Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

transparenta

transparentacc9.jpg

gemene

collage22xd4jq5.jpg

imbratisare

imbratisaredh3.jpg

imbratisarea marii

imbratisareamarii001yj8bq6.jpg

imbratisareamarii001yj8bq6.88d2db267e.jpg

invitatie la mare

lastscanad4editedvr7.jpg

marea(refacuta)

mareasipescarusiiuh1kg2.jpg

simfonia fluturilor

scan10017km7zr5.jpg

magia artelor

sufletularteifg6.jpg

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ghiocei

ghioceii(refacut)

ghioceigy8.jpg

refacut)

ghioceiyy7.jpg

colorata digital!

Primavara sa-ti aduca un martisor de sanatate,o adiere calda de fericire,un nor de iubire,un soare stralucitor,un ghiocel plin de noroc,o raza de speranta,deschide-ti inima...fa loc clipelor frumoase!bucura-te de viata

• 2 weeks later...
Posted (edited)

"Modestele mele desene"- modesta esti tu, nynna. In realitate esti o splendoare de OM, asa cum splendide sunt si desenele tale . Cu stima.

Edited by Narcisa
Posted

:flowers: Multumesc pentru vizita! Ma simt onorata de fiecare data cand cineva poposeste aici!Imi da mai multa incredere n mine si putere de creatie!

Cu drag!

Pasii tai

pasiitairo1.jpg

Similitudini

similitudini2rm3.jpg :giveheart:

• 3 weeks later...
Posted

Buna!Chiar mi-as dori sa va cunosc opinia din punct de vedere tehnic!Orice sugestie ,comentariu,sfat imi sunt utile si sunt deschisa la discutii deoarece vreau sa invat ,sa imi completez lacunele in ale desenului deoarece sunt o simpla amatoare fara studii in domeniu dornica sa invete!

Posted

Nynna, imaginile care ni se formeaza pe retina sunt practic niste pete de culori. Asadar, pentru inceput, incearca sa elimini cate ceva din contururile obiectelor. (cu atat mai valabil pentru liniile din jurul feţelor personajelor)

Stiu ca nu poti desena fara sa tragi linii :D: iar liniile devin sarme in jurul formelor. ...insa.... Schitezi doar din linie fina, iar cand vii din urma cu valoratia, contururile nu vor ramane atat de vizibile. Daca din anumite motive totusi vrei sa delimitezi foarte clar niste forme, atunci apelezi la contrastul inchis-deschis intre obiect si fundal. Linia de contur se integreaza in fundal si gata. Ai scapat de ea.

...atat deocamdata. :cafea:

• 2 weeks later...
Posted

Multumesc pentru aceste pretioase sfaturi ,o sa imi fie greu sa imi desenez in acest mod(stiti obisnuinta) dar am sa incerc pe cat posibil prin mai multe exercitii!

mirajele albastre

coperta2marinahd4.jpg

Mirajele albastre color1

coperta2marina1yy2.jpg

copacul unirii 10

copaculunirii10sg2.jpg

Pas cu pas

pascupas1jp4.jpg

pascupas1jp4.2e78c35a23.jpg

Pas cu pas

color

pascupas2um9.jpg