Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Apare uneori această menţionare lâncă numele forumurilor, la căutarea pe google...

Este o menţiune care poate fi scoasă sau menţinută , iar eu nu mă hotărăsc...:) cum ar fi mai potrivit? să las lângă numele forumului menţiunea sau să o scot?

:hi: Mi-ar prinde bine nişte argumente pro/contra

Posted

Argument pro : daca esti multumita de ceea ce-ti asigura Invision Power Board si crezi ca merita sa le faci reclama, atunci lasa asa.

Argument contra: e de folos aceasta informatie celor care ar vrea sa-ti faca rau si stiu "slabiciunile" Invision Power Board... daca aii dusmani n-o lasa. daca n-o lasi atunci trebuie sa stergi si acest topic ca sa se piarda urma.

Argument pro: cine se pricepe afla oricum de cine e "Powered" acest forum. cine nu se pricepe, nu-i pasa.

Argument contra: reclama costa.

• 2 weeks later...
Posted

Licenţa normală nu-ţi permite sa ştergi notiţa lor de copyright. Ca s-o înlături trebuie sa cumperi o licenţă separată, special pentru asta.

http://www.invisionpower.com/community/board/license.html

You may not:

[...]

modify and/or remove any copyright notices or labels on the Software on each page (unless copyright output removal license is purchased) and in the header of each script source file

Posted
Licenţa normală nu-ţi permite sa ştergi notiţa lor de copyright. Ca s-o înlături trebuie sa cumperi o licenţă separată, special pentru asta.

http://www.invisionpower.com/community/board/license.html

nu vorbesc despre renunţarea la copyright..:)

ci la asta:

post-1-1207567345_thumb.jpg

pe aceasta o pot şterge, nu este interzis...:)

doar că nu ştiu dacă e mai frumos cu sau fără...

Posted

Nu e vorba aia de duh care spune ca frumusetea izvoraste din interior? Nu-i valabil si la forumel/ita? :handsome:

Deci nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie.... asa ca deci si prin urmare propretareasa tre' sa se hotarasca ce-i place.

Posted

o să încerc să mă hotărăsc...

eventual să văd dacă se poate schimba cu altceva..:)

în castel de treci... :rade:

ştiu că eu decid, eonica... :hugs:

eram curioasă foc cum vi se pare...

mai mulţi neuroni gândesc mai bine decât unul...

Posted

atunci insamanteaza artificial neuronul sa se inmulteasca. ai nostri ar putea fi turbati, virusati sau, doamne fereste, zombi :crazy:

iti dai seama ce monstri de idei nasc neuronii-zombi?

Posted

Mai bine il lasi asa...

De ce ? Pai.. un user cand vede pe google ( de exemplu ) , Powered..... ai cu 60-70 % SANSE IN PLUS , ca acel user sa dea click pe forumul tau.

De ce ? Avand in vedere ca IPB , nu este un forum FREE , acesta da putina clasa superioara celorlalte forumuri (free). Iar acest lucru schimba mentalitatea userului respectiv.

Posted

Ştiţi ce mă face să oscilez?

Mi-ar plăcea mult fără...

Dar eu însămi, ca user, cautam cândva mereu pe google: invision power board şi intram la întâmplare prin rezultatele afişate, cu mâinile pline de stele...:star:

Nu ştiu dacă sunt mulţi în lume care ne-ar putea găsi aşa, dar îmi pare rău să mă gândesc că eu însămi nu m-aş fi putut găsi , fără această ştampilă... :huh: Sună complicat?