amadino Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 iata pe cineva cine isi alege nick-ul in engleza :D Quote
Mithras Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Mithras -zeul luminii la persani; se considera ca s-a nascut intr-o pestera in ziua de 25 decembrie. Quote
Orpheus Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Imi plac ulii, dar ca alegere de avatar nu mi s-au parut potriviti Quote
Christina_Whisperwind Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 nick`ul meu.... asa ma cheama Quote
Aida Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 cand vesp mi-a zis ca trebuie sa-mi aleg un nick, ca sa ma inregistrez atunci m-am gandit la o pajiste cu roua si am ales rouadiminetii Quote
king_mihaitza Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 al meu vine de la faptul ca imi plac lucrurile medievale,inclusiv regii,si a mai fost asocierea poreclei mele( multa lume imi spune asa ) + sunt narcisic. I can't help myself. am vrut neaparat sa am un nick de forma asta king_mihaitza Quote
vesperala Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 al meu vine de la faptul ca imi plac lucrurile medievale,inclusiv regii,si a mai fost asocierea poreclei mele( multa lume imi spune asa ) + sunt narcisic. I can't help myself. am vrut neaparat sa am un nick de forma asta king_mihaitza în primul moment am crezut că e chiar majestatea sa...:P   bun venit Quote
Sensation White Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Well, I loved one of their concerts. That's why this nickname. Â Uhm... should I use Romanian? Quote
vesperala Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Well, I loved one of their concerts. That's why this nickname. Â Uhm... should I use Romanian? http://www.vesperala.com/index.php?showforum=78 aici vei putea folosi engleza va trebui. Quote
vesperala Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 cand vesp mi-a zis ca trebuie sa-mi aleg un nick, ca sa ma inregistrez atunci m-am gandit la o pajiste cu roua si am ales rouadiminetii şi Aida de unde ţi-o fi venit? Quote
N!gh7 W0lf Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Cand eram in clasa a 6-a m-a muscat un caine lup de mana , noaptea... Quote
florin7franky Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Florin, numele meu binenteles frankyVersiunea mai scurta Ma supar greu de fel , insa cineva a reusit prin clasa a 10 asa de tare ca mi l-am apucat de guler inaltandul si izbindul de tabloul elementelor chimice ( MENDELEV ) am spart sticla tabloului , acel personaj a ramas uimit , nu se astepta (fiind eu o fire cu un calm iesit din comun ,,mint bineînteles" ) la scurt timp dupa ce ne mai linistisem amândoi m-a poreclit Frankenstein . Prin urmare franky nume de alint Domnisoarele mi l-au pus Acel individ care m-a scos din sarite s-a dovedit a fi bun Prieten Quote
Zaply Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Presupun ca stiti de la ce vine nick-ul meu. :P El e alesul ma! La mine vine de la numele de familie. Quote
Aida Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 şi Aida de unde ţi-o fi venit?  L-am auzit undeva si mi-a placut ... Quote
romanovici Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 nickul meu vine de la numele de familie Quote
Mitza Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Asa deci Prenumele meu e Mihail Marin.Toata lumea imi zice Mitza, miţu, Mihai. Forma actuala MiTzA, e din cauza unui joc.Pentru a ma distinge de ceilalti, mi l-am personalizat astfel a aparut MiTzA Quote
Christina_Whisperwind Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 miţu? miţu il cheama pe pisicul meu Quote
vesperala Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 miţu? miţu il cheama pe pisicul meu înseamnă că e drăgălaş Quote
vesperala Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 păi eu vorbeam serios... şi ziceam despre mâţ... dacă îl cheamă ca pe tine înseamnă că e drăgălaş... Quote
malitzia Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Era un deodorant Malizia care imi placea mult pe vremuri. Apoi m-am gandit ca aduce si a malitiozitate , desi nu sunt o persoana malitioasa...mi-a placut cum suna. Quote
Recommended Posts