fara studii in domeniu dornica sa invete! Quote
NightShift Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Nynna, imaginile care ni se formeaza pe retina sunt practic niste pete de culori. Asadar, pentru inceput, incearca sa elimini cate ceva din contururile obiectelor. (cu atat mai valabil pentru liniile din jurul feţelor personajelor) Stiu ca nu poti desena fara sa tragi linii iar liniile devin sarme in jurul formelor. ...insa.... Schitezi doar din linie fina, iar cand vii din urma cu valoratia, contururile nu vor ramane atat de vizibile. Daca din anumite motive totusi vrei sa delimitezi foarte clar niste forme, atunci apelezi la contrastul inchis-deschis intre obiect si fundal. Linia de contur se integreaza in fundal si gata. Ai scapat de ea. ...atat deocamdata. Quote
nynna Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Multumesc pentru aceste pretioase sfaturi ,o sa imi fie greu sa imi desenez in acest mod(stiti obisnuinta) dar am sa incerc pe cat posibil prin mai multe exercitii! mirajele albastre Mirajele albastre color1 copacul unirii 10 Pas cu pas Pas cu pas color Pas cu pas 2color Quote
nynna Posted June 15, 2008 Author Report Posted June 15, 2008 schita dupa "fata cu turbanul"dej.vermeer Quote
florin7franky Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ce grandiozitate , ce mai este de spus Quote
Recommended Posts