romanovici Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 scorpion ... narcisa ce zici de asta ?? Quote
Narcisa Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 scorpion ... narcisa ce zici de asta ?? Mai intrebi? Stai un pic, sa scuip in san , ca e si marti azi, ziua ta norocoasa. Zic repede ce-oi zice si-o iau la picior Oi fi eu leu, dar cu otrava scorpionului nu-i de glumit, nu prea are antidot. Exagerez putintel...pestii si racii stiu cel mai bine cat de profund poate iubi un scorpion. Dar doar ei. Ceilalti ar face bine sa stea deoparte...Ca, mai mare maestru al loviturilor sub centura si pe la spate, n-ai sa vezi! Quote
MarianG Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Mai intrebi? Stai un pic, sa scuip in san , ca e si marti azi, ziua ta norocoasa. Zic repede ce-oi zice si-o iau la picior Oi fi eu leu, dar cu otrava scorpionului nu-i de glumit, nu prea are antidot. Exagerez putintel...pestii si racii stiu cel mai bine cat de profund poate iubi un scorpion. Dar doar ei. Ceilalti ar face bine sa stea deoparte...Ca, mai mare maestru al loviturilor sub centura si pe la spate, n-ai sa vezi! Eu am fost neastamparat si am intrat in ring. Sub centura n-a lovit, dar ma doare spatele. Quote
Narcisa Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Eu am fost neastamparat si am intrat in ring. Sub centura n-a lovit, dar ma doare spatele. Multumesc pentru flori, Marian. Spatele, zici...da, poate fi al naibii de dureros, e de evitat Quote
MarianG Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Trebuia sa-mi dau seama, avea ochii irezistibil de verzi. Quote
illudere Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 he he ! ..durerile astea de spate..si de genunchi Narcisuco, spune ceva si despre gemeni Quote
romanovici Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Mai intrebi? Stai un pic, sa scuip in san , ca e si marti azi, ziua ta norocoasa. Zic repede ce-oi zice si-o iau la picior Oi fi eu leu, dar cu otrava scorpionului nu-i de glumit, nu prea are antidot. Exagerez putintel...pestii si racii stiu cel mai bine cat de profund poate iubi un scorpion. Dar doar ei. Ceilalti ar face bine sa stea deoparte...Ca, mai mare maestru al loviturilor sub centura si pe la spate, n-ai sa vezi! ms daca mai ai ceva materiale trim un pm cu link ceva :flowers: Quote
Narcisa Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 illu, nici in ruptul capului nu ma las convinsa...de cand un coleg suparat a blestemat nedreapta zodie a leilor mi-a intrat frica-n oase...mereu mi se pare c-aud pasi pe scara daca si tu-ti reversi furia tot pe amarata de Narcisa , "vin popi de ma dezleaga" Si-apoi mai illu, in locul tau as prefera sa nu se afle ca anul nasterii ti-a pus si doua mandre coarne. De parca mai era nevoie... In traducere: Pax vobiscum! Pe cei din jurul tau incerc sa-i avertizez , ca au mare nevoie de ocrotirea Celui de Sus. Quote
bibik Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 narcisa.....te rog,zi`mi putin despre legatura berbec-scorpion Quote
malitzia Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 RoAp, tu esti leu, nu fecioara. Vad ca Narcisa a devenit astrologul de serviciu. Quote
Narcisa Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 ms daca mai ai ceva materiale trim un pm cu link ceva :flowers: Vezi la "Program pentru a va calcula astrograma", Malitzia a pus un link. RoAp, tu esti leu, nu fecioara. Vad ca Narcisa a devenit astrologul de serviciu. Pai daca tu si Samsara m-ati lasat singura...dar nu ma plang, ca incasarile sunt pe masura RoAp, Leu??!! Surioara, as fi bagat mana-n foc ca nu poate fi altceva decat Fecioara , inainte de-a sti datele lui de nastere Hai sa socotim pe degete, presupunand apriori( cam pleonastic, lasam asa) ca fiecare intreg are patru parti. Si de-aici incepem sa numaram. Dupa luna, e la granita, sa zicem 3 parti Leu, 1 parte Fecioara; dupa an , 4 parti Fecioara; de la ascedent, 4 parti Gemeni. Tragem linie si adunam. Adica , puneti mana si adunati voi, eu ma grabesc, ca n-as vrea sa ma gaseasca pe-aici cand se-ntoarce...am vazut eu cat pot conta pe ajutorul vostru Quote
malitzia Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 (edited) Pai daca tu si Samsara m-ati lasat singura...dar nu ma plang, ca incasarile sunt pe masura RoAp, Leu??!! Surioara, as fi bagat mana-n foc ca nu poate fi altceva decat Fecioara , inainte de-a sti datele lui de nastere Hai sa socotim pe degete, presupunand apriori( cam pleonastic, lasam asa) ca fiecare intreg are patru parti. Si de-aici incepem sa numaram. Dupa luna, e la granita, sa zicem 3 parti Leu, 1 parte Fecioara; dupa an , 4 parti Fecioara; de la ascedent, 4 parti Gemeni. Tragem linie si adunam. Adica , puneti mana si adunati voi, eu ma grabesc, ca n-as vrea sa ma gaseasca pe-aici cand se-ntoarce...am vazut eu cat pot conta pe ajutorul vostru Treaba sta asa: Saturn nu este aspectat (exista un trigon la Soare, dar orbul este prea mare si nu l-as lua in considerare), fiind singura planeta retrograda. Deci, toata energia hartii se concentreaza pe Saturn, de unde si comportamenul sau ce aduce a Capricorn ( Saturn fiind guvernatorul Capricornului) . Nici Marte nu face aspecte , ceea ce atrage atentia asupra sa, aducand un comportament agresiv , mai ales in relatiile cu subalternii sau colegii de munca. 8 Planete sunt in jumatatea de jos a hartii, facandu-l introvertit. Traieste mai mult in interior , lasand sa se vada foarte putin din ceea ce simte si gandeste. Plasarea planetelor in elemente este echilibrata. Nu are nicio opozitie : tinde sa traiasca repliat in sine, si nu se sprijina decat pe sine in rezolvarea problemelor.Are probleme in a intelege, stabili relatii, a comunica, a colabora, a face compromisuri. Uneori se simte neinteles afectiv. In fecioara o are pe Pluto, care este planeta grea...Mie imi aduce mai mult a capricorn decat fecioara...Parca il vad pe tatal meu care este si el capricorn , cu o influenta exagerata a lui Saturn. Edited August 20, 2008 by malitzia Quote
Narcisa Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Corect, acesta e portretul unei veritabile Fecioare Zodia Fecioarei este singura zodie cu doua sectiuni, ca sa zic asa. Exista un tip de Fecioara care confera nativului aspecte negative mult atenuate si un tip de Fecioara la care aceste aspecte sunt mult exacerbate. Si nu ma refer la compensarile sau decompensarile date de anul nasterii sau de Ascedent. In zodiacul chinezesc sunt foarte clar delimitate cele doua categorii. Eu sunt leu dupa luna de nastere , dar sunt puternic decompensata dupa an. Cand zic decompensare, e un fel de-a zice, fiecare zodie are calitati si defecte. Deci, dupa anul nasterii sunt Iepure. Cum s-ar zice, antrenament la fuga as avea, dar imi trebuie camp deschis. Quote
malitzia Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Eu sunt Cocos in zodiacul chinezesc ...adica fecioara. Si nu am nicio treaba cu fecioara...si nici nu ma prea inteleg cu fecioarele . Parca vorbim limbi straine. Quote
Mithras Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 imi trebuie camp deschis. rac. nu-mi trebuie camp deschis, dar un culoar cat de mic spre inapoi nu refuz. Quote
Artemis_Dida Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 faceti astrograma personala? imi faceti si mie va rog? ca mi-am facut-o si singura dar nu stiu cat de corecta e.... Quote
samsara Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 faceti astrograma personala? imi faceti si mie va rog? ca mi-am facut-o si singura dar nu stiu cat de corecta e.... Mie mi-au facut-o acum 12 ani niste persoane de la Elta si vreau sa zic ca o recitesc din cand in cand si am ramas surprinsa cum au ajuns sa se adevereasca anumite chestii. Quote
RoAp Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Corect, acesta e portretul unei veritabile Fecioare Zodia Fecioarei este singura zodie cu doua sectiuni, ca sa zic asa. Exista un tip de Fecioara care confera nativului aspecte negative mult atenuate si un tip de Fecioara la care aceste aspecte sunt mult exacerbate. Si nu ma refer la compensarile sau decompensarile date de anul nasterii sau de Ascedent. In zodiacul chinezesc sunt foarte clar delimitate cele doua categorii. Eu sunt leu dupa luna de nastere , dar sunt puternic decompensata dupa an. Cand zic decompensare, e un fel de-a zice, fiecare zodie are calitati si defecte. Deci, dupa anul nasterii sunt Iepure. Cum s-ar zice, antrenament la fuga as avea, dar imi trebuie camp deschis. Treaba sta asa: Saturn nu este aspectat (exista un trigon la Soare, dar orbul este prea mare si nu l-as lua in considerare), fiind singura planeta retrograda. Deci, toata energia hartii se concentreaza pe Saturn, de unde si comportamenul sau ce aduce a Capricorn ( Saturn fiind guvernatorul Capricornului) . Nici Marte nu face aspecte , ceea ce atrage atentia asupra sa, aducand un comportament agresiv , mai ales in relatiile cu subalternii sau colegii de munca. 8 Planete sunt in jumatatea de jos a hartii, facandu-l introvertit. Traieste mai mult in interior , lasand sa se vada foarte putin din ceea ce simte si gandeste. Plasarea planetelor in elemente este echilibrata. Nu are nicio opozitie : tinde sa traiasca repliat in sine, si nu se sprijina decat pe sine in rezolvarea problemelor.Are probleme in a intelege, stabili relatii, a comunica, a colabora, a face compromisuri. Uneori se simte neinteles afectiv. In fecioara o are pe Pluto, care este planeta grea...Mie imi aduce mai mult a capricorn decat fecioara...Parca il vad pe tatal meu care este si el capricorn , cu o influenta exagerata a lui Saturn. Domnitele mele dragi! Va iubesc. Inca incerc sa inteleg. Am luat-o metodic. Cu 1 alea bune, cu 0 alea rele. Mi-am permis un termen deunazi. "Periculos de exact". Am sa imi permit curand si cateva intrebari punctuale. Toate bune dumneavoastra! Si multumesc. Nu va imaginati ca scapati. Vreau raspunsuri. Asigur tot. Birou, logistica, transport. Faceti lista. Mai putin chestiuni gastronomice fiindca o sa ma sufocati cu: aia nu ca are E-uri, aia nu ce are zahar si alte cele. . In alta ordine, serios. Is chestii foarte interesante. Poti sa-ti corectezi defectele. Totusi ii multa informatie si cere ceva timp. Multumesc. Quote
Narcisa Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 narcisa.....te rog,zi`mi putin despre legatura berbec-scorpion Iubita mea, Marte, zeul razboiului, nu doarme. Amandoi sunteti sub semnul lui, amandoi cu stofa de invingator. Ringul va apartine si de-acum , Dumnezeu cu mila, care pe care...Eu nu as incadra un astfel de cuplu la sectiunea cupluri fericite. Foc si apa, doua elemente care nu se dau in vant unul dupa altul. Apa stinge focul. Berbecul nu este chiar un sentimental , nici prea rabdator, pe cand Scorpionul este un senzual prin excelenta, are sentimente profunde, care, adesea, tind sa se transforme in gelozie. Foarte posesiv, are nevoie sa fie inteles, pe cand Berbecului nu-i prea surad, in dragoste, prea multe meandre. Ca sa mearga acest gen de relatie, trebuie rabdare si efort din partea ambelor parti...si multa iubire. Cu astfel de ingrediente, s-ar putea sa fie bine. Quote
malitzia Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Iubita mea, Marte, zeul razboiului, nu doarme. Amandoi sunteti sub semnul lui, amandoi cu stofa de invingator. Ringul va apartine si de-acum , Dumnezeu cu mila, care pe care...Eu nu as incadra un astfel de cuplu la sectiunea cupluri fericite. Foc si apa, doua elemente care nu se dau in vant unul dupa altul. Apa stinge focul. Berbecul nu este chiar un sentimental , nici prea rabdator, pe cand Scorpionul este un senzual prin excelenta, are sentimente profunde, care, adesea, tind sa se transforme in gelozie. Foarte posesiv, are nevoie sa fie inteles, pe cand Berbecului nu-i prea surad, in dragoste, prea multe meandre. Ca sa mearga acest gen de relatie, trebuie rabdare si efort din partea ambelor parti...si multa iubire. Cu astfel de ingrediente, s-ar putea sa fie bine. Si Brebecul e posesiv. Eu ma stiu pe mine. Hihihihi. PS: Daca vreti o interpretare corecta postati datele dvs. (ale ambilor parteneri daca este vorba de compatibilitate) : -Data nasterii -Ora nasterii (daca o stiti) -Localiatea in care v-ati nascut. Puteti trimite macar si pe PM daca vreti discretie. Quote
Narcisa Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) Si Brebecul e posesiv. Eu ma stiu pe mine. Hihihihi. PS: Daca vreti o interpretare corecta postati datele dvs. (ale ambilor parteneri daca este vorba de compatibilitate) : -Data nasterii -Ora nasterii (daca o stiti) -Localiatea in care v-ati nascut. Puteti trimite macar si pe PM daca vreti discretie. Eu vorbeam in general. Anumite calitati sau defecte suporta compensari sau decompensari, dar nu atat de mari incat sa schimbe radical aspectele de baza. PS. Atentie, Malitzia dixit. Edited August 21, 2008 by Narcisa Quote
bibik Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 deci :D berbecul :D adica eu :D 16.04.1992 ora 01:00 localitate suceava el...scorpionul :D 21.11.1991 nu stiu ora localitate falticeni Quote
Narcisa Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Domnitele mele dragi! Va iubesc. Malitzia, ne iubeste RoAp!!!! Asta e semnul de atac ...Eu zic ca avem mai multe sanse daca fugim in directii opuse... Quote
RoAp Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Malitzia, ne iubeste RoAp!!!! Asta e semnul de atac ...Eu zic ca avem mai multe sanse daca fugim in directii opuse... Mie imi convine. Pana va reintalniti dupa ce alergati in directii opuse imi pregatesc intrebarile. Stiti ca eu is genul comod. V-am spus ca nu scapati. Am sa fiu acolo. Cu multe se intelege. Dumneavoastra ati ales calea complicata. Nu era mai simplu sa stati comode in fotolii, va puneati de acord cat sa ma tromboniti(glumesc), aveati in program turul orasului(oricare ar fi fost acela), plimbari, muzee, concerte.(Acum va trombonesc eu). Dar nu, dumneavoastra ati hotarat sa fugiti. Iau ca atare. Toate bune dumneavoastra. Quote
Recommended Posts