Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Testez puţin dacă merg treburile mai bine cu butoanele astea noi!

Seara buna! :star:

Posted
On 12/2/2019 at 7:09 PM, vesperala said:

Testez puţin dacă merg treburile mai bine cu butoanele astea noi!

Seara buna! :star:

Am testat si eu pe propria-mi piele pana mi s-au-mbolnavit de nervi toti ingerii pazitori, amu vad trei pagini pline ochi cu asa-zisii vizitatori, zilele trecute erau vreo sapte la fel de popalnite, sa credeti voi c-a dat un asa mare noroc pe capul nostru, adica cine vine doar pana la usa sa se uite prin gaura cheii, daca ar exista cu adevarat vizitatorii astia ar intra sa ne dea si noua macar un "Buna ziua!" c-asa e crestineste. Si alta: incercai si eu sa iau cu copy-paste numele lui N!gh7 W0lf, ca e greu de scris din memorie, din memoria mea rezultata din neuroni pe sponci, vreau sa zic , si iata ce-mi iesi😪!  Cum mai scap de literele astea, ca inainte n-aveam problema asta. Acum, o s-o tin langa cu ele daca se tin asa scai de mine. Inainte ma logam usor cand ma scotea Mithras din formatie , acum greu trec de cerberul de la intrare . Inainte ii vedeam pe cei trecuti prin forum cu ceva timp inainte, cu vreo 24 ore sa zic eu, acum doar pe cei online. Adica doar pe mine si puhoiul de vizitatori, de obicei. Vedeti cat sunt de necajita? Si nici emoticoanele alea frumoase nu le mai am la indemana, ia uite ce plangacios gasii, imi fu greu sa caut pana la fundul sacului si de saracie mare il pusei si pe-asta, na!

• 1 month later...
Posted
On 12/9/2019 at 12:32 PM, samsara said:

Narcisa, macar Mosul a venit? :)

N-a venit, maica, s-o fi uitat prin  geam si-o fi vazut ca mai este un mos in casa, eu asa gandesc  :hm: