gbrgeorge 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Ce mi-i vremea, când de veacuri Stele-mi scânteie pe lacuri, Ca de-i vremea rea sau buna, Vântu-mi bate, frunza-mi suna; Si de-i vremea buna, rea, Mie-mi curge Dunarea. Numai omu-i schimbator, Pe pamânt ratacitor, Iar noi locului ne tinem, Cum am fost asa ramânem: Marea si cu râurile, Lumea cu pustiurile, Luna si cu soarele, Codrul cu izvoarele. Iti plac Mondenii ? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Daaaaaaaaa Cronica? Quote Link to post Share on other sites
piko 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Bebelusele. In puii mei? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Daaaaa In gura presei? Quote Link to post Share on other sites
piko 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Preferata mea. E un ciudat Mircea Badea? sau doar un om saturat de prostia si mizeria politica din Romania? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Mi se pare ca face ceva la caterinca dar e si cam scarbit... Geoana sau Base..? Gata,sa terminam cu politica Quote Link to post Share on other sites
danco 0 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Nu (mai)fac politică Ninge şi la tine? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Nu Vine primavara? Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 da, nu e nicio indoiala. cine face cumparaturile in familia ta? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 mama,tata,bunicu',bunica.. Ai copil/i? Quote Link to post Share on other sites
pinturicchio 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nu Scoate Lyon pe Real din liga ? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Daaaaaaaaaaa Juve pe Lille? ...parca asta era meciu' Quote Link to post Share on other sites
pinturicchio 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nu, ca joaca cu Fulham E Mourinho cel mai antipatic om din istoria oamenilor antipatici ? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nu pot sa ma decid intre el si Frergie... Merita Juve alt antrenor? Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nu cred... Ai merge la un meci de fotbal sau ai petrece o seara cu iubita ? Quote Link to post Share on other sites
Lucareli 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Imi plac mult meciurile de fotbal e o atmosfera minunata pe stadion. Am fost la niste meciuri la Craiova, ce n-am sa le uit toata viata. Nu sunt romantica, asa ca prefer meciul de fotbal. Ce te supara? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Multe lucruri... Ce te bucura? Quote Link to post Share on other sites
gbrgeorge 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 DA. Sa fac lumea sa fie fercita langa mine, sa zambeasca si sa bine-dispun. Pana acum imi iese. Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Bine bre...bei bere,dai bere(poate),..da' nu pui intrebarea....ete' la el! Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 da, lasa ca dau eu o bere, la toata lumea! cati verisori primari ai? Quote Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 -0...Da...0 Cat cantaresti? Quote Link to post Share on other sites
KyKy 0 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 nu stiu exact... ~50kg cum e vremea pe la voi ? Quote Link to post Share on other sites
Narcisa 0 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nu prea calda. De ce e asa de greu ca, in labirintul propriu creat de noi înşine, să găsim firul Ariadnei? Quote Link to post Share on other sites
Mithras 0 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 nu e greu decat pentru cei care-au facut noduri prea multe sau l-au incalcit prea tare. ai pune pariu pe prietenie? Quote Link to post Share on other sites
Blue Sun 0 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Da ti-ai pune amicii sa minteasca pentru tine? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts