Narcisa Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Voi va referiti numai la zodia dupa luna de nastere...conteaza insa si zodia avuta dupa ora de nastere( ascendentul) si cea dupa anul nasterii. Acestea pot compensa sau decompensa anumite particularitati. Toate trei dau nota finala. Eu, de exemplu , dupa anul de nastere sunt peste, deci are loc o decompensare, rezultand un leu cu picioare de lut , un leu romantic, de... Quote
samsara Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Voi va referiti numai la zodia dupa luna de nastere...conteaza insa si zodia avuta dupa ora de nastere( ascendentul) si cea dupa anul nasterii. Acestea pot compensa sau decompensa anumite particularitati. Toate trei dau nota finala. Eu, de exemplu , dupa anul de nastere sunt peste, deci are loc o decompensare, rezultand un leu cu picioare de lut , un leu romantic, de... Eu sunt un leu cu ascendent in pesti si nascuta in anul sobolanului de lemn ( ce urat suna ) Am multe si de la pesti, chiar si temperamentul mi-e la egalitate sangvin cu melancolic Quote
Rain Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Gemeni... si imi place de o Fecioara... sau un Fecior...sau cum se zice... Quote
Narcisa Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Gemeni... si imi place de o Fecioara... sau un Fecior...sau cum se zice... Aer cu pamant, compatibilitate cel mult acceptabila. Dar ce nu face dragostea...niveleaza toate asperitatile. Quote
MaxJuve Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) eu sunt un leu cu toate neajunsurile si avantajele acestei zodii,un leu complet Edited August 10, 2008 by MaxJuve Quote
vesperala Posted August 11, 2008 Author Report Posted August 11, 2008 :lion: dacă scrii cum trebuie îl ai: :lion: Quote
EM!L Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Hihihi, am vrut sa scriu fara "code", si special am pus pisica langa. Anyway Quote
Narcisa Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Tulaaaaai, cati lei pe forum! Dinamita curata...ascundeti fitilul! Quote
RoAp Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Lamuriti-ma si pe mine cum e cu ascendentul si toate cele. Eu is fecioara. Nascut la 23:50, 22.08.1969. Inmatriculat pe 23 din motive aproximativ obiective. In adolescenta ma dadeam leu. Cu timpul am vazut si mi s-a spus ca am apucaturi clare de fecioara. Cum e cu influentele functie de ziua din zodie in care te-ai nascut? In mare intreb. Quote
samsara Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Lamuriti-ma si pe mine cum e cu ascendentul si toate cele. Eu is fecioara. Nascut la 23:50, 22.08.1969. Inmatriculat pe 23 din motive aproximativ obiective. In adolescenta ma dadeam leu. Cu timpul am vazut si mi s-a spus ca am apucaturi clare de fecioara. Cum e cu influentele functie de ziua din zodie in care te-ai nascut? In mare intreb. Sa-ti calculez ascendentul asa din cap nu stiu, sunt programe speciale in care sa stii cat mai exact ora si locul nasterii, latitudine si longitudine. Tu esti pe cuspida, intre leu si fecioara , e normal sa ai foarte multe si din zodia alaturata. Quote
Recommended Posts