nynna Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Buna ,bine v-am regasit !sunt nynna din constanta ,am o pasiune :desenul in creion!Nu am studii in domeniu dar pun suflet in ceea ce fac si imaginatie! singura in noapte ZECE RAS SI PLANS Simfonia fluturilor ( exercitiu ) Prelucrare digitala Masti Frunze vestejite Roze Quote
nynna Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Agonie Pasiune Sarutare Mama si pruncul Imbratisare Prelucrare digitala Portret Melancolie Tristete Imbratisarea marii Quote
nynna Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Fata marii Zeita marii La plaja Asteptare la malul marii Juraminte Fata la fereastra Ginduri Quote
Narcisa Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 nynna, nu pot sa cred ca ai realizat aceste splendori fara sa ai oarece studii in domeniu. Esti un real talent, niste studii ti l-ar pune si mai mult in valoare, felicitari ,sunt sigura ca vom auzi de tine. Quote
Orpheus Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Tema aleasa cu predilectie este cea inspirata de visare, de dragoste. Cred ca aceste desene transmit un mesaj al stari de spirit pe care o are autorul Quote
vesperala Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 autoarea.. bun revenit nynna printre noi Quote
constantin Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Foarte frumoase nynna! Bine ai venit printre noi! Quote
rubens Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Draga Nina, daca fara sa iei lectii poti face asa desene, ma intreb ce ai putea face indrumata de un profesor . Bravo, Bravissimo ! " Frunze vestejite" si "Imbratisare" sunt ... superlativele nu pot exprima ce am simtit privindu-le. Multumim si continua sa ne arati tot ce realizezi . Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Multumesc foarte mult pentru aprecieri si incuajari! Cu siguranta trebuie sa imi mai cultiv stilul ,sa mai invat! Gemene (prelucrare cu Picaso2) Portret Impreuna Chip de copil Balerina Creatie Agate magice Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Natura Rondelul crinilor Fructe Aniversare Toamna Peisaj de toamna Peisaj de iarna La tara Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Dintre sute de catarge Lacul Sara pe deal Somnoroase pasarele Ce te legeni Delfini Doua lebede Noi si marea Eu si marea Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Zbuciumul marii Nocturna (exercitiu) Relaxare la malul marii [ Yoga Splendoare in mare (exercitiu) Gopacul cu chipuri (exercitiu) Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Muzica (exercitiu) Mama si pruncul Ruga Familia Fata cu sal Tristete Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Portret Portret Intuneric,teama (exercitiu) Gura lumii Durerea ingerilor Lacrima ingerului Moda,frumusete Flori si belsug Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Drumurile vietii Copacul vietii(sperantei) Simfonia sufletului (exercitiu) Portret Mama Icoana Nuante de crin Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Scurgerea timpului Bucati din inima mea Lacrima de copil Batrin calugar Contrastele vietii noi si marea ...iubire tristete Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 plinge timpul in palme Feerie pe lac La oglinda .. Mi-a placut atat de mult meodia "ZECE" asa ca am mai facut o varianta :-10 Quote
Orpheus Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Vad ca ai destul de multe desene si nu stiu de ce am impresia ca nu sunt nici pe departe toate, ai incercat sa expui undeva ? Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Noi si marea Madona Ruga ingerului un ocean de lacrimi Suflete pereche Despartire ..nu-i prea reusit :-20 TELEPATIE PERLA teatrul vietii Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 un ocean de lacrimi sarutarea noptii refacuta scena vietii(refacuta) trandafirii bucuriei poezie lacrima desertului perla marii Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 bucati din inima mea buchetul vietii refacut singura in noapte masti balanta ..toamnei rapsodia toamnei invitatie la mare dor ..sa ma scald in parul tau parfum de trandafiri Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 stele de zapada felicitare color mirajul marii linistea naturii parfum de femeie Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Vad ca ai destul de multe desene si nu stiu de ce am impresia ca nu sunt nici pe departe toate, ai incercat sa expui undeva ? Black Hawk multumesc ca ai poposit aici ...nu am reusit sa expun deoarece nu ma consider pregatita nu am curaj si crede-ma mai am mult de invatat ,sa imi cizel stilul si sa imi cultiv mai mult cunostintele domeniul desenului! Quote
nynna Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 SUPERBĂ! Multumesc mult!Desenul e vechi ,era o incerare a unei idei ,pecare nu am finalizat-o si am lasat-o asa,poate voi relua tema intr-un mod mai cizelat! Quote
Recommended Posts