vesperala Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Răspunde folosind neapărat da/nu... şi întreabă ceva la care să nu se poată răspunde cu da/nu.. Q: cum se numeşte filmul tău preferat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Răspunde folosind neapărat da/nu... şi întreabă ceva la care să nu se poată răspunde cu da/nu.. Q: cum se numeşte filmul tău preferat? Da, asa imi place. Pretty woman. Q: Cum de ati stiut asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floarea Soarelui Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Da, am ştiut... Ce alină o frunte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 O alină mângâierea ta...da, mîngâierea.. de unde răsar stelele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nu stiu, nu am stiut ca stelele rasar Cate roti are bicicleta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 dacă avea trei , era tricicletă, deci nu are trei. câte ceasuri rele sunt marţi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nu sunt ceasuri rele martea ci joia, asa este la mine De ce este frig iarna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 pentru că nu ştiu să fac focul... cum te strigă prietenii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nu ma striga altfel decat baghiu de cele mai multe ori. La slujba regula e "radu". Fara abateri si stiu toti ca-mi place asta: http://youtube.com/watch?v=RZyxYL753w4 Ideea, in fine. Prima jumatate de vers. Q: In cat timp schimbati o roata la masina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 nu crezi că asta nu e treabă de femeie? ce culori are pisicul tău? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 nu crezi că asta nu e treabă de femeie? ce culori are pisicul tău? Nu am pisic. Am pisica. O numesc impropriu "diavolul". De ceva timp isi schimba culorile. Adica vinetiu cu albastru cand mi-s acasa si... cum o stiti din poza in rest. E foarte atasata de copil. Nu are voie in camera lui IC. In schimb baga plantoane la usa de zici ca-i angajat la paza. Imi place ca nu a devenit geloasa, dimpotriva. Tot gena comoditatii isi spune cuvantul. Se vede ca e neam cu mine. Neam bun desigur, nu neam prost... Q: Cum se numeste actorul din "Pretty Women", cel care a interpretat rolul directorului de hotel? Tipul care tinea la iubita lui RG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 nu mai ţin minte filmul atât de detaliat... doar actorii principali... unde ţi-ai lăsat papucii de casă? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nu stiu daca am asa ceva. Q: De ce un tip responsabil ca mine trebuie sa aiba papuci de casa? Ca sa-i dea cuiva ulterior? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 pentru că nu e bine să mergi desculţ.... poţi să dai şi musafirilor. câte zile are săptămâna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Nu cumva te referi la saptamana mare, ca una mica are 7 zile Cum te numesti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 să nu uiţi să îmi ceri şi buletinul.. câţi kilometri sunt de la tine până la mare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Nu i-am numarat exact dar cred ca sunt peste 400 Cum te incalti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 incalt intai piciorul drept cu pantoful din dreapta si daca imi mai ramane ceva incalt si piciorul stang...da, urma alege... te enerveaza ingratitudinea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floarea Soarelui Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Da, ingratitudinea mea... Cum se arată gratitudinea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Nu cred ca poate fi un alt mod decat prin a raspunde la fel Ce gust are zaharul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrinty29 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Nu l-am gustat azi, dar stiu ca e dulce Care e fructul tau preferat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 In nici un caz nu este unul tare precum marul ci capsuna, si daca se poate si cu frisca. Cum bagi un stecher in priza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiptek Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 NU stiu, intra el asa acolo Mergi des la baie pe zi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Nu, doar cand am nevoie Ce citesti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
illudere Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 recitesc "Crima si pedeapsa" esti sorece de biblioteca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts