Jump to content
Vesperala Forum

Ce zodie predomina pe V.com  

36 members have voted

1. 1. Ce zodie sunteti?

• Berbec.
      3
    • Taur.
      2
    • Gemeni.
      4
    • Rac.
      3
    • Leu.
      4
    • Fecioara.
      3
    • Balanta.
      2
    • Scorpion.
      2
    • Sagetator.
      4
    • Capricorn.
      2
    • Varsator.
      4
    • Pesti.
      3

Recommended Posts

Posted
intre leu si fecioara , e normal sa ai foarte multe si din zodia alaturata.

Are, si inca mult din Fecioara. Dupa luna de nastere, ca e la granita si suporta influente destul de accentuate. Dupa an, e chiar Fecioara. Ascendentul in Gemeni. Aer, foc si pamant. Combinatie 2, 1 intre zodii mutabile si fixe. Extrovertire-introvertire, acelasi raport.

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Lamuriti-ma si pe mine cum e cu ascendentul si toate cele.

Eu is fecioara. Nascut la 23:50, 22.08.1969. Inmatriculat pe 23 din motive aproximativ obiective.

In adolescenta ma dadeam leu. Cu timpul am vazut si mi s-a spus ca am apucaturi clare de fecioara.

Cum e cu influentele functie de ziua din zodie in care te-ai nascut? In mare intreb. :d1:

Locul nasterii imi trebuie si iti zic mai multe. :D:

Posted

:huh: wow, câţi proroci...:rade:

şi dacă doi sunt gemeni de ce nu au vieţile la fel? că stelele sunt la fel...

Posted
:huh: wow, câţi proroci...:rade:

şi dacă doi sunt gemeni de ce nu au vieţile la fel? că stelele sunt la fel...

pentru ca se nasc la o diferebnta de cateva minute si se mai schimba unele chestii prin astrograma :smile:

Posted
pentru ca se nasc la o diferebnta de cateva minute si se mai schimba unele chestii prin astrograma :smile:

aşa importante sunt acele minute oare?

şi dacă se nasc prin cezariană se dă astrograma peste cap...

Posted

uneori da sunt importante si cateva minute

dar eram sigura ca vei zice de cezariana :lol: ... ce sa zic nu am o explicatie buna aici, imii amintesc doar ce ne invatase la scoala ca gemenii care cresc impreuna desi ca fel de a fi se aseamana, vor face tot posibilul ca sa se diferentieze unul de celalalt tocmai pentru ca seamana fizic

Posted

La gemeni sunt cateva minute diferenta...Ma gandesc ca guvernatorul Ascendentului pe decani este altul. Temperamentul este diferit.

La cezariana este o problema, ea nefiind considerata data reala a nasterii, desi mie mi se pare ciudat...Daca ar fi fost dat ca acel copil sa nu traiasca, nu ar fi trait cu toata tehnica de care dispunem acum. Eu consider ca trebuie luata ca data de nastere normala.

Posted (edited)
Locul nasterii imi trebuie si iti zic mai multe. :D:

Sectorul 2. Colentina. Bucuresti.

Asa-s actele.

LE: Spitalul Colentina, langa stadionul Dinamo.

Edited by RoAp
Posted
La cezariana este o problema, ea nefiind considerata data reala a nasterii, desi mie mi se pare ciudat...Daca ar fi fost dat ca acel copil sa nu traiasca, nu ar fi trait cu toata tehnica de care dispunem acum. Eu consider ca trebuie luata ca data de nastere normala.

Si eu zic la fel, e totusi moemntul nasterii care trebuia sa fie, am inteles asta cand am realizat ( eu am nascut prin cezariana dupa ce am stat 12 ore cu apa rupta si nici un fel de dilatatie ) : eu sunt nascuta luni, intr-o zi de 30 la 22 si 30 seara, fetita mea e nascuta ... luni intr-o zi de 30 la 22 si 30 seara. Deci nu exista coincidente.

Posted
Fecioara.

Unde ma inscriu?

Marian, te incadrezi la categoria "Gica contra". :ha: E de bine, nimeni nu ciuguleste din ograda ta. Tu din a celorlalti, da . Si-i mai lasi si cu oarece cucuie, pe langa paguba in sine. :flowers:

Posted
cine zicea ca gemeni cu fecioara nu se potriveste??? :huh:

Gemenii cu Fecioarele? Daca insisti, s-or potrivi, intrebarea este cat dureaza potriveala? :D: Zbuciumul aerului cu statornicia pamantului...faceti loc, ca-i rost de-un spectacol pe cinste :yahoo: . In general vorbesc. In cazul tau, Rain, sunt sanse bunicele...ai multe influente din taur, asta schimba datele problemei. :airkiss:

Posted
Pesti....

Aduceti repede o batista. Sensibilitate la cote maxime. Risc de mers cu pluta incotro te duce valul...Cauta repede ceva compensari, sa te lege in vreun fel de pamant. :airkiss:

Posted
si eu ce fac? :lol: cu ce ma laud?

-> berbec

Ei, se-ngroasa gluma :D: Scapa cine poate. Sau urma scapa turma. Frate bun cu Leul si Sagetatorul , o triada de foc. Aut Cesar, aut nihil!

Posted
Fecioara.

Unde ma inscriu?

Minunat! Suntem doi.

Cum unde? La guvernare alternativa. Deocamdata. :duel:

"Frica fie cu voi lei si alte zodii nedrepte" :tease: